Különleges játék konyhakészletek karácsonyra

Farkas Bazsi 2023-12-15 12:29:00
Ajándékozni a gyerekeknek a legkönnyebb, hiszen egyrészt tengernyi dolog érdekli őket, másrészt nekünk, felnőtteknek is rendelkezésre áll egy igen bőséges választék az üzletekben, fejlesztőjátékok garmadája, amelyből válogathatunk a gyerkőc életkorának és sajátosságainak megfelelően.

Általában a tipegő, bölcsődés kort követően kezd kialakulni az a szokásuk, hogy utánozzák kortársaikat, de leginkább a felnőtteket. Ebben az időszakban ezekkel az ún. szerepjátékokkal fejlődnek a legtöbbet, megtanulnak kommunikálni és kifejezni érzelmeiket is, legyen az akár pozitív vagy negatív.

Játékkonyhák a szerepjátékokhoz

Az egyik kedvenc szerepjátékok, főleg a kislányok körében a különféle sütős-főzős tevékenységek. A BestMarkt webáruház játék konyhái, konyhakészletei első ránézésre olyanok, hogy akár egy felnőtt konyhában is el lehetne képzelni őket, nem mondaná meg senki, hogy valójában ezek sokkal kisebb, nem igazi darabok.

Vannak egyszerűbb összeállítások, amelyek a kisebbek számára lettek kialakítva. A nagyobb ovisoknak pedig komplett, teljesen felszerelt konyha áll a rendelkezésükre, sok-sok apró kiegészítővel, alkatrésszel. Öröm az ilyen konyhában dolgozni kicsinek, nagynak egyaránt, ezért nemcsak a gyerekek egymás közt fogják élvezni, hanem a felnőtteket is magával fogja ragadni a játék.

A BestMarkt oldalán csoportosítani is lehet a találatokat külön a komplett konyhákra és a konyhai kiegészítőkre. Háztartási gépeket és műételeket is lehet vásárolni kisebb méretben, amelyekhez beszerezhetők a bögrék, tányérok, poharak is, és már indulhat is a móka.

Kapszulás kávéfőző, mikró és mosógép

A BestMarktnál vásárolható olyan játékkonyha is, amely még mikrohullámú sütővel is felszerelt, természetesen nem igazival. Általában minden játékkonyhának része egy tűzhely, felül főzőplatnival, alatta sütővel, edényekkel. A luxusváltozatok már különféle beépített hangokat és világítás effektusokat is kibocsátanak, élethű “főzős” hangokat, sőt a víz cirkulál a mosogatóban, a csap valóban működik, a létrehozott pára pedig gőz benyomását kelti.

A kis szakácspalánták a szerepjáték fejlesztő hatásán túl megismerkedhetnek a főzés rejtelmeivel, a konyhai gépek és eszközök funkcióival, az alapvető élelmiszerekkel. Minden gyerek találhat az ízlésének megfelelő játék konyhát, akár egy egyszerűbb változatot vagy egy minden konyhai eszközzel felszereltet. Kapható olyan kiskonyha, amelyhez 79 kellék tartozik!

A háztartási gépek kedvelői kipróbálhatják a kávéfőzőt, a szendvicssütőt vagy egy mosógépet is. Az eszközbe vizet ugyan nem lehet tölteni, de bekapcsoláskor mozog benne a dob, így a kicsik az életben is kipróbálhatják, milyen az, ha kimossák a babák ruháit.

Piknikkosarak, étkészletek

Nem csupán a konyhai sütés-főzés készségeit tanulgathatják a gyerekek, hanem el is mehetnek kirándulni, felkészülve rá egy piknikkosárral, amely minden finomságot tartalmaz az útra. De a külön megvásárolható ételekkel élelmiszerüzletet is nyithatnak a boltos játékhoz.

Szponzorált tartalmat olvastál.

Szólj hozzá!

Rászállt a versenyhivatal a Sparra

Az üzlet által vállalt kötelezettségek végrehajtását vizsgálják.

Szakítás miatti bosszúból, különös kegyetlenséggel bántalmazta élettársát egy gönyűi férfi

A bántalmazást követően a férfi arra utasította a nőt, hogy menjen a fürdőszobába, tisztálkodjon, lássa el a bántalmazás következtében kialakult sérüléseit, majd távozzon.

Két hidat is lezárnak Győrben az áradás miatt

A Révfalusi (Kossuth) híd és a Petőfi híd is zár alatt az árhullám miatt.

Víz alá kerülhet a Petőfi híd alatti parkoló

Az ingyenes parkolót az üzemeltető 2024. szeptember 13-án pénteken reggel 8 órától lezárja.

Az ÖBB azt javasolja, hogy ne utazzunk vonattal Ausztriába a várható heves esőzések miatt

Az osztrák vasúttársaság a nemzetközi utasok számára az utazáshoz rugalmas jegyhasználatot biztosít.

6 évre ítélték a sárvári "rabszolgatartót"

Másodfokon kapta meg a súlyosabb ítéletet a vádlott.

Pénteken borult idő várható kiadós esővel, záporral

Délutántól délnyugat felől szakadozik a felhőzet.

Az e-rolleres, a gyalogos és kerékpáros közlekedés áll az idei Biztonság Hete középpontjában

Az év első hat hónapjában 319, személyi sérüléssel is járó baleset okozói vagy elszenvedői voltak az e-rollereket használók.

A paleo étrend hatása a testünkre

Az életmódváltás sosem egyszerű, sokszor még a legkisebb változtatásokat is nehéz beépíteni a mindennapokba, ha már egy sok éve megszokott rutint próbálunk elhagyni vagy teljesen felváltani egy másikkal. A legnehezebb a modern étkezést átalakítani és egy egészséges alternatívára váltani.

Tízedannyi mikroműanyag van a Balatonban, mint a Bodrogban

Ezer liternyi Balaton-vízben 21 mikroműanyag található, a Kis-Balatonban 7-8 körül van ez a szám, míg Magyarország egyik legszennyezettebb vizében, a Bodrogban 214,8 műanyagszemcsét számoltak össze a HUN-REN Balatoni Limnológiai Kutatóintézetének kutatói.

Újból csökken az üzemanyagok ára

Azért még így se olcsó!

Akad olyan szeszes ital, ami sosem fog kimenni a divatból!

Az idők változnak, és az italok világában is markánsan megmutatkoznak különböző trendek, amelyek hatására egyes nedűk korábbi fénye elhalványul, míg mások szinte felragyognak az ismeretlenségből.