Sik: Úgy érzem, hogy ez a poszt ebben a kontextusban „bicskanyitogató” volt

Pintér Bence 2022-10-07 10:24:00
Újabb beszélgetést szervezne a szentiváni fideszes képviselő a polgármesterrel, ezúttal családos fiatalokat meghívva.

Péntek reggel írtuk meg, hogy Dézsi Csaba polgármester csütörtök esti posztjában a szentiváni lakók tájékoztatásának adott el egy vacsorát, amelyen nagyjából 20 szentiváni nyugdíjas vett részt. A polgármester korábban az ezer fő részvételével megszervezett lakossági fórumra nem ment el, a jegyzőt küldte maga helyett.

Sik Sándor helyi fideszes képviselő pénteken külön posztot tett közzé, melyben azt írja:

„Rendkívűl sajnálom hogy Polgármester Úr a tegnapi baráti, vacsorával egybekötött klub összejövetelt LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓKÉNT említette, pedig privát klubtalálkozó volt!”

Elmondta, hogy szóba került persze az Ipari Park bővítése is, de szó se volt lakossági fórumról:

Hangsúlyozom, hogy semmiféle lakossági fórumról nem volt szó, csupán klubszerű beszélgetésről melyre más vendég mellett Polgármester Urat is meghívtam! Jelezte, hogy egyéb elfoglaltsága miatt nem tud eljönni, de a délután folyamán értesített, hogy mégis váratlanul meglátogat minket! Sajnálom, hogy egy privát rendezvényen történő megjelenése miatt engem ér negatív kritika, holott egy nyár elején klubnak tett ígéretemet tartottam csak be! (...)

Sajnálom hogy minden jószándékú megmozdulásom ellenérzést szül, bár magam is úgy érzem, hogy ez a poszt ebben a kontextusban »bicskanyitogató« volt és minden jószándékom ellenére én vagyok a »villámmhárító«!

Emellett beszélt arról, hogy mivel Dézsi Csaba András lakossági tájékoztatót írt a posztbanm valamint azt, hogy „folytatjuk”, ő azonnal felhívta, és kérte kiposztolt ígéret betartására. „Egy családos fiatalokkal történő klubszerű beszélgetést javasoltam, mellyel egyetértett! Remélem, hogy hamarosan megtörténik!” – jelezte a képviselő.

Sik Sándor hozzátette: szeretné, ha nyugvópontra kerülne az Ipari Park ügye, és „örömmel jelentheti”, hogy az akkumulátorgyár létesítésének esélye „egyre inkább csökken”.

Szólj hozzá!

Betartandó szabályok VISUMAX típusú lézeres szemműtét után

A VISUMAX típusú kétlézeres szemműtét az egyik legkorszerűbb látáskorrekciós eljárás, amely precízen formálja át a szaruhártyát, ezzel jelentős mértékben javítva a látás minőségét.

Nyaralás autóval? Így készítsünk fel az autót indulás előtt!

Megérkezett a nyár, sokan pedig már alig várják, hogy útra keljenek, és a megérdemelt pihenésüket élvezhessék. Rengetegen indulnak el nyaralni autóval, viszont sokan vannak, akik az autó felkészítése alatt csak a csomagok bepakolását értik. Pedig ennél lényegesen többről van szó. 

Az újraszámolás után is Karácsony Gergely maradt a főpolgármester

293 szavazattal kapott többet, mint Vitézy Dávid.

Környezetbarát és energiahatékony fűtés kondenzációs kazánnal

Ahogy távolodunk a szezontól, egyre kevésbé lesz központi kérdés, hogy milyen fűtési technológiával a tudunk leghatékonyabban meleget teremteni otthonunkban. Ilyenkor már a napsugarak kellemes hőfokot teremtenek a lakásban, így kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a fűtőtestek működését figyeljük. 

Hamis vagyonőri igazolvánnyal sefteltek Sárváron

De hát az éjjeliőr is megbukhat nappal.

Mentőautó karambolozott Szombathelyen

A Thököly utcában kell fennakadásra számítani.

Danka Lajos lett a Mi Hazánk Mozgalom szombathelyi szervezetének elnöke

Már a 2026-os választásokra készül a párt helyi sejtje.

Marvin Clark visszatért a Falcoba!

A kosárlabdázó egy éves szerződést írt alá.

Háztartási gépek vásárlása cégek számára: kisokos a garanciával kapcsolatban

Amennyiben cég számára vásárolunk háztartási berendezést, abban az esetben nem feledhetjük el, hogy ilyenkor nem érvényes a gyári garancia.

Rendszeresen verte párját egy szombathelyi férfi

Féltékenysége miatt a párját személyi szabadságában is gyakran korlátozta, nem engedte elmenni otthonról, megakadályozta, hogy a családjához elutazzon vagy orvosi ellátást vegyen igénybe.

LMP: kezdődhet az aláírásgyűjtés a kiemelt beruházások ellen

Ez nem pártügy, ez nemzeti ügy - hangsúlyozta Csárdi Antal, a párt parlamenti képviselője.

A hőség miatt a legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adták ki tizenkét vármegyére csütörtökre

Győr-Moson-Sopronban és Vasban másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben.

A húsételeken túl is van élet!

A céges és családi rendezvényeken megszokott és elvárt a különféle húsféleségeket tartalmazó hidegtálak rendelése, pedig ma már arra is van lehetőség, hogy a fenntarthatóság és az egészséges életmód igényeinek megfelelően húsmentes finomságokat rendeljünk.

Fülön csíptek egy férfit, aki letörte egy szombathelyi autó visszapillantóját

A rendszeresen vandálkodó vandál 400 ezer forint kárt okozott.

Új igazolás érkezett a Haladás VSE focicsapatába

Megkezdte a felkészülést a megye 1-es együttes. Minden hétvégén edzőmeccset játszanak a zöld-fehérek.