Hoztunk néhány tippet, hogy minél jobban sikerüljön a családi fotózás

ugytudjuk.hu 2023-12-16 10:34:04
Fontos megörökíteni az idő múlását, a közös emlékeket, azt, hogy a gyerekek nagyot nőttek vagy épp az új családtagok érkezését is lencsevégre kaphatjuk. Hogyan örökítsük meg ezeket a kedves pillanatokat, és miről szóljanak a képek? Segítünk!

A Vaszonkepem.hu segítségével a közös fényképeket fali dekorációvá, más ötlettel élve pedig naptárrá varázsolhatjuk, melyek a karácsony közeledtével igen jól mutatnak majd a fa alatt. A nagyszülőktől elkezdve a nagynéniken át mindenki örül egy ilyen személyes ajándéknak. De persze nemcsak ajándékokban gondolkozhatunk, hanem saját célra is elkészíttethetjük ezeket a csodákat.

Tippek a családi fotózáshoz

●    Ne ragaszkodjunk a műtermi képekhez! A család számára fontos helyszínen készült fotóknak megvan a maguk varázsa, plusz töltetet ad a fotózáshoz és a végeredményhez is, ha egy mindannyiótok által szeretett parkban, tónál, utcán, étteremben készül a remekmű.

●    Jó, ha harmonizál egymással a képen szereplők ruhájának stílusa vagy színe, de ne akarjunk teljesen kibújni a bőrünkből. Ha sportos családról van szó, nem kell magunkra erőltetni egy túlzottan elegáns szettet - és fordítva.

●    Ezen a vonalon maradva ne próbáljatok meg olyannak tűnni, amilyenek nem vagytok. A kép tükrözze a személyiségeteket - ha bohókás család vagytok, legyenek ilyenek az elkészült művek!

●    Az évszakokat is figyelembe kell venni, hiába tetszik és mutat jól egy szép ruha, ha megfagyunk benne szabadtéren.

●    A beállított fotók mellett készüljenek spontán képek is, ebben segíthet a fotós, aki utasításaival elérheti, hogy természetesebb képek készüljenek rólatok.

●    Használj kiegészítőket, amik feldobják a képet, ez lehet lufi, tábla, gyerekjáték vagy bármi, ami hozzátok illik.

Kész a kép - hova tegyük otthon?

Ha vászonkép készül a fotózás eredményeiből, jól fog mutatni az otthonotok falán. De hogy is helyezzük el, hogy ne keltsen zsúfolt hatást és elérje a célját? 

Már előre, még a rendelés előtt tervezd meg, hova szeretnéd majd felakasztani a képet. Emellett keresd meg a választ a következő kérdésekre is: mekkora méretű lesz? Milyen stílusú, színű tárgyak, bútorok helyezkednek el körülötte? Egy kép legyen, montázs, vagy több fotóból álló installáció? Hol éri a legtöbb fény, és hogy lesz majd hangsúlyos? Kerettel vagy anélkül mutat majd jól?

Egyéb tippek

Mindig nagy felbontású képet küldj a vállalkozásnak, aki majd a képet készíti, mert így elkerülheted, hogy szemcsés, homályos legyen a végeredmény. Olyan céggel dolgozz, akik tudnak próbamunkákat, korábban elkészült vászonképeket is mutatni. Így megbizonyosodhatsz arról, hogy jó minőségben dolgoznak. Kérj árajánlatot, és használd online tervezőjüket is!

A legjobb, ha elérhetőek az interneten a korábbi vásárlók által adott értékelések, így nemcsak maga a cég fog biztosítani téged arról, hogy kiváló a munkájuk, hanem hozzád hasonló civilek is. 

Szponzorált tartalmat olvastál!

Szólj hozzá!

Rászállt a versenyhivatal a Sparra

Az üzlet által vállalt kötelezettségek végrehajtását vizsgálják.

Szakítás miatti bosszúból, különös kegyetlenséggel bántalmazta élettársát egy gönyűi férfi

A bántalmazást követően a férfi arra utasította a nőt, hogy menjen a fürdőszobába, tisztálkodjon, lássa el a bántalmazás következtében kialakult sérüléseit, majd távozzon.

Két hidat is lezárnak Győrben az áradás miatt

A Révfalusi (Kossuth) híd és a Petőfi híd is zár alatt az árhullám miatt.

Víz alá kerülhet a Petőfi híd alatti parkoló

Az ingyenes parkolót az üzemeltető 2024. szeptember 13-án pénteken reggel 8 órától lezárja.

Az ÖBB azt javasolja, hogy ne utazzunk vonattal Ausztriába a várható heves esőzések miatt

Az osztrák vasúttársaság a nemzetközi utasok számára az utazáshoz rugalmas jegyhasználatot biztosít.

6 évre ítélték a sárvári "rabszolgatartót"

Másodfokon kapta meg a súlyosabb ítéletet a vádlott.

Pénteken borult idő várható kiadós esővel, záporral

Délutántól délnyugat felől szakadozik a felhőzet.

Az e-rolleres, a gyalogos és kerékpáros közlekedés áll az idei Biztonság Hete középpontjában

Az év első hat hónapjában 319, személyi sérüléssel is járó baleset okozói vagy elszenvedői voltak az e-rollereket használók.

A paleo étrend hatása a testünkre

Az életmódváltás sosem egyszerű, sokszor még a legkisebb változtatásokat is nehéz beépíteni a mindennapokba, ha már egy sok éve megszokott rutint próbálunk elhagyni vagy teljesen felváltani egy másikkal. A legnehezebb a modern étkezést átalakítani és egy egészséges alternatívára váltani.

Tízedannyi mikroműanyag van a Balatonban, mint a Bodrogban

Ezer liternyi Balaton-vízben 21 mikroműanyag található, a Kis-Balatonban 7-8 körül van ez a szám, míg Magyarország egyik legszennyezettebb vizében, a Bodrogban 214,8 műanyagszemcsét számoltak össze a HUN-REN Balatoni Limnológiai Kutatóintézetének kutatói.

Újból csökken az üzemanyagok ára

Azért még így se olcsó!

Akad olyan szeszes ital, ami sosem fog kimenni a divatból!

Az idők változnak, és az italok világában is markánsan megmutatkoznak különböző trendek, amelyek hatására egyes nedűk korábbi fénye elhalványul, míg mások szinte felragyognak az ismeretlenségből.