Hajtó Péter ígéri: csütörtökön bizonyítékot tesz közzé Dézsi Csaba András „erőszakos viselkedésével” kapcsolatban

Pintér Bence 2024-04-03 13:29:51
Borkai Zsolt beszélt róla, hogy Dézsi megvert valakit, Hajtó már kapcsolati erőszakot emleget.

Pintér Bence a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület polgármesterjelöltje lesz a 2024-es önkormányzati választáson.

„Bodajk. Ez az a település ahol egy egy rendezvényen 2022. augusztus 26-án este Győr város jelenlegi polgármestere erőszakosan viselkedett. Amit tett, azt úgy hívják, hogy kapcsolati erőszak” – így kezdődik Hajtó Péter egykor fideszes, most Borkai Zsolttal induló győri képviselő posztja, amelyben továbbgörgeti a Borkai által nemrég megpendített ügyet.

Borkai Zsolt az ATV műsorán arról beszélt: állítása szerint Dézsi Csaba András győri polgármester 300 tanú szeme láttára „tettlegességig fajuló dolgot követett el”, amiről ő videófelvételt is látott. Dézsi szerint ilyen felvétel nincs, csak mesterséges intelligenciával hamisítanak róla és feleségéről videót.

Hajtó kedd esti posztjában azt ígérte: ha Dézsi 48 órán belül nem mondja el maga, mi történt, akkor bizonyítékokat fog bemutatni.

Hogy ez a bizonyíték a videó-e, az nem derült ki: a Dézsi polgármester által egy korábbi közgyűlésen a Borkai-körhöz kötött Győri Bulvár nevű csoport egyik álprofil-gyanús adminisztrátora a csoportban arról írt, hogy a videó nem Hajtónál van, hanem nála, és azt május 12-én fogja közzétenni. A Borkai-párti képviselő szerdán egy videófelvételt is közzétett, amelyben állítólagosan egy rendőr hívta fel az ügyben.

Dézsi Csaba András polgármester már hónapok óta beszél egy videófelvételről. Legutóbb azt mondta, hogy bűnözők mesterséges intelligencia segítségével hamisítanak róla és feleségéről videófelvételeket. Korábban paraszt, rosszindulatú videózó emberekről beszélt. A Blikkben megjelent írás szerint egy eseményen a felesége rosszul lett, és az emberek nem segítettek, hanem videóztak.

„Azonnal a karjába kapott és legalább ötven ember szeme láttára cipelt ki egyedül, minden segítség nélkül a kocsinkhoz. Más talán mentőt hívott volna, de ő orvosként cselekedett, tudta, hogy ki kell mentenie abból a szorult helyzetből. Mit gondol, más segített neki vagy megkérdezték, mit tehetnek értem? Dehogy! Csupán a városházi sofőr próbálkozott. Sőt, később hallottam, hogy voltak, akik inkább fotózták és videózták, ahogy a polgármester az ölében cipeli, húzza-vonja a feleségét, s talán még küldözgették is egymásnak.”

A felvétel egyelőre nem látott napvilágot.

Szólj hozzá!

Az idén sem fizet osztalékot a Rába

Győri ingatlanok érétkesítéséről is döntött a cég.

Azzal fenyegette a sárvári gyámügyest a nő, hogy megöli

„Na te büdös k***a, ha te ezt megtetted, akkor nem fogok veled szépen beszélni!”

Tizenkét gyanúsítottja van már annak az ügynek, amiben letartóztatták a volt győri rendőrkapitányt

A volt kapitányon kívül egy másik gyanúsítottat is fogva tartanak, aki szintén fontos és magas rangú, nyugalmazott rendőr.

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.