Végrehajtást indított a NAV a Szombathelyi Haladás ellen

Farkas Bazsi 2022-12-01 18:59:19
Egyelőre nem tudni, hogy milyen tartozása van a focicsapatnak, de van, az biztos.

A NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatósága Követeléskezelési Osztálya november 18-án indította az eljárást a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft.-vel szemben, mely bejegyzését november 24-én kérte a cégbíróságtól, ami aznap eleget is tett a kérésnek - erről médiapartnerünk az mfor.hu közölt cikket.

A lap megkereste a cég ügyvezetőjét, hogy pontosan milyen tartozás miatt indítottak végrehajtást a Kft.-vel szemben, ám a cikk megjelenéséig válasz nem érkezett.

Július 1-től hivatalosan is Homlok Zsolt lett Haladás labdarúgó klubot a tőkeemelés óta üzemeltető gazdasági társaság, a Haladás Marketing Kft. tulajdonosa.

Az új tulajdonos célja a kiszámítható, átlátható, stabil gazdasági háttérrel megvalósítható építkezés. A patinás futballklub belátható időn belül a hazai bajnokság első osztályában kíván szerepelni. A stabil működés és a fejlődés érdekében további befektetők és támogatók érkezésére is számítanak a klubnál – írta akkor a közleményében a klub.

Most úgy látszik, hogy sem a stabil gazdasági háttér, sem pedig az átláthatóság nincs meg. Korábban például hiába érdeklődtünk, hogy mi lett a korábban klubmenedzserként foglalkoztatott Gőbl Gábor sorsa, vagy, hogy mikor, milyen döntés alapján lett Séllei Árpád mellett ügyvezető Szántó Erzsébet, nem kaptunk választ.

A Szombathelyi Haladás jelenleg az NB II. 8. helyén tanyázik 26 ponttal, holtversenyben a Soroksárral. A feljutást jelentő második helytől 10, az első helytől pedig 14 pontra lemaradva. 

Szólj hozzá!

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Jelenleg Kövér László látja el az államfői feladatokat.

Az Éljen Szombathely is Horváth lemondását követeli

Önmagában is felháborító, hogy egy ilyen cselekmény miatt elítélt bűnöző magát mentegető írásának egy önkormányzati képviselő teret ad - írják közleményükben.

A rozáceás bőr ápolása – hasznos tippek, javasolt kozmetikumok

Kipirosodott, égő arc, kínzó viszketés – bizonyára már hallottál róla, de ha jó ideje küszködsz is vele, ez a cikk segíthet néhány hasznos tipp által. 

Megrongálták a Radnóti-szobrot Pannonhalmán

Felfesztítették a rácsot, letörték a szobor fejét.

Ezért:

Pökhendi választ adott Horváth Gábor fideszes szombathelyi képviselő arra a kérdésünkre, hogy miért tűnt el Facebook-oldaláról a K. Endre ártatlanságát bizonygató bejegyzés.

Sorcsere: hét körzetben is új arcot indít a győri Fidesz

Radnóti, Sik, Hajszán, Takács, Rózsavölgyi a távozók között. Szakács István ennek örömére azt írta:„bevált csapaton nem szabad változtatni”.

A Győr-Szol igazgatója szerint nincs nyomozás ellenük, Hajtó viszont kirakott egy dokumentumot, ami szerint igen

Folytatódik a városüzemeltető cég és a volt fideszes képviselő közötti adok-kapok.

Gázolás történt Szombathelyen a Jókai Mór utcában

A gyalogátkelőn ütöttek el egy járókelőt.

Interjút ígért az Ugytudjuk.hu-nak Lenkai Nóra, majd lemondta azt

Egyelőre új időpontot sem adott, amikor feltehetnénk kérdéseinket.

Megfejtették a bálnák énekének titkát

Most már biztos, hogy a hajók megzavarják a cetek kommunikációját.

Kocsis Máté: Sulyok Tamást jelöli a Fidesz-KDNP államfőnek

Jövő hétfőn dönt az államfő lemondásának elfogadásáról az Országgyűlés, és a kormánypárti frakciók ezt támogatni fogják szavazatukkal.