Az LMP is támogatja Rába Kálmán kőszegi polgármester-jelöltségét

ugytudjuk.hu
2019. július 17. szerda, 15:50
A párt szerint a képviselőnek elég nagy lehet a támogatottsága ahhoz, hogy a vezetésével leváltsák a Fideszt.

FIZETETT POLITIKAI HIRDETÉS
MEGRENDELŐ: MOMENTUM MOZGALOM

Rába Kálmán vasárnap, egy videóban jelentette be, hogy ősszel elindul az önkormányzati választáson Kőszeg polgármesteri címéért. Rábát azóta már a Mindenki Magyarországa Mozgalom is támogatja, ezzel már négy vasi összefogás mögé állt be a Márki-Zay Péter nevével fémjelzett mozgalom.

 

Nemrég a szerkesztőségünk e-mail fiókjában landolt az LMP közleménye, amiben arról írnak, hogy ők is örömmel fogadják Rába Kálmán indulását. Az LMP vas megyei területi szervezete arról döntött, hogy Rába Kálmán jelöltségét támogatja Kőszegen - írják. Hozzáteszik, hogy meggyőződésük, hogy Kőszegen olyan vezetőre van szükség, aki nem csupán a Fideszt képviseli helyben, hanem aki nap mint nap az ott élőkért dolgozik.

 

Az LMP úgy gondolja, hogy Rába Kálmán az elmúlt években mind önkormányzati képviselőként, mind a megyei közgyűlés tagjaként bebizonyította, hogy igazi lokálpatrióta, akinek megvan a megfelelő támogatottsága a Fidesz leváltásához, de ami legalább ilyen fontos: megvan a megfelelő tapasztalata a város vezetéséhez. 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás