A DK-s Glázer Tímea visszautazott az időben, és 2022-es fotót posztolt az éppen zajló lázas munkájáról

Pintér Bence 2024-03-27 15:09:09
A Tiszta Szívvel a Városért Egyesület szerint a DK-s polgármesterjelölt fideszes módjára hazudik, ezért vissza kell lépnie.

A Tiszta Szívvel a Városért Egyesület visszalépésre szólítja fel a DK győri polgármesterjelöltjét, Glázer Tímeát, miután a keddi győri közgyűlésen nem szavazta meg a marcalvárosi Kiserdő védetté nyilvánításának elindítását, szerdán pedig Facebook-oldalán hazudott követőinek.

Az egyesület arról ír: szerdán kiderült, hogy Glázer Tímea is kamufotót közölt arról, hogy lázasan dolgozik. A képen Szuhai Botonddal, a párt influenszerével pózol egy szombathelyi étteremben, a háttérben pedig Czeglédy Csaba, a 2022-es ellenzéki összefogás szombathelyi képviselőjelöltjének kampányplakátja látható. A 2022-es választási plakátot már rég leszedték a szombathelyi villanypóznáról, ezért az egyesület szerint egyértelmű: Glázer Tímea megpróbálta becsapni a győri választókat.

A TSZV közleménye szerint a fotó közzététele után Glázer eltávolította posztját a Facebookról, majd pár perccel később az előzővel megegyező címmel – „Munka közben” – ismét posztolt, ezúttal már levágva az őt lebuktató 2022-es kampányplakátot a képről.

 
 
 

A szóban forgó szombathelyi lámpaoszlopról ma készült fényképen sem látható a plakát:

A Tiszta Szívvel a Városért szerint „nem csoda, hogy Glázer Tímea lázasan bizonyítani próbál a legutóbbi kapitális hibája után”. ugyanis az MSZP-s Pollreisz Balázshoz és a független Balla Jenőhöz hasonlóan a legutóbbi közgyűlésen tartózkodást nyomtak, tehát

nem szavazták meg, hogy elinduljon a marcalvárosi Kiserdő zöldterületté nyilvánítása.

A Kiserdő beépítésre szánt déli részének megmentéséért december óta gyűjtötte az aláírásokat a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület. Ennek hatására Dézsi Csaba András meghátrált, és a közgyűlés elé hozta kedden a zöldterületté minősítést.

„Az ellenzéki képviselők nem segítettek ebben semmit, de végül még csak meg sem szavazták azt, amit több ezer marcalvárosi kikényszerített. Sőt, az ülés végén Glázer Tímea felszólalt, és követelte, hogy induljon meg az eljárás – amit egy órával korábban nem szavazott meg. Fogalma sem volt tehát, hogy miről is szavaz. 24 óra alatt kiderült Glázer Tímeáról, tíz évnyi képviselőség után sem képes követni, miről is szavaz éppen a közgyűlésben, és az is, hogy képes a választók arcába hazudni” –

áll a közleményben, aminek a végén az egyesület felszólítja Glázer Tímeát, hogy lépjen vissza a polgármesterjelöltségtől, mivel szerintük többszörösen is bizonyította alkalmatlanságát.

Szólj hozzá!

Havazott az Írott-kőn

Nyárból a télbe.

Megállapodtak a bérekről az Audiban

650 ezer forintos egyszeri kifizetésben is megegyeztek a gyár és a szakszervezet képviselői.

Nagy mennyiségű csapadék várható kedden

A északnyugatira forduló szelet a front mentén erős, viharos széllökések kísérik.

Újabb induló jelentkezett be a szombathelyi polgármesteri székért

Mind a 12 városi körzetben lesz indulója a Konzervatívok Egy Jobb Városért Egyesületnek. Balassa Péter a polgármesterjelöltjük.

Győr-Moson-Sopron és Vas megyében is heves zivatarokra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Az előrejelzés szerint hétfőn késő délutántól előbb az északnyugati, majd az esti, késő esti órákban az északi megyékben is kialakulhatnak helyenként zivatarok.

Tévében a Falco Honvéd elleni rájátszás meccse

A keddi összecsapást az M4 Sport sugározza.

LMP: ne védje tovább a kormány a szennyező akkugyárakat

Nemrég újabb baleset történt a komáromi akkumulátorgyárban, nyolc ember került mérgezéssel kórházba.

Szombathelyen folytatja turnéját az Elefánt

A jelenleg is új lemezén dolgozó, szombathelyi kötődésű Elefánt zenekar megnyitotta a szezont, április 20-án a Végállomás Klubban folytatják újabb vidéki körútjukat.

Dézsi Csaba András felesége: „El a kezekkel a családunktól, Borkai!”

„Nem élek bántalmazó kapcsolatban!” – írta a polgármester felesége.

Fokozott ellenőrzést tart csütörtökön a Szombathelyi Rendőrkapitányság

A jogsértő cselekmények elkövetését szeretnék megakadályozni.

Ezért érdemes biciklis nadrágot húzni a tekeréshez

Míg ha csak a közeli boltba szeretnénk elkerekezni, azt kis túlzással szinte bármilyen hétköznapi ruházatban megtehetjük, addig hosszabb bringatúrákra érdemes már egy kicsit nagyobb figyelmet szentelni a felkészülésnek. Ebbe beletartozik az is, hogy célszerű a megfelelő öltözékben felpattanni a drótszamárra.

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

A hidegre hajlamos helyeken visszatérhet a gyenge hajnali fagy.

Vitézy: A Déli Körvasút építésének meghiúsítása Budapest európai lemaradását hozza magával

A főpolgármester-jelölt szerint Karácsony megint a párt politikának akar megfelelni, nem pedig a budapestieknek.

Egy igazi cukiság, a harlekin tacskó nyomában

Vannak olyan emberek, akik szerint a kutya minimum egy németjuhász méreténél kezdődik, a kistestű egyedeket pedig “haszontalan ölebnek” tartják. És van az emberek másik csoportja, aki szerint az apró termetű kutyusok nagyon cukik és ölelnivalóak. 

Vandálok tüntették el az éj leple alatt Szombathely város címerét

Ilyen még nem volt! Gyűlölet-cunami árad a városi útfelújításokra.

Hogyan válassz ajándékcsomagot egy férfinak?

Az ajándékozás komoly fejtörés és idegeskedés lehet, amennyiben az utolsó pillanatra hagyjuk, legyen szó karácsonyról vagy más alkalomról, születésnapról, évfordulóról, közeli és távoli ismerősnek, üzleti partnernek.