Iringó, Csenge, Bíborka! Isten hozott benneteket!

Farkas Bazsi 2022-05-09 11:22:03
Íme Szombathely legújabb szülöttjeinek, halottjainak és házaspárjainak névsora.

SZÜLETÉS: 

Kliment Sándor és Musa Andrea fia: Zénó, Tompa Attila és Horváth Iringó Anita leánya: Iringó, Veidinger Roland és Bársony Alexandra leánya: Csenge, Márton László és Varga Petra leánya: Bíborka, Pál Miklós és Sebestyén Éva fia: Marcell, Nagy Viktor és Dusa Zsuzsanna fia: Alex, Horváth Szabolcs Gyula és Horváth Nikoletta fia: Zoárd, Gál Krisztián és Varga Dóra leánya: Szofi, Polgári Dániel és Nagy Bettina fia: Áron, Horváth Ádám és Vágner Erzsébet leánya: Gabriella, Pnishi Leutrim és Kabashi Arjete leánya: Liana, Fichtacher András Károly és Mile Anita fia: Dániel Károly, Bogdán János György és Horváth Patrícia leánya: Milla, Horváth Balázs és Domján Nikoletta fia: Zalán, Szendrői Gábor és Szakály Nikoletta fia: Áron, Tóth Gábor és Kardos Bernadett leánya: Angelina, Nagy László Péter és Darabos Réka Lídia fia: Nimród Megyer, Farkas Gábor és Török Eszter fia: Gábor, Döbrente László és Dobány Dalma, Beke Dániel István és Horváth Annamária leánya: Zorka Johanna, Zsiga Norbert és Fehér Anna fia: Máté, Schatzl Szabolcs János és Banka Renáta leánya: Izabella Anna, Pungor Péter és Bönöck Diána leánya: Maja Mária, Papp Endre és Dr. Rajnai Ildikó fia: Gergely Márton, Kollarits Zsolt és Szalai Gréta leánya: Borka, 

HÁZASSÁG: 

Biró Péter és Zelkó Ildikó, Sztehlo Tamás és Molnár Kata Franciska, Nárai István és Szegi Krisztina, Vörös Balázs és Tóth Tünde, Szabó Róbert és Farkas Noémi, Kovács András István és Török Linda

HALÁLESET:

Enzsöl Gyula, Fülöp Sándorné Vilics Erzsébet, Sós Károly Ferencné Pintér Erzsébet, Puskás Claudio, Jugovics Péter, Keszte János László, Kasper József Miklós, Barabás Endre, Hajdu Jánosné Gyarmati Ilona, Bödőcs Imréné Kiss Erzsébet, Sütő Józsefné Körmendi Margit, Komáromi Imréné Németh Ilona, Kovács Istvánné Kozics Ilona Gizella, Kántor László, Asbóth Tibor Ferencné Németh Gizella, Sárközi Róbert, Bodó Antalné Győrfi Ilona Katalin, 

Szólj hozzá!

Videó - Büntetőfékezés az M85-ösön

Csüccs vissza és mennyé' már!

Ittasan csattant a betonhídfőnek egy sofőr Körmendnél

Könnyű sérülésekkel úszta meg az esetet.

LMP: A magyar kormány meddig szolgáltatja ki a magyar munkavállalókat a távol-keleti multiknak?

A párt szerint a munkavállalói jogok korlátozása Dél-Koreában lehetséges, hogy elfogadott, de Magyarországon ez elfogadhatatlan.

Hatodikas lány késelt a bőnyi iskolában

Túl van az életveszélyen az a lány, akit tanulótársa szúrt meg a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában hétfőn.

Nőt futtatott, négy és fél év börtönt kapott a körmendi férfi

A férfi a helyszín biztosításával és a neki dolgozó nő szállításában való közreműködéssel teremtette meg a prostitúciós tevékenység feltételeit.

LMP: A DK olyan dolgokkal támadja Vitézyt, amelyek Karácsonyra is igazak

„Érdemes lenne a DK-nak olyan érveket találnia Vitézy Dávid ellen, amelyek nem igazak Karácsony Gergelyre” – írta az LMP.

Napos, meleg hétfővel indul a hét

A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható.

Elkötelezte magát a felügyelő bizottság felállításában az SZKKA

Legkorábban május végén, június elején kezdheti meg működését a FEB. 55 millió forint sorsa lóg a levegőben.

Kiss & Go táblákat tesznek ki több győri óvoda és bölcsőde közelébe

Reggel és délután pár percig parkolójegy váltása nélkül lehet várakozni.

1,4 millióval kopasztották meg, pedig elsőre nem hitte el a csalók meséjét

Az elkövető első telefonhívását megszakította, másodjára azonban a tettesek mégis meg tudták győzni arról, hogy bankszámláját támadás érte.

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyirmóton szombaton

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges.

Szétverte a börtöncellát egy férfi a szombathelyi börtönben

Cselekményével közel 200 ezer forint kárt okozott.

Napos, gomolyfelhős idő várható pénteken

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.