Díjátadással és adományozással zárta az évet a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Vágvölgyi Bálint 2018-12-23 17:31:00
Jó hangulatban telt a közös karácsonyozás.

Már pénteken délután 4 óra előtt gyülekeztek az SZKKA korosztályos csapatainak játékosai az Oladi Iskolában. A legfrissebbek a legkisebbek voltak, de Marosán György vezetőedzővel az élen az NB I/B-ben hibátlanul menetelő felnőtt csapat is teljes kerettel érkezett.

A karácsonyfa feldíszítésével indult a szervezett program. Mindenki, a kicsiktől a felnőttekig, saját hozott díszeikkel ékesítették a fát, majd a sportcsarnokba bevonulva, több százan hallgatták meg Pődör Zoltán ügyvezető elnök köszöntőjét.


- Azt kívánom, hogy mindenki érezze jól magát. Szeretném, ha igazi karácsonyi hangulatban töltenénk el a következő 4 órát. Edzők, játékosok, gyerekek, szülők ünnepeljünk együtt, mert van mit, hiszen kiváló és eredményes őszt tudhatunk magunk mögött – mondta a klubelnök.

Ezután a felnőtt csapat kiválóságai, Mayer Maja, Varga Niki és Lugosi Fruzsina vezetésével melegített be a közösség, majd Vers Ákos főszervező ismertette a programot, és megkezdődtek a sorversenyek. Ezután szülő-gyermek mérkőzések következtek. A 15 perces összecsapások során az U8-as, az U9-es, az U10-es, az U11, az U12-es és az U14-es csapat is összemérte erőit a szülőkkel.

A csúcspont a felnőtt – utánpótlás mérkőzés volt, amikor Marosán György együttese a klub utánpótláskorú csapataival mérkőzött meg és már az 1. perctől érezhető volt, hogy elveszti veretlenségét az NB I/B-s listavezető. Ezt követően díjátadás következett.

Először a különböző korosztályos csapatok legjobbjai számára adott át elismeréseket Pődör Zoltán. Az U8-as csapatnál Bödei Zorka és Németh Kira, az U9-es csapatnál Kovács Anna és Zsótér Anna, az U10-eseknél Tüzes Mira és Unger Viktória vett át díjat. Az U11-es csapatnál Simon Eszter,és Gerencsér Lea, az U12-es csapatnál Bozsodi Eszter és Horváth Luca, míg az U14-es korosztálynál Takács Dóra és Juhász Luca, a serdülőknél Lakatos Lizett és Tamási Kata, az ifiknél pedig Bognár Franciska és Kiss Brigitta kapott elismerést.

Ezután a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó, 18 év alatti játékosokból összeállított SZKKA allstar-csapatot mutatták be. Íme: Derdák Sára (U11) - Czenki Petra (U12), Kulcsár Dorottya (ifjúsági), Pődör Rebeka (felnőtt), Gyulai Emma (U10), Horváth Anna (serdülő), Marton Jázmin (U14). A hagyományteremtő szándékkal alapított fődíjakat is átadták. Az év játékosa Pődör Blanka (serdülő), az év felfedezettje Balogh Sára Panna (U9), az év példaképe Farkas Nerina (serdülő), míg az év szurkolója Farkasné Bőröndi Bea lett.

A program végén azt is bejelentették, hogy a Vas megyei TEGYESZ számára különböző játékokat, sporteszközöket, míg a súlyos betegségben szenvedő 9 éves Katona Olivér számára 100 ezer forintot gyűjtött össze az SZKKA-közösség. Ez utóbbi adományt a helyszínen átadták Olivér szüleinek.

(via szombathelyikezilabda.hu)

 

Szólj hozzá!

Közös listát állít Budapesten és az EP-választáson a DK, az MSZP és a Párbeszéd

A közös EP-lista vezetője Dobrev Klára lesz, a lista első négy helyét a DK kapta.

Az önkormányzat bevonásával fog bármi is történni a szombathelyi Nagyszállóval

A parkoló kérdésben is minden segítséget meg fog adni a városvezetés.

Nyakkitekeréssel fenyegette a kalauzt a szombathelyi vonaton egy férfi

Annak ellenére szállított kerékpárt, hogy azon a járaton a kerékpár szállítása tilos volt.

2027-től új villanyvonatok járnak Szombathely és Budapest között

Az óránkénti 160 kilométeres sebességre képes ötrészes járművek hossza 106,2 méter, az ülőhelyek száma a nyári és téli üléselrendezéstől függően rugalmasan változtatható.

Zöld Bajnok díjat nyert Szombathely

Szombathely minden várakozást felülmúlt.

Győrszentivánon két rákkeltő anyag tekintetében veszélyeztetettség áll fenn

Elkészült a civil légszennyezettség-mérés szakmai értékelése.

Homlok ne hazudj! Erzsi takarodj!

Felirat jelent meg a Haladás Sportkomplexum oldalán.

Magyar Péter: Nem úszhatja meg a maffiaállam feje, Orbán Viktor

Több ezer fő vett részt Magyar Péter budapesti tüntetésén.

Átépítik a szombathelyi Sportliget rendre víz alá kerülő sétányát

A tervezésnél a dozmati víztározó kapacitásában bíztak.

Dézsi: Borkai egy tátongó seb Győr lelkén és testén

Mesterséges intelligenciával szerkesztett videók léteznek csak Dézsi szerint, olyan nem, amivel zsarolni lehetne.

A szombathelyi börtönbe akart drogot csempészni a győri férfi

Mobiltelefonok és adathordozók is voltak a csomagban.

„Magukat kihuzatták” – közzétette a hangfelvételt Magyar Péter

Varga Judit volt igazságügyi miniszter beszél a felvételen arról, hogy fideszes politikusok kihúzatták a nevüket a Völner-Schadl-ügy irataiból.

Zebrán gázolt a szentgotthárdi nő

A balesetben a sértett nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.