Hajtó Péter szerint Dézsi Csaba András beletérdelt a földön fekvő feleségébe

Pintér Bence 2024-04-05 11:20:00
Poligráfos teszttel és chatüzenetekkel támogatta meg súlyos állításait az exfideszes képviselő, Dézsi Csaba András férgezéssel válaszolt.

Pintér Bence a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület polgármesterjelöltje lesz a 2024-es önkormányzati választáson.

Ahogy azt előre jelezte, Dézsi Csaba András állítólagos erőszakos fellépésével kapcsolatban tett közzé új információkat Hajtó Péter egykor fideszes, most Borkai Zsolttal induló győri képviselő.

A képviselő, aki állítása szerint szemtanúja volt az esetnek, egy poligráfos vizsgálatot tett közzé, illetve chatüzeneteket, amelyeket elmondása szerint Dézsi Csaba Andrással és feleségével váltott az eset után.

A poligráfos teszt kérdései alapján Hajtó verziója szerint egy Bodajkon tartott magánrendezvényen 2022-ben Dézsi „bántalmazta a feleségét, földre nyomva beletérdelt a felesége oldalába, betuszkolta a szolgálati Audiba”, ez utóbbiban sofőrje is segített neki. Hajtó még arról is írt a posztban, hogy „a feleség által küldött üzenetekből az is kiderült, hogy az ilyen durva bántalmazások nem egyedi esetek voltak, hanem a négy fal között sokszor megtörténtek”. A poligráfos vizsgálat arra is kiterjedt, hogy az üzeneteket tényleg Dézsi polgármester feleségétől kapta-e, a teszt szerint ebben sem hazudott a képviselő.

Megkerestük Hajtó Pétert az ügyben, és arról kérdeztük, hogy ha szemtanúja volt a szerinte durva bántalmazásnak, akkor miért nem tett feljelentést 2022-ben, vagy beszélt erről nyilvánosan az előtt, hogy Dézsi polgármester a politikai ellenfelévé vált volna. Hajtó Péter a következőt írta erre:

„Dézsi hónapok óta bűnözőket emleget és kitalál történetet. A múltkori közgyűlésen egyaránt ezt mondta, így kénytelen voltam hitelt érdemlően elmondani amit tudok és ezt beküldeni a rendőrségre hiszen elmondta azt is, feljelentést tett olyan vádakkal ami nincs. Így én kénytelen voltam tisztázni magam. A nyilvánosságot ő választotta!”

Dézsi Csaba András is reagált az ügyre, ő a következő posztot tette ki:

Pintér Bence, a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület polgármesterjelöltje Facebookon üzent az eset kapcsán Dézsi Csaba Andrásnak, azt írta:

„Évek óta hallgatjuk, hogy a fideszesek és a fideszes Dézsi Csaba András szerint milyen az igazi férfi. Hogy mit eszik egy igazi férfi, miben hisz egy igazi férfi, mit visel egy igazi férfi, mit sportol egy igazi férfi. Akkor most elmondom én is a véleményem a témában: aki bántalmaz egy nőt, az nem férfi!”

A polgármester már hónapok óta beszél egy videófelvételről. Legutóbb azt mondta, hogy bűnözők mesterséges intelligencia segítségével hamisítanak róla és feleségéről videófelvételeket. Korábban paraszt, rosszindulatú videózó emberekről beszélt. A Blikkben megjelent írás szerint egy eseményen a felesége rosszul lett, és az emberek nem segítettek, hanem videóztak.

„Azonnal a karjába kapott és legalább ötven ember szeme láttára cipelt ki egyedül, minden segítség nélkül a kocsinkhoz. Más talán mentőt hívott volna, de ő orvosként cselekedett, tudta, hogy ki kell mentenie abból a szorult helyzetből. Mit gondol, más segített neki vagy megkérdezték, mit tehetnek értem? Dehogy! Csupán a városházi sofőr próbálkozott. Sőt, később hallottam, hogy voltak, akik inkább fotózták és videózták, ahogy a polgármester az ölében cipeli, húzza-vonja a feleségét, s talán még küldözgették is egymásnak.”

A poligráfos teszten Hajtó azt válaszolta, hogy nem készített és nem kapott ilyen videófelvételt. A poligráfos teszten egy másik magyarázat is szóba került, miszerint Dézsi polgármester arra kérte Hajtót, hogy a felesége unokájának betegségével magyarázzák felesége zavartságát. Végül ez nem került be semmilyen híradásba, felesége zavartságát az ő betegségével indokolták, ami a Hajtó által közzétett állítólagos beszélgetésekben szóba sem kerül.

Támogasd adód 1%-val a hatalomtól független újságírást!

Amennyiben neked is fontos, hogy sokáig legyen még a hatalmat ellenőrző hang, akkor támogast a mi munkánkat is segítő Nemzeti Újságírók Demokratikus Egyesületét.

Adószám: 19294571-1-18.

Köszönjük!

Szólj hozzá!

Videó - Büntetőfékezés az M85-ösön

Csüccs vissza és mennyé' már!

Ittasan csattant a betonhídfőnek egy sofőr Körmendnél

Könnyű sérülésekkel úszta meg az esetet.

LMP: A magyar kormány meddig szolgáltatja ki a magyar munkavállalókat a távol-keleti multiknak?

A párt szerint a munkavállalói jogok korlátozása Dél-Koreában lehetséges, hogy elfogadott, de Magyarországon ez elfogadhatatlan.

Hatodikas lány késelt a bőnyi iskolában

Túl van az életveszélyen az a lány, akit tanulótársa szúrt meg a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában hétfőn.

Nőt futtatott, négy és fél év börtönt kapott a körmendi férfi

A férfi a helyszín biztosításával és a neki dolgozó nő szállításában való közreműködéssel teremtette meg a prostitúciós tevékenység feltételeit.

LMP: A DK olyan dolgokkal támadja Vitézyt, amelyek Karácsonyra is igazak

„Érdemes lenne a DK-nak olyan érveket találnia Vitézy Dávid ellen, amelyek nem igazak Karácsony Gergelyre” – írta az LMP.

Napos, meleg hétfővel indul a hét

A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható.

Elkötelezte magát a felügyelő bizottság felállításában az SZKKA

Legkorábban május végén, június elején kezdheti meg működését a FEB. 55 millió forint sorsa lóg a levegőben.

Kiss & Go táblákat tesznek ki több győri óvoda és bölcsőde közelébe

Reggel és délután pár percig parkolójegy váltása nélkül lehet várakozni.

1,4 millióval kopasztották meg, pedig elsőre nem hitte el a csalók meséjét

Az elkövető első telefonhívását megszakította, másodjára azonban a tettesek mégis meg tudták győzni arról, hogy bankszámláját támadás érte.

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyirmóton szombaton

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges.

Szétverte a börtöncellát egy férfi a szombathelyi börtönben

Cselekményével közel 200 ezer forint kárt okozott.

Napos, gomolyfelhős idő várható pénteken

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.