Sunnyog a Polgárőr Szövetség Sátoryról, aki pedig üdvözli a vandálok buszmegálló rombolását Szombathelyen

ugytudjuk.hu
2019. július 8. hétfő, 14:00
Pedig illene valamit reagálni polgárőr társuk kijelentésére.

FIZETETT POLITIKAI HIRDETÉS
MEGRENDELŐ: MOMENTUM MOZGALOM

Még tavaly októberben került Szombathelyre az a buszmegálló, amit a Magyar Kétfarkú Kutya Párt passzivistái közadakozásból építettek meg. A fedett faépítményt eredetileg Felcsútra építették az időközi önkormányzati választás előtt, azonban elszállíttatták onnan.

 

Így került Szombathelyre, ahol a Kresz-park közelében újra felépítették.

 

Nem tetszett ez már akkor sem a körzet képviselőjének, a fideszes Sátory Károlynak, a közgyűlésen ki is jelentette, látni sem akarja a körzetében.

 

Idén június végén pedig ismeretlenek lerombolták és a Kresz-park kölcsönzője mögé dobták a környék lakói által is üdvözölt építményt. Bár a kutyapártosok passzivistái és a szombathelyi ellenzéki összefogás képviselői újra helyére és helyre állították, a körzet képviselője, Sátory Károly a következőket reagálta az akkor még működő, ám azóta törölt Facebook-oldalán:

 

Bárki tette, köszönjük!"

 

A kijelentéssel kapcsolatban az Ugytudjuk megkereste a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnökét, ugyanis Sátory Károly nemcsak önkormányzati képviselő, hanem a Klapka György Lovas Polgárőr és Hagyományőrző Egyesület vezetője. Lassan két hete nem kapunk választ a következőkre:

 

Elnök úr mit szól ahhoz, hogy egy polgárőr egyesület vezetője nyilvánosan megköszön egy rongálást, egy vandál cselekedetet?

 

Indul-e vizsgálat a fentiekkel miatt?

 

Más következtetést nem tudunk levonni abból, hogy válaszra sem méltattak minket, minthogy a Polgárőr Szövetség sunnyog Sátory kijelentése miatt, viszont a buszmegálló ennek ellenére is köszöni szépen, jól van és örömmel használják az utasok.

 

Ha valami furcsa oknál fogva mégis érkezne válasz kérdéseinkre, frissítjük cikkünket!

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás