Újjáalakult Győrben a Fidelitas

Pintér Bence 2023-02-20 10:17:00
Az előző csapat nyomát még Facebookról is törölték.

Januárban számoltunk be róla, hogy a központból oszlatták fel a győri Fidelitast, a Facebookról akkor eltűnt a győri Fidelitas még pár nappal ezelőtt is élő Facebook-oldala. Ezen még decemberben is a győri Fidelitas vezetését 2021 végén átvevő, Fekete Dávid volt alpolgármester köréhez köthető Pusztai Gábor posztjait osztották meg arról, mekkora eredményeket ért el elnöksége alatt a győri szervezet.

A Facebook-oldal most újra elérhető az új győri Fidelitas-vezetőség képeivel,

az előző társaság legtöbb tartalma teljesen eltűnt az oldalról.

Az új elnök Boncsarovszky Péter lett, az alelnökök Tóth Rebeka, Kelemen Nimród, Komjáthy Dávid és Varga Tamás. Az újjáalakulásról szóló posztban található képeken látható Fekete Dávid fideszes képviselő, volt alpolgármester, a Fidelitas országos választmányának elnöke, illetve Dézsi Csaba András polgármester is. Boncsarovszky nemrég ballagott a Révai Miklós Gimnáziumból, ahol a diákönkormányzat elnöke volt.

Az újjáalakult győri Fidelitas tablóján az előző társaságból csak pár embert látni, pedig a Fidesz ifjúsági szervezete tavaly ősszel igencsak aktív lett a városi politikában, sokat kommenteltek Dézsi Csaba András Facebook-posztjai alatt, illetve Dézsi Doki a polgármesterünk nevű rajongói Facebook-oldalt is indítottak. Ez egyébként még most is él.

Az előző elnök, Pusztai Gábor leváltásáról a szervezet éléről már keringtek egyébként hírek a városban korábban is – amelyeket nem erősített meg a Fidelitas, bár nem is cáfolta azokat. Októberben Pusztai lemondott a Győri Önkormányzat Közigazgatási és Közrendvédelmi Bizottságának külsős tagjai közül, helyére Holczer Eszter ült be. A hírek szerint Pusztai tavaly év végén egy esti bulizáás során valamiféle verekedésbe keveredett, ez is hozzájárult leváltásához.

Szólj hozzá!

Dézsi: 2025-től mérséklődik a szolidaritási elvonás

Az elvont összeg egy részét vissza lehet majd igényelni közlekedésfejlesztésre.

Helyreigazítás

Szabó Jenő rokona tavaly szeptemberben eladta cégét.

Mégsem szervezi ki a Győr-Szol a városüzemeltetést a WHB leányvállalatának

A vezérigazgató a közgyűlésen jelentette be, hogy nem írják alá a szerződést, mert túl drága. Új közbeszerzést indítanak.

Baleset miatt torlódik a forgalom az M1-esen Győrnél

Szalagkorlátnak ütközött, majd hídpillérnek hajtott egy autószállító tréler.

Kétszer lógott meg a törvény elől a drogdíler

Győr határában vette le először a nyomkövetőt.

Megválasztotta köztársasági elnökké Sulyok Tamást a parlament

A szavazás előtt a DK, a Momentum, az MSZP, a Jobbik és a Párbeszéd képviselői kivonultak az ülésteremből.

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Jelenleg Kövér László látja el az államfői feladatokat.

Az Éljen Szombathely is Horváth lemondását követeli

Önmagában is felháborító, hogy egy ilyen cselekmény miatt elítélt bűnöző magát mentegető írásának egy önkormányzati képviselő teret ad - írják közleményükben.

A rozáceás bőr ápolása – hasznos tippek, javasolt kozmetikumok

Kipirosodott, égő arc, kínzó viszketés – bizonyára már hallottál róla, de ha jó ideje küszködsz is vele, ez a cikk segíthet néhány hasznos tipp által. 

Megrongálták a Radnóti-szobrot Pannonhalmán

Felfesztítették a rácsot, letörték a szobor fejét.

Ezért:

Pökhendi választ adott Horváth Gábor fideszes szombathelyi képviselő arra a kérdésünkre, hogy miért tűnt el Facebook-oldaláról a K. Endre ártatlanságát bizonygató bejegyzés.