Hajtó Péter ígéri: csütörtökön bizonyítékot tesz közzé Dézsi Csaba András „erőszakos viselkedésével” kapcsolatban

Pintér Bence 2024-04-03 13:29:51
Borkai Zsolt beszélt róla, hogy Dézsi megvert valakit, Hajtó már kapcsolati erőszakot emleget.

Pintér Bence a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület polgármesterjelöltje lesz a 2024-es önkormányzati választáson.

„Bodajk. Ez az a település ahol egy egy rendezvényen 2022. augusztus 26-án este Győr város jelenlegi polgármestere erőszakosan viselkedett. Amit tett, azt úgy hívják, hogy kapcsolati erőszak” – így kezdődik Hajtó Péter egykor fideszes, most Borkai Zsolttal induló győri képviselő posztja, amelyben továbbgörgeti a Borkai által nemrég megpendített ügyet.

Borkai Zsolt az ATV műsorán arról beszélt: állítása szerint Dézsi Csaba András győri polgármester 300 tanú szeme láttára „tettlegességig fajuló dolgot követett el”, amiről ő videófelvételt is látott. Dézsi szerint ilyen felvétel nincs, csak mesterséges intelligenciával hamisítanak róla és feleségéről videót.

Hajtó kedd esti posztjában azt ígérte: ha Dézsi 48 órán belül nem mondja el maga, mi történt, akkor bizonyítékokat fog bemutatni.

Hogy ez a bizonyíték a videó-e, az nem derült ki: a Dézsi polgármester által egy korábbi közgyűlésen a Borkai-körhöz kötött Győri Bulvár nevű csoport egyik álprofil-gyanús adminisztrátora a csoportban arról írt, hogy a videó nem Hajtónál van, hanem nála, és azt május 12-én fogja közzétenni. A Borkai-párti képviselő szerdán egy videófelvételt is közzétett, amelyben állítólagosan egy rendőr hívta fel az ügyben.

Dézsi Csaba András polgármester már hónapok óta beszél egy videófelvételről. Legutóbb azt mondta, hogy bűnözők mesterséges intelligencia segítségével hamisítanak róla és feleségéről videófelvételeket. Korábban paraszt, rosszindulatú videózó emberekről beszélt. A Blikkben megjelent írás szerint egy eseményen a felesége rosszul lett, és az emberek nem segítettek, hanem videóztak.

„Azonnal a karjába kapott és legalább ötven ember szeme láttára cipelt ki egyedül, minden segítség nélkül a kocsinkhoz. Más talán mentőt hívott volna, de ő orvosként cselekedett, tudta, hogy ki kell mentenie abból a szorult helyzetből. Mit gondol, más segített neki vagy megkérdezték, mit tehetnek értem? Dehogy! Csupán a városházi sofőr próbálkozott. Sőt, később hallottam, hogy voltak, akik inkább fotózták és videózták, ahogy a polgármester az ölében cipeli, húzza-vonja a feleségét, s talán még küldözgették is egymásnak.”

A felvétel egyelőre nem látott napvilágot.

Szólj hozzá!

Hámori Lucának selejteznie kell

A kőszegiek 23 éves sportolója így vasárnap délután kezd és Grainne Walsh-sal csap majd össze az Észak-párizsi Arénában.

Három alpolgármesterben maximalizálná a városvezetőket Novák Előd

A nyári szünet után elsőként az Igazságügyi Bizottság tárgyalja a parlamenti képviselő törvényjavaslatát.

Látványosan megújíthatod a ház megjelenését a tetőcserepek átfestésével!

Az épületek különböző szerkezeteinek felújítása nagyszerű eredménnyel kecsegtet, amennyiben a megfelelő anyagokkal és szakszerűen végezzük, nem kivétel ez alól a tető sem, amelynek megkopott cserepei átfesthetők. 

Újra üzemel a büfé a szombathelyi Víztoronyban

Befuccsolt a korábbi piaci alapú üzemeltetés, most az AGORA maga “áll a pult mögé”.

Kellemes nyári idő lesz pénteken

Se eső, se szél, se kánikula.

Továbbra sem nyílik meg a keleti szektor az ETO-stadionban, de számos fejlesztés történt

A 2024/25-ös időszak szezonnyitó sajtótájékoztatóját tartotta szerdán az ETO FC Győr.

A Savaria Karneválra is jön a repohár

A pohárért 500 forintot kell fizetni, de vissza már nem pénzt, hanem tokent adnak majd.

Szeptemberig torlódás lesz a Béke hídon Győrben

A szakemberek célja, hogy a munkálatok az iskolakezdésig befejeződjenek.

LMP: Elképesztő, hogy a kormány nem hajlandó szélenergiát használni

Az LMP azt várja a kormánytól, hogy engedjen végre zöld utat a szélenergiának.

ELTE: rekordszámú a pedagógusjelölt

Az ELTE szombathelyi képzéseire összesen csaknem 1000-en nyertek felvételt, ezen belül közel 50 százalékos részesedéssel megőrizte vezető szerepét a pedagógusképzési terület.

Milyen a stílusos esküvői ültetőkártya?

Az esküvői ültetőkártya, nemcsak segít a vendégeknek megtalálni a helyüket a vacsorán, hanem egyben dekorációs célt is szolgál, sőt, összehangolva akár köszönőajándék is lehet. Egy esküvőn, ahol minden apró részlet számít, az ültetőkártya stílusa sem elhanyagolható kérdés. 

Te megtaláltad már a tökéletes férfit?

Tegye fel magának mindenki a millió dolláros kérdést: “Megtaláltam már a tökéletes pasit?

Több kilométeren át haladt szembe a forgalommal az M85-ösön

Majd ütközött egy szabályosan közlekedővel.

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg

Köztük a július 11-ére vonatkozó, 102 éves -, valamint szintén nyolc országos reggeli melegrekord, továbbá két fővárosi és öt fővárosi hajnali melegrekord.