Nem fogjuk megtudni, hogy ízléstelen-e a kormány szerint Varga Judit másfél milliós órája

Bazsó Bálint 2022-01-27 19:31:15
Kövér László résen volt.

Bár Ungár Péter nagyon szerette volna megtudni, hogy a konzervatív kormánynak mi a véleménye Varga Judit igazságügyi miniszter másfél milliós karórájáról, kérdését visszautasították.

"Nem tartja-e tiszteletlenségnek, hogy miközben sokaknak az alapvető élelmiszerek megvásárlása is problémát jelent, még a maximált áron is, Ön egy másfél millió forintos órával pózol?"

- olvasható Ungár Péter kérdésében.

Mint ismert, a kormány január 12-én jelentette be, hogy októberi árakon rögzítenek 6+1 alapvető élelmiszert, plusz a szegénység jelképének is tartott csirkefarhátot.

Varga Judit másfél millás órában mutatja, hogy mit vehetünk eztán árfagyasztva

Az elővillanó órákat bemutató Csukló Szpotting Instagram-oldal szúrta ki, hogy Varga Judit igazságügy miniszter egy nem éppen olcsó ketyegővel a kezén hadonászik egy húspult fölött. Varga egyébként arról posztolt, hogy a kormány intézkedéseinek köszönhetően mely élelmiszerek árát fagyasztották be. Varga a fotón egy már korábban szpottolt Cartier Clé de Cartiert visel - írja az oldal.

A Vas megyei LMP politikusa emlékeztetett: Varga Judit által megosztott fotón jól kivehető, hogy egy körülbelül másfél millió forint értéknek megfelelő órát visel. 

"A magyar lakosság többsége számára elérhetetlenek az ilyen luxustermékek, van akinek egy éves fizetésével egyenértékű az órája ára."

- írta kérdésében Ungár.

Sajnos azonban nem tudjuk meg, hogy mi a kormány álláspontja a kérdésről, ugyanis Kövér László házelnök - a Völner-botrány után gyorsan reaktivált Répássy Róbert államtitkár jelzésére - visszautasítota a kérdést, mondván a kérdés kormányzati feladatkört nem érint (ennek alapján persze a kormánytagok parlamenti hozzászólásainak 90 százalékát lehetne töröltetni, mondván azok nem érintik az országgyűlési munkát).

Ungár Péter résztulajdonos az Ugytudjuk.hu-t kiadó gazdasági társaságban. 

Szólj hozzá!

Hová tűnt a szombathelyi Fidesz?

A Fidesz korábbi alpolgármestere, Koczka Tibor szerint addig senki sem fog nyilatkozni amíg a központból ki nem adják a narratívát.

A kerékpározás hatékonysága a klímaválság közepette

Miközben küzdünk a hanyatló társadalmi egészség és a Föld leépülésének egymást keresztező válságai ellen, egy vészjósló valóság bontakozik ki a hőmérsékletben, amely hatással van a kerékpáros közlekedésre is. A biciklizés integrált megközelítést valósít meg a környezeti és társadalmi kihívások mérséklésében.

Vitézy Dávid: Határidőig kezdeményezzük a szavazatok újraszámlálását

76-szor annyi érvénytelen szavazat született, mint amennyi a különbség köztük Karácsony Gergellyel.

2 millió forintra büntettek egy sárvári kutyatartót, mert az állat kiszökött és megtámadott egy nőt

Kötelezték arra is, hogy a kutyát szigorúbb körülmények között tartsa.

Hasznos tippek, ha évforduló alkalmából ajándékozod meg a párod

A hírekben gyakran hallani olyan eseteket, amikor egy-egy évfordulós ajándékozás rosszul sült el. Ha el akarjuk kerülni a hasonló szituációkat, akkor mindenképp érdemes elég időt és energiát rászánni arra, hogy megtaláljuk a párunknak a tökéletes meglepetést. 

Nem úgy tűnik a szavazási adatok alapján, hogy Győr „fideszes város” lenne

A Fidesz 40, a képviselőjelöltjei 37, Dézsi 30 százalékot szerzett vasárnap a városban. A Tisza is nagyon közel volt a kormánypárthoz.

Így hagyta ott Magyar Péter az ATV stúdióját

Rónai Egon műsorvezető szerint Magyar nem mondott igazat azzal kapcsolatban, hogy a csatorna nem számolt be folyamatosan a politikus kampányáról.

Kalandozás Törökországban

Törökország az úgynevezett tömegturizmusnak is kedvelt helyszíne, hiszen az emberek ezrével hevernek a török riviéra strandjain, élvezik az all inclusive hotelek szolgáltatásait, az ország kultúráját pedig legfeljebb egy isztambuli city breaken szívják magukba.

A Békéscsaba indul a Haladás "helyén" az NB II-ben

A MLSZ felkérését a klub "tisztelettel és köszönettel" el is fogadta.

Donáth Anna lemondott a Momentum éléről

A választási kudarc miatt döntött így.

Továbbra is fideszes fellegvár marad Sárvár

Kondora István polgármester újrázott, 4 ellenzéki képviselő ül be a testületbe.