Miért előnyös a vezeték nélküli porszívó?

ugytudjuk.hu 2024-10-16 20:38:21
Bár még nagyon messze van karácsony, az üzletekben már készülnek az ünnepi dekorációk, olykor-olykor felcsendül egy-egy téli dallam is, és a híradásokban is egyre több cikk szól arról, mit érdemes vásárolni ajándékba.

Nagyon sok remek ötletet találhatunk ezekben az írásokban, de az a tapasztalat, hogy az emberek annak örülnek legjobban, ami praktikus is. Nos, a Dyson porszívó pontosan ilyen! Ideális ajándék lehet a fa alá.

Az álló porszívó előnyei

A takarítás sok vesződséggel járhat – jellemzően hétvégenként kerítünk rá sort. Ilyenkor azonban ki sem látszunk a teendőkből: főzés, mosogatás, mosás, vasalás, portörlés, rendrakás és természetesen a legvégén ott a porszívózás.

Az embernek már fáj a dereka a sok hajolgatástól, mire odaér, hogy a szőnyeget, padlót is feltakarítsa. Ilyenkor áldásos dolog egy Dyson vezeték nélküli, álló porszívó, amelyet a premiumshop24.hu webáruházból is beszerezhetünk.

Ez a modell teljes mértékben ergonomikus, egy kézzel is könnyen végighúzhatjuk a gépet a szőnyegen, nem lesz megerőltető. Ráadásul nincsenek idegesítő kábelek sem – nem kell aljzatot keresni, izgulni, elég hosszú-e a zsinór, nem fogunk felbukni sem benne.

Milyen típust válasszunk?

Az akkumulátoros porszívók könnyen kezelhetők, akár kézi porszívóvá is átalakíthatók, így még a kocsitakarításhoz is használhatók. Nem mindegy azonban, milyen modellt választunk, mert mindhez más-más szívófej tartozik, illetve a szívóerő és az üzemidő között is vannak különbségek.

Ahhoz, hogy megtaláljuk az ideális darabot, érdemes átgondolni az életmódunkat, megfigyelni az életkörülményeinket. Nem mindegy például hány négyzetméteres a lakás, kemény padló vagy inkább szőnyeg az, amelyet porszívóznunk kell, és az sem mellékes, élnek-e bent kisállatok is velünk. Sokan keresnek HEPA-szűrős változatokat is az allergia miatt.

A premiumshop24.hu webáruházban számtalan modell található a Dyson porszívók között – most a két legnépszerűbbet mutatjuk be részletesebben.

Dyson Gen5detect Absolute álló porszívó

Ez a termék az egyik legújabb modell, igen erős motorral rendelkezik, így akár 70 percnyi üzemidőre is képes. Jár hozzá egy Fluffy Optic™ tisztítófej, amely megvilágítja a szabad szemmel nem látható porszemcséket, ezáltal biztos tökéletes lesz a takarítás, nem marad olyan zug, ahol porszem maradna.

Egy beépített piezoszenzor növeli a szerkezet szívóteljesítményét, ha kell, mivel érzékeli a porrészecskéket. Nem kell beállítanunk semmit, az okos porszívó teszi a dolgát. Közben az LCD-kijelzőn leolvashatjuk, mennyi a hátralévő üzemidő, és más egyéb hasznos információkat is. HEPA-szűrős porszívóról van szó, magas hatékonysággal.

Dyson V15s Detect Submarine™ vezeték és porzsák nélküli porszívó

Egy másik kedvelt termék a Dyson V15s Detect Submarine™, amely még a nedves felületeken is képes áthaladni: egy kiömlött italt is el lehet vele távolítani a konyhában. Ott, ahol kisgyermekek vannak, vagy állatokat is tartanak bent a lakásban, jó választás lehet ez is – karácsonyi ajándékként is ideális!

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Kiszökött és emberre támadt egy moszkvai őrkutya Katafán

Az állat maradandó sérüléseket okozott.

19 fa menekült meg Szombathelyen a kivágástól

És még így is elkészül a csapadékelvezető az Erdei Iskola úton.

Másodfokon is elítélték a betegektől plusz pénzt beszedő Vas megyei orvost

A vádlott a rokonoktól összesen 4 millió 53 ezer 707 forintot kapott.

Milyenek a tökéletes, ünnepi eseményekhez illő bankettbútorok?

A rendezvényhelyszínek tulajdonosai, üzemeltetői számára komoly fejtörést okoz, hogy milyen konferenciabútorokat szerezzenek be, amelyek minden igényt kielégítenek, és a hétköznapiak mellett díszes eseményekre is megfelelőek lehetnek. 

Parkoló autókat tört egy részeg sofőr Szombathelyen

Két napra rá - ekkor már jogsi nélkül - megint részegen vezetett.

A körzeti megbízottat hívogatta a Győr-Moson-Sopron megyei fiatalkorú zaklató

A telefonba egyetlen esetben szólt bele, közölve, hogy „még nem tudod, kivel kezdtél ki, meglesz még ennek a következménye.”

Törzsvendégnek lenni kiváltság!

Utazni, kiszakadni a megszokott mókuskerékből alapvetően csodálatos élmény, de mégiscsak megnyugtatóbb, ha a szálláshely, ahol ritka pihenőidőt tölti, régi ismerősként fogadja.

Vádat emeltek a szombathelyi Fő téren garázdálkodó fiatal fiúval szemben

Gyermekkorú társaival együtt bántalmazott egy kiskorú sértettet.

Mit kell tudni az aranykalászos gazda képzésről?

A hírekben egyre többet olvasni arról, hogy a mezőgazdaság fellendülőben van. Sokan térnek át biogazdálkodásra, szívesen termelik meg maguk számára a szükséges gyümölcsöket, zöldségeket, és állattartással is egyre többen foglalkoznak.

Budapest, Debrecen és Pannonhalma környékén a legjobb élni 2024-ben

De Győrnek és Szombathelynek sincsen szégyenkezni valója.

Kondora István sárvári polgármester székfoglalójában az interneten hamis nevek mögé bújt várost ócsárlókról beszélt

Máhr Tivadart választották a képviselők alpolgármesternek. A megyei közgyűlés alelnöke pedig nyomott egy szexista megjegyzést.