A körmendi kórház ügye tartja lázban Vas 3. számú választókerületét

Bazsó Bálint 2022-03-31 11:06:00
Vas megye 3-as számú választókerületében négy induló közül lehet választani vasárnap, igaz, közülük csak egyetlen képviselőjelölt vette a fáradságot, hogy bemutassa magát és a programját.

Az Ugytudjuk.hu fontosnak tartja, hogy a közelgő országgyűlési választáson a szavazók a legszélesebb tájékozottsággal rendelkezzenek a jelöltek személyével kapcsolatban.

Portálunk ezért szeretné bemutatni a nyugat-magyarországi régióban a 2022-es országgyűlési választásokon induló jelölteket. Akiktől rövid bemutatkozást, illetve két kérdés megválaszolását kértük.

  • Mit tart jelenleg az ország legnagyobb problémájának?
  • Milyen megoldást javasolna rá?

A válaszokat választókerületekre bontva közöljük.

Ezúttal Vas megye 3. számú választókerületének jelöltjeit mutatjuk be.

Bana Tibor (Egységben Magyarországért; DK, Jobbik, Momentum, MSZP, LMP, Párbeszéd)

1985-ben születtem Körmenden, gyermekkoromtól Szentgotthárdon élek. Nős vagyok.

A Nagy Lajos Gimnáziumban érettségiztem. Politológus-közgazdász diplomámat a Budapesti Corvinus Egyetemen szereztem. Németül és angolul felsőfokon beszélek. A Pécsi Tudományegyetem negyedéves demográfus-szociológus doktorandusz hallgatója vagyok.

2010 óta dolgozom Önökért országgyűlési képviselőként. 12 éve szolgálom a körmendi választókerület 127 településén élőket, számtalan ügyben komoly sikereket értem el.

Szívügyem ez a térség: itt nőttem fel, ide köt minden, ismerem a problémákat. Egyéni képviselővé választásom esetén a települések nem pártpolitikai alapon, hanem adottságaik és szükségleteik alapján részesülnek a támogatásokból.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom tagjaként Szentgotthárdtól Jánosházáig, Orfalutól Karakóig mindenkiért dolgozom. Az itt élők megérdemlik, hogy végre ne jobbra, de ne is balra induljunk, hanem csak felfelé. Számítok Önökre, írjunk sikertörténetet – településeink sikertörténetét!

Lendületet és új képviselőt a körzetnek!

Számomra a térségben élők képviselete az elsődleges. Szívügyem a körmendi-szentgotthárdi körzet: itt nőttem fel, ide köt minden, feleségemmel itt tervezzük a jövőnket. Amennyiben április 3-án megtisztelnek a bizalmukkal és egyéni képviselőként szolgálhatom Önöket, a települések nem politikai alapon, hanem szükségleteiknek megfelelően részesülnek majd a támogatásokból. Ez az Önök érdeke is!

Mentsük meg a körmendi kórházat!

Egyre több forrásból hallani felháborító és egyben elkeserítő híreket a körmendi kórházról. Ezek mind arról szólnak, hogy kiürítették a műtőket, az osztályokból elvitték az orvosi műszereket, berendezéseket, műtéti eszközöket, gépeket.

A dolgozók és a térségben élők nem kapnak tájékoztatást arról, hogy mi lesz a kórházzal, de minden jel arra mutat, hogy megalapozott az aggodalom. Számos alkalommal kiálltam az intézmény és dolgozói mellett. Nem hagyhatjuk, hogy bezárják a körmendi kórházat!

Felháborító a mostani bizonytalanság. Az itt élők megérdemlik, hogy visszaállítsuk az érdemi ellátást és a kórház megfelelően működjön. Ennek érdekében aláírásokat is gyűjtünk.

Ki hogyan javítaná az egészségügyet, az oktatást, az utakat vagy a szennyvízelvezetést?

V. Németh Zsolt még csak nem is válaszolt a vitára való kihívásomra, pedig a körmendi-szentgotthárdi választókerületben élők megérdemelnék, hogy érdemi vitára kerüljön sor a térséget érintő legfontosabb kérdésekről. Sajnos nem meglepő ez, hiszen V. Németh egy korábbi kijelentése szerint csak azoknak tartozik elszámolással, akik rá szavaztak. Kérem, támogassanak, hogy lendületet és fejlődést hozzak szeretett térségünknek! Írjunk sikertörténetet!  

Közösen rendbe hozzuk az utakat, járdákat, bővítjük a buszjáratokat, mindenhol kiépítjük a csatornákat, Szentgotthárdon és Jánosházán bentlakásos idősek otthonát hozunk létre, Vasváron elkészítjük az elkerülő utat, az Őrségben a helyi igényekhez igazítjuk a Nemzeti Park működését. Együtt megírjuk térségünk sikertörténetét, számítok Önökre!

V. Német Zsolt (Fidesz), Dávid Dávid (Megoldás Mozgalom), valamint Németi Csaba (Mi hazánk) nem válaszoltak többszöri megkeresésünkre, vagyis nem éltek a nyilvánosság adta lehetősségel, így esetleges terveiket, céljaikat és ha van, programjukat nem ismerhetik meg olvasóink.

Szólj hozzá!

Frontális karambol történt a 82-esen, Győrújbarátnál

A baleset miatt teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

DK: A győri megyei közgyűlés járjon el a sugárterápiás gépek javításának érdekében!

Ha arra volt pénz, hogy a megyei önkormányzat 100 millió forintért bérelje a győri Csónakházat, amelynek a fenntartása azóta is milliókat emészt fel, akkor a sugárterápiás gépekre is legyen! - véli a párt.

Újranyit az oladi posta Szombathelyen

Február, március környékén kezdheti meg működését. Nem a Posta fogja üzemeltetni.

Megint nincs fizetés a Haladás VSE-ben

Hova lesz az évi 250 millió forintos minisztériumi támogatás?

Nem ismerte el bűnösségét a kiskorú veszélyeztetésével vádolt szombathelyi sportegyesületi edző

Az egyik sértett az edzőtáborban elszenvedett bántalmazás miatt nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket is elszenvedett, és kórházi ellátásra szorult.

Így változik meg az üzleti környezet a NIS2 irányelv hatálybalépésével

Komoly időszakban vagyunk, ami az üzleti környezetet illeti, mert a NIS2 irányelv hatálybalépésével sok minden megváltozik a nagyvállalati szférában. Ennek nyomán egy nagyon komplex kibervédelmi környezet alakul ki, ami az Európai Unión belül kap teret.

Félpucérra vetkőzve akart egy férfi lopni Győrben

Barkácsgépeket takart el a levetett ruhájával.

CDP, CRM, DMP - mi a különbség?

Jellemzően több webáruház még mindig CRM szoftvert alkalmaz, ritkább esetekben Data Management Platformot (DMP). A cikkben bemutatjuk a CRM szoftverek hiányosságait, és azt is eláruljuk, hogy ezeket hogyan oldja meg a CDP. 

Ezért fontos, hogy megfelelő olaj- és levegőszűrőt válasszunk motorkerékpárunkhoz

A motorkerékpár megbízható működése és élettartama nagyban függ attól, hogy milyen alkatrészeket használunk. Az olaj- és levegőszűrők cseréje fontos a megfelelő működés érdekében, és nem elhanyagolható szempont a megfelelő alkatrész kiválasztása.

Magyar Klipszemle: Pogány Induló videója kapta a fődíjat

Pogány Induló Úgy hiszem című dalához készült kisfilm kapta a fődíjat a 8. Magyar Klipszemle-gálán. A nyertesek között van Azahriah, a Carson Coma és Krúbi is.

Prostitúció Szentgotthárdon

Élettársát kényszerítette testének árulására egy férfi.

Megbüntette a Médiatanács a Győr+ Rádiót

Nem sugároztak elegendő közszolgálati műsort.