A DK-s Glázer Tímea visszautazott az időben, és 2022-es fotót posztolt az éppen zajló lázas munkájáról

Pintér Bence 2024-03-27 15:09:09
A Tiszta Szívvel a Városért Egyesület szerint a DK-s polgármesterjelölt fideszes módjára hazudik, ezért vissza kell lépnie.

A Tiszta Szívvel a Városért Egyesület visszalépésre szólítja fel a DK győri polgármesterjelöltjét, Glázer Tímeát, miután a keddi győri közgyűlésen nem szavazta meg a marcalvárosi Kiserdő védetté nyilvánításának elindítását, szerdán pedig Facebook-oldalán hazudott követőinek.

Az egyesület arról ír: szerdán kiderült, hogy Glázer Tímea is kamufotót közölt arról, hogy lázasan dolgozik. A képen Szuhai Botonddal, a párt influenszerével pózol egy szombathelyi étteremben, a háttérben pedig Czeglédy Csaba, a 2022-es ellenzéki összefogás szombathelyi képviselőjelöltjének kampányplakátja látható. A 2022-es választási plakátot már rég leszedték a szombathelyi villanypóznáról, ezért az egyesület szerint egyértelmű: Glázer Tímea megpróbálta becsapni a győri választókat.

A TSZV közleménye szerint a fotó közzététele után Glázer eltávolította posztját a Facebookról, majd pár perccel később az előzővel megegyező címmel – „Munka közben” – ismét posztolt, ezúttal már levágva az őt lebuktató 2022-es kampányplakátot a képről.

 
 
 

A szóban forgó szombathelyi lámpaoszlopról ma készült fényképen sem látható a plakát:

A Tiszta Szívvel a Városért szerint „nem csoda, hogy Glázer Tímea lázasan bizonyítani próbál a legutóbbi kapitális hibája után”. ugyanis az MSZP-s Pollreisz Balázshoz és a független Balla Jenőhöz hasonlóan a legutóbbi közgyűlésen tartózkodást nyomtak, tehát

nem szavazták meg, hogy elinduljon a marcalvárosi Kiserdő zöldterületté nyilvánítása.

A Kiserdő beépítésre szánt déli részének megmentéséért december óta gyűjtötte az aláírásokat a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület. Ennek hatására Dézsi Csaba András meghátrált, és a közgyűlés elé hozta kedden a zöldterületté minősítést.

„Az ellenzéki képviselők nem segítettek ebben semmit, de végül még csak meg sem szavazták azt, amit több ezer marcalvárosi kikényszerített. Sőt, az ülés végén Glázer Tímea felszólalt, és követelte, hogy induljon meg az eljárás – amit egy órával korábban nem szavazott meg. Fogalma sem volt tehát, hogy miről is szavaz. 24 óra alatt kiderült Glázer Tímeáról, tíz évnyi képviselőség után sem képes követni, miről is szavaz éppen a közgyűlésben, és az is, hogy képes a választók arcába hazudni” –

áll a közleményben, aminek a végén az egyesület felszólítja Glázer Tímeát, hogy lépjen vissza a polgármesterjelöltségtől, mivel szerintük többszörösen is bizonyította alkalmatlanságát.

Szólj hozzá!

Hámori Lucának selejteznie kell

A kőszegiek 23 éves sportolója így vasárnap délután kezd és Grainne Walsh-sal csap majd össze az Észak-párizsi Arénában.

Három alpolgármesterben maximalizálná a városvezetőket Novák Előd

A nyári szünet után elsőként az Igazságügyi Bizottság tárgyalja a parlamenti képviselő törvényjavaslatát.

Látványosan megújíthatod a ház megjelenését a tetőcserepek átfestésével!

Az épületek különböző szerkezeteinek felújítása nagyszerű eredménnyel kecsegtet, amennyiben a megfelelő anyagokkal és szakszerűen végezzük, nem kivétel ez alól a tető sem, amelynek megkopott cserepei átfesthetők. 

Újra üzemel a büfé a szombathelyi Víztoronyban

Befuccsolt a korábbi piaci alapú üzemeltetés, most az AGORA maga “áll a pult mögé”.

Kellemes nyári idő lesz pénteken

Se eső, se szél, se kánikula.

Továbbra sem nyílik meg a keleti szektor az ETO-stadionban, de számos fejlesztés történt

A 2024/25-ös időszak szezonnyitó sajtótájékoztatóját tartotta szerdán az ETO FC Győr.

A Savaria Karneválra is jön a repohár

A pohárért 500 forintot kell fizetni, de vissza már nem pénzt, hanem tokent adnak majd.

Szeptemberig torlódás lesz a Béke hídon Győrben

A szakemberek célja, hogy a munkálatok az iskolakezdésig befejeződjenek.

LMP: Elképesztő, hogy a kormány nem hajlandó szélenergiát használni

Az LMP azt várja a kormánytól, hogy engedjen végre zöld utat a szélenergiának.

ELTE: rekordszámú a pedagógusjelölt

Az ELTE szombathelyi képzéseire összesen csaknem 1000-en nyertek felvételt, ezen belül közel 50 százalékos részesedéssel megőrizte vezető szerepét a pedagógusképzési terület.

Milyen a stílusos esküvői ültetőkártya?

Az esküvői ültetőkártya, nemcsak segít a vendégeknek megtalálni a helyüket a vacsorán, hanem egyben dekorációs célt is szolgál, sőt, összehangolva akár köszönőajándék is lehet. Egy esküvőn, ahol minden apró részlet számít, az ültetőkártya stílusa sem elhanyagolható kérdés. 

Te megtaláltad már a tökéletes férfit?

Tegye fel magának mindenki a millió dolláros kérdést: “Megtaláltam már a tökéletes pasit?

Több kilométeren át haladt szembe a forgalommal az M85-ösön

Majd ütközött egy szabályosan közlekedővel.

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg

Köztük a július 11-ére vonatkozó, 102 éves -, valamint szintén nyolc országos reggeli melegrekord, továbbá két fővárosi és öt fővárosi hajnali melegrekord.