Ágyneműtartós és kárpitozott – ez jellemzi ma a legtöbb franciaágyat!

ugytudjuk.hu 2024-02-16 07:50:30
A trendek jönnek-mennek, de a bútorok esetében sokkal hosszabb az az időintervallum, amely alatt jelentősen megváltozik egy-egy bútor formatervezése. Ha meg is változik, az mondható el, hogy egyre inkább komfortosabb, dizájnosan kialakított és praktikus kárpitozású franciaágyak jelennek meg a piacon.

Változatos formatervezés

Míg több száz éve csak az előkelőbb rétegek engedhettek meg maguknak ilyen eleganciával bíró bútordarabot, mint amilyen a franciaágy vagy rekamié, addig mára már bárki a magáénak mondhat egy gyönyörűen kialakított fekhelyet vagy ülőbútort. Napjainkra szerencsére minden árukategóriában már igen széles a termékválaszték, elég, ha megnézzük a Nonstop Bútor ágyneműtartós franciaágy kínálatát.

A webáruház nem csupán abban kimagasló, hogy ár-érték arányban a legkedvezőbb bútordarabokat mutatja be, hanem igen széles körű a termékválasztéka az egyes kategóriákban is. Ha csak a franciaágyakra tekintünk, látható, hogy több különböző szűrési lehetőség közül válogathatunk, és azon belül böngészhetünk tovább.

A webshop új árucsoportja a 120x200 cm-es méretezés, mely az egyre növekvő népszerűségének is köszönheti, hogy önálló kategóriát kapott. Természetesen a legtöbb ágy rendelkezésre áll a megszokott méretekben.

Az ágyneműtartó ma már alap!

Nem kérdés, hogy ma már semmilyen fekhelyet nem javasolt gyártani ágyneműtartó nélkül. Míg régebben csupán csak az ágynemű, a huzatok, takarók, párnák tárolását szolgálta, addig mára tengernyi holmi elhelyezését segíti, kezdve a rég nem használt ruhadaraboktól a játékokon át a különféle műszaki cikkekig. Tárolóból sosem elég, így egy igazán mély és nagy rakterű ágyneműtartó sokak kedvence lesz.

A Nonstop Bútor webáruház kivétel nélkül mindegyik franciaágyát jól kihasználható ágyneműtartóval szereli fel, amelyek szellőző kapszulákkal is el vannak látva. A nyitás egy mozdulattal gyorsan és minden nehézség nélkül megoldható.

Több százféle kárpitozás

A webáruház híres a több, mint 300 darabos szövetválasztékáról, melyet a szövetkereső menüponton keresztül böngészhet az érdeklődő vásárló. A különféle textíliák is csoportosítva vannak a könnyebb eligazodás érdekében. A másik lehetséges kutatási mód, ha a kiszemelt termékre kattintunk, és azon belül nézzük meg, hogy milyen szövetekkel kapható.

Egyes fekhelyek esetén lehetőség van a teljes szövetválasztékból szemezgetni. Ezt ilyenkor a webáruház egy külön ikonnal jelzi a bal felső sarokban. Más esetekben a termékismertető mutatja, fényképekkel ellátott illusztrációkkal, hogy milyen színű és fajtájú kárpittal érhető el az adott franciaágy.

Szinte mindegyikhez jár ajándék párna, nem is egy. A két nagyobb méretű párna háttámlaként is használható, ahol pedig két kispárna is jár a vásárláshoz, azok használhatók ágyneműként is. Természetesen a párnák szövetének a színe is tetszőlegesen kérhető a megadott választékból, bizonyos ajánlatokhoz pedig még a házhoz szállítás is ingyenes.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

A leendő kézilabda csarnokhoz vezető útcsatlakozás kiépítését, vagy ennek hiányában 200 millió forintot kért a szombathelyi önkormányzattól az SZKKA

Ugyan a városnak erre nincsen anyagi lehetősége, de a Zanat előtti telket továbbra is használhatja csarnoképítésre a klub.

Ügyvezetőt cserélnek a Rádió 8 Körmendnél

Molnár Dánielt H.Szalay Balázs válthatja.

Kislányok álma: csodaszép baba és babakocsi

Amikor az első játékokat válasszuk a gyermekünknek, minden bizonnyal előtörnek az emlékek. Felidézzük azokat a gyerekkori játékokat, amelyekkel órákon át játszottunk, és amelyek oly kedvesek voltak szívünknek és lelkünknek. 

Kamu koncertjegyeket árult két szombathelyi férfi

Most a bíróság húzza el a nótájukat.

Az árvíz miatt több utat is lezárnak Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Pest megyében

Nemcsak a Duna, hanem a mellékfolyók mentén is lesznek útlezárások az árvízi védekezés vagy az elöntött területek miatt.

Összeütközött két autó Győrben

Egy sávon halad a forgalom az érintett kereszteződésnél.

A szombathelyi torna vk-n a nézőket is bevonják a programokba

A Waberer's challenge világkupát október 4. és 6. között rendezik meg.

Enyhül az időjárás kedden, eső nem nagyon lesz

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 23 fok között valószínű.

A piros jelzés ellenére, az életével játszva biciklizett be egy nő a vonat elé

A vonatvezető dudált és azonnal vészfékezett, de a vonat sajátosságai miatt csak 312 m fékút után tudott megállni.

Esküvői készülődés profik segítségével

Sokan úgy gondolják, hogy az esküvői előkészületekkel simán boldogulnak, de menet közben döbbennek rá, hogy nem is annyira egyszerű ez az egész. 

Vízügy: a torkolati műtárgy Győrben több deciméterrel csökkenti a tetőzést

A Lajtán hétfő 6:00 órától III. fokú árvízvédelmi készültség van érvényben.

Rászállt a versenyhivatal a Sparra

Az üzlet által vállalt kötelezettségek végrehajtását vizsgálják.

Szakítás miatti bosszúból, különös kegyetlenséggel bántalmazta élettársát egy gönyűi férfi

A bántalmazást követően a férfi arra utasította a nőt, hogy menjen a fürdőszobába, tisztálkodjon, lássa el a bántalmazás következtében kialakult sérüléseit, majd távozzon.

Két hidat is lezárnak Győrben az áradás miatt

A Révfalusi (Kossuth) híd és a Petőfi híd is zár alatt az árhullám miatt.

Víz alá kerülhet a Petőfi híd alatti parkoló

Az ingyenes parkolót az üzemeltető 2024. szeptember 13-án pénteken reggel 8 órától lezárja.