Utazási ajándékutalványok a téli sportok kedvelőinek

ugytudjuk.hu 2024-01-22 15:12:32
Sokszor vagyunk gondban, hogy mit ajándékozzunk, ha közeleg egy ünnep

Lehet ez egy születésnap, egy ballagás vagy egy házassági évforduló, de akár Valentin-nap is. Könnyebb helyzetben vagyunk akkor, ha közelről ismerjük az illetőt, tudjuk, mire vágyik. Viszont ha nem ismerjük annyira vagy pedig kifogytunk az ötletekből, akkor agyalhatunk akár órákig is megoldásra várva.

Ajándékozzon élményeket!

Napjainkban egyre inkább gyakori, hogy konkrét tárgyak helyett élményeket, programokat vagy akár egy komplett utazást ajándékozunk a szerettünknek. A Hotel OTP Birkenhof**** ajándékutalványai ezt igyekeznek teljesíteni, amik egy olyan szerteágazó kínálattal rendelkező pihenést ígérnek, amelyet nem igazán találhatunk meg máshol.

Ha Ön is egy ilyen ajándékutalvánnyal lepi meg kedvesét, biztos lehet benne, hogy az öröm semmihez se lesz fogható, és maradandó élményeket fog hozni minden résztvevő számára ez a karintiai utazás. A magyar tulajdonú szálloda egy mesés környezetben található, alpesi hegyláncok vonulatai között, Karintia védett természeti kincsei völgyében.

Szerteágazó beltéri és kültéri programokkal, helyi és nemzetközi ínyencségeket is kínáló minősített konyhával és magyaros vendégszeretettel várja a kicsiket és nagyokat, valamint négylábú kedvenceiket is a hotel személyzete.

Az ajándékutalvány fajtái

Azontúl, hogy felejthetetlen emlékeket kap a megajándékozott, az is plusz lesz számára, hogy nem kell az utazás részleteinek kitalálásával és megszervezésével foglalkoznia. Ráadásul egy fél- vagy teljes panziós ellátással rendelkező nyaralás leveszi a főzés és azzal járó készülődés terheit is a család válláról.

A Hotel Birkenhofnál kétféle ajándékutalvány közül választhatunk. Az egyik a szállásalapú ajándék, a másik pedig az értékalapú utalvány, amelynek a minimum rendelési értéke 40 euro, de természetesen ettől el lehet térni és Ön szabhatja meg, hogy milyen értékben szeretne élményt ajándékozni kedvesének. Az utalvány érvényes a szálloda összes szolgáltatására is, így a wellnesslehetőségektől kezdve akár egy kettesben eltöltött osztrák gyertyafényes vacsorában is részük lehet.

Egészítsük ki a meglepetést Karintia kártyával!

Aki a Hotel Birkenhofba tervezi utazását, nyáron mindenképpen érdemes egy Karintia kártyát is beszereznie, ugyanis több mint 120 élmény, látnivaló és program vehető igénybe ingyenesen a kártyával, valamint számtalan kedvezményes látogatásra is feljogosít. Azoknak ajánlott, akik a természet szerelmesei és a hegyeket járnák inkább szívesen, vagy akiket a várak és kastélyok nyűgöznek le, de azoknak is, akiknek a múzeumok kiállításai jelentik a vonzerőt egy városnézéshez.

Az ajándékutalványt akár néhány kattintással online is megrendelheti, a Karintia kártyát pedig majd a szálloda recepcióján lehet átvenni, mivel a szobaár tartalmazza azt. Bővebb felvilágosítással a recepció munkatársai tudnak szolgálni, vagy tájékozódjon a szálloda honlapján.

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

A leendő kézilabda csarnokhoz vezető útcsatlakozás kiépítését, vagy ennek hiányában 200 millió forintot kért a szombathelyi önkormányzattól az SZKKA

Ugyan a városnak erre nincsen anyagi lehetősége, de a Zanat előtti telket továbbra is használhatja csarnoképítésre a klub.

Ügyvezetőt cserélnek a Rádió 8 Körmendnél

Molnár Dánielt H.Szalay Balázs válthatja.

Kislányok álma: csodaszép baba és babakocsi

Amikor az első játékokat válasszuk a gyermekünknek, minden bizonnyal előtörnek az emlékek. Felidézzük azokat a gyerekkori játékokat, amelyekkel órákon át játszottunk, és amelyek oly kedvesek voltak szívünknek és lelkünknek. 

Kamu koncertjegyeket árult két szombathelyi férfi

Most a bíróság húzza el a nótájukat.

Az árvíz miatt több utat is lezárnak Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Pest megyében

Nemcsak a Duna, hanem a mellékfolyók mentén is lesznek útlezárások az árvízi védekezés vagy az elöntött területek miatt.

Összeütközött két autó Győrben

Egy sávon halad a forgalom az érintett kereszteződésnél.

A szombathelyi torna vk-n a nézőket is bevonják a programokba

A Waberer's challenge világkupát október 4. és 6. között rendezik meg.

Enyhül az időjárás kedden, eső nem nagyon lesz

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 23 fok között valószínű.

A piros jelzés ellenére, az életével játszva biciklizett be egy nő a vonat elé

A vonatvezető dudált és azonnal vészfékezett, de a vonat sajátosságai miatt csak 312 m fékút után tudott megállni.

Esküvői készülődés profik segítségével

Sokan úgy gondolják, hogy az esküvői előkészületekkel simán boldogulnak, de menet közben döbbennek rá, hogy nem is annyira egyszerű ez az egész. 

Vízügy: a torkolati műtárgy Győrben több deciméterrel csökkenti a tetőzést

A Lajtán hétfő 6:00 órától III. fokú árvízvédelmi készültség van érvényben.

Rászállt a versenyhivatal a Sparra

Az üzlet által vállalt kötelezettségek végrehajtását vizsgálják.

Szakítás miatti bosszúból, különös kegyetlenséggel bántalmazta élettársát egy gönyűi férfi

A bántalmazást követően a férfi arra utasította a nőt, hogy menjen a fürdőszobába, tisztálkodjon, lássa el a bántalmazás következtében kialakult sérüléseit, majd távozzon.

Két hidat is lezárnak Győrben az áradás miatt

A Révfalusi (Kossuth) híd és a Petőfi híd is zár alatt az árhullám miatt.

Víz alá kerülhet a Petőfi híd alatti parkoló

Az ingyenes parkolót az üzemeltető 2024. szeptember 13-án pénteken reggel 8 órától lezárja.