Hajtó Péter ígéri: csütörtökön bizonyítékot tesz közzé Dézsi Csaba András „erőszakos viselkedésével” kapcsolatban

Pintér Bence 2024-04-03 13:29:51
Borkai Zsolt beszélt róla, hogy Dézsi megvert valakit, Hajtó már kapcsolati erőszakot emleget.

Pintér Bence a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület polgármesterjelöltje lesz a 2024-es önkormányzati választáson.

„Bodajk. Ez az a település ahol egy egy rendezvényen 2022. augusztus 26-án este Győr város jelenlegi polgármestere erőszakosan viselkedett. Amit tett, azt úgy hívják, hogy kapcsolati erőszak” – így kezdődik Hajtó Péter egykor fideszes, most Borkai Zsolttal induló győri képviselő posztja, amelyben továbbgörgeti a Borkai által nemrég megpendített ügyet.

Borkai Zsolt az ATV műsorán arról beszélt: állítása szerint Dézsi Csaba András győri polgármester 300 tanú szeme láttára „tettlegességig fajuló dolgot követett el”, amiről ő videófelvételt is látott. Dézsi szerint ilyen felvétel nincs, csak mesterséges intelligenciával hamisítanak róla és feleségéről videót.

Hajtó kedd esti posztjában azt ígérte: ha Dézsi 48 órán belül nem mondja el maga, mi történt, akkor bizonyítékokat fog bemutatni.

Hogy ez a bizonyíték a videó-e, az nem derült ki: a Dézsi polgármester által egy korábbi közgyűlésen a Borkai-körhöz kötött Győri Bulvár nevű csoport egyik álprofil-gyanús adminisztrátora a csoportban arról írt, hogy a videó nem Hajtónál van, hanem nála, és azt május 12-én fogja közzétenni. A Borkai-párti képviselő szerdán egy videófelvételt is közzétett, amelyben állítólagosan egy rendőr hívta fel az ügyben.

Dézsi Csaba András polgármester már hónapok óta beszél egy videófelvételről. Legutóbb azt mondta, hogy bűnözők mesterséges intelligencia segítségével hamisítanak róla és feleségéről videófelvételeket. Korábban paraszt, rosszindulatú videózó emberekről beszélt. A Blikkben megjelent írás szerint egy eseményen a felesége rosszul lett, és az emberek nem segítettek, hanem videóztak.

„Azonnal a karjába kapott és legalább ötven ember szeme láttára cipelt ki egyedül, minden segítség nélkül a kocsinkhoz. Más talán mentőt hívott volna, de ő orvosként cselekedett, tudta, hogy ki kell mentenie abból a szorult helyzetből. Mit gondol, más segített neki vagy megkérdezték, mit tehetnek értem? Dehogy! Csupán a városházi sofőr próbálkozott. Sőt, később hallottam, hogy voltak, akik inkább fotózták és videózták, ahogy a polgármester az ölében cipeli, húzza-vonja a feleségét, s talán még küldözgették is egymásnak.”

A felvétel egyelőre nem látott napvilágot.

Szólj hozzá!

Videó - Büntetőfékezés az M85-ösön

Csüccs vissza és mennyé' már!

Ittasan csattant a betonhídfőnek egy sofőr Körmendnél

Könnyű sérülésekkel úszta meg az esetet.

LMP: A magyar kormány meddig szolgáltatja ki a magyar munkavállalókat a távol-keleti multiknak?

A párt szerint a munkavállalói jogok korlátozása Dél-Koreában lehetséges, hogy elfogadott, de Magyarországon ez elfogadhatatlan.

Hatodikas lány késelt a bőnyi iskolában

Túl van az életveszélyen az a lány, akit tanulótársa szúrt meg a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában hétfőn.

Nőt futtatott, négy és fél év börtönt kapott a körmendi férfi

A férfi a helyszín biztosításával és a neki dolgozó nő szállításában való közreműködéssel teremtette meg a prostitúciós tevékenység feltételeit.

LMP: A DK olyan dolgokkal támadja Vitézyt, amelyek Karácsonyra is igazak

„Érdemes lenne a DK-nak olyan érveket találnia Vitézy Dávid ellen, amelyek nem igazak Karácsony Gergelyre” – írta az LMP.

Napos, meleg hétfővel indul a hét

A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható.

Elkötelezte magát a felügyelő bizottság felállításában az SZKKA

Legkorábban május végén, június elején kezdheti meg működését a FEB. 55 millió forint sorsa lóg a levegőben.

Kiss & Go táblákat tesznek ki több győri óvoda és bölcsőde közelébe

Reggel és délután pár percig parkolójegy váltása nélkül lehet várakozni.

1,4 millióval kopasztották meg, pedig elsőre nem hitte el a csalók meséjét

Az elkövető első telefonhívását megszakította, másodjára azonban a tettesek mégis meg tudták győzni arról, hogy bankszámláját támadás érte.

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyirmóton szombaton

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges.

Szétverte a börtöncellát egy férfi a szombathelyi börtönben

Cselekményével közel 200 ezer forint kárt okozott.

Napos, gomolyfelhős idő várható pénteken

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.