A DK-s Glázer Tímea visszautazott az időben, és 2022-es fotót posztolt az éppen zajló lázas munkájáról

Pintér Bence 2024-03-27 15:09:09
A Tiszta Szívvel a Városért Egyesület szerint a DK-s polgármesterjelölt fideszes módjára hazudik, ezért vissza kell lépnie.

A Tiszta Szívvel a Városért Egyesület visszalépésre szólítja fel a DK győri polgármesterjelöltjét, Glázer Tímeát, miután a keddi győri közgyűlésen nem szavazta meg a marcalvárosi Kiserdő védetté nyilvánításának elindítását, szerdán pedig Facebook-oldalán hazudott követőinek.

Az egyesület arról ír: szerdán kiderült, hogy Glázer Tímea is kamufotót közölt arról, hogy lázasan dolgozik. A képen Szuhai Botonddal, a párt influenszerével pózol egy szombathelyi étteremben, a háttérben pedig Czeglédy Csaba, a 2022-es ellenzéki összefogás szombathelyi képviselőjelöltjének kampányplakátja látható. A 2022-es választási plakátot már rég leszedték a szombathelyi villanypóznáról, ezért az egyesület szerint egyértelmű: Glázer Tímea megpróbálta becsapni a győri választókat.

A TSZV közleménye szerint a fotó közzététele után Glázer eltávolította posztját a Facebookról, majd pár perccel később az előzővel megegyező címmel – „Munka közben” – ismét posztolt, ezúttal már levágva az őt lebuktató 2022-es kampányplakátot a képről.

 
 
 

A szóban forgó szombathelyi lámpaoszlopról ma készült fényképen sem látható a plakát:

A Tiszta Szívvel a Városért szerint „nem csoda, hogy Glázer Tímea lázasan bizonyítani próbál a legutóbbi kapitális hibája után”. ugyanis az MSZP-s Pollreisz Balázshoz és a független Balla Jenőhöz hasonlóan a legutóbbi közgyűlésen tartózkodást nyomtak, tehát

nem szavazták meg, hogy elinduljon a marcalvárosi Kiserdő zöldterületté nyilvánítása.

A Kiserdő beépítésre szánt déli részének megmentéséért december óta gyűjtötte az aláírásokat a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület. Ennek hatására Dézsi Csaba András meghátrált, és a közgyűlés elé hozta kedden a zöldterületté minősítést.

„Az ellenzéki képviselők nem segítettek ebben semmit, de végül még csak meg sem szavazták azt, amit több ezer marcalvárosi kikényszerített. Sőt, az ülés végén Glázer Tímea felszólalt, és követelte, hogy induljon meg az eljárás – amit egy órával korábban nem szavazott meg. Fogalma sem volt tehát, hogy miről is szavaz. 24 óra alatt kiderült Glázer Tímeáról, tíz évnyi képviselőség után sem képes követni, miről is szavaz éppen a közgyűlésben, és az is, hogy képes a választók arcába hazudni” –

áll a közleményben, aminek a végén az egyesület felszólítja Glázer Tímeát, hogy lépjen vissza a polgármesterjelöltségtől, mivel szerintük többszörösen is bizonyította alkalmatlanságát.

Szólj hozzá!

Elkötelezte magát a felügyelő bizottság felállításában az SZKKA

Legkorábban május végén, június elején kezdheti meg működését a FEB. 55 millió forint sorsa lóg a levegőben.

Kiss & Go táblákat tesznek ki több győri óvoda és bölcsőde közelébe

Reggel és délután pár percig parkolójegy váltása nélkül lehet várakozni.

1,4 millióval kopasztották meg, pedig elsőre nem hitte el a csalók meséjét

Az elkövető első telefonhívását megszakította, másodjára azonban a tettesek mégis meg tudták győzni arról, hogy bankszámláját támadás érte.

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyirmóton szombaton

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges.

Szétverte a börtöncellát egy férfi a szombathelyi börtönben

Cselekményével közel 200 ezer forint kárt okozott.

Napos, gomolyfelhős idő várható pénteken

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.

MÁV: Szombattól folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon a karbantartás második fázisa érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket.

„Rohadjon meg minden kék!” – 80 nap elzárás jár a szombathelyi rendőr fenyegetéséért

Bíróságról börtönbe szállítás közben fenyegetőzött a rab.

A szentiváni civil jelölt Pintér Bence polgármesterjelöltségét támogatja

Pintér Bence egyesülete pedig úgy támogatja dr. Balog-Farkas Renátát, hogy nem indulnak el a szentiváni körzetben.

Kapott-e fizetést Jagodits Zsuzsa?

A szombathelyi Fidesz képviselőjelöltje annak a Haladásnak a kommunikációs vezetője, ahol hónapok óta nem volt fizetés. A városi közgyűlésben megint téma volt a foci.

Ököllel mellkason ütötte volt párját a szombathelyi férfi

A nő nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

Szakadozik a felhőzet csütörtökön, de lehet zápor

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között valószínű.

Mire számíthat a cserbenhagyó ittas vezető?

Magyarországon a KRESZ egyértelműen tiltja a járművezetők számára az alkohol fogyasztását, illetve a járművezetést ilyen esetekben.

Elküldték Kuznyecovot az ETO-ból

Két hónapig volt vezetődedző.

Péntektől teljesen lezárják a szombathelyi Rumi utat

A Szőlős utca és a "mozaikos" kereszteződés között fognak aszfaltozni.