Hende Csaba az SZKKA társadalmi elnöke lett, állítólag a szülői munkaközösség felkérésére

Farkas Bazsi 2022-01-21 16:04:00
Azt mondta segíteni fog a klubnak. Hogy pontosan miben fog tudni segíteni azt hiába kérdeztük.

1972-ben, meg ‘73-ban, meg ‘71-ben is ezen a helyen, a Haladás Sportkomplexum előtt itt álló sporttelepen atletizáltam - kezdte beszédét ma Hende Csaba (Fidesz-KDNP) a térség országgyűlési képviselője. Igazán jó alapokat kaphatott a képviselő a 70-es években, hiszen a kézilabdásokkal tartott sajtótájékoztató után olyan szélsebesen futott el, hogy a legfelkészültebb sprinter-riporter is bottal üthette a nyomát.

Hende Csaba ma társadalmi elnökké koronáztatja magát abban a szombathelyi sportegyesületben, amit az elmúlt időszakban megpróbált ellehetetleníteni

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia január 21-én, pénteken 14:45-től sajtótájékoztatót tart, melynek témája egy a klubot érintő fontos bejelentés. A Haladás Sportkomplexum sajtótermében rendezett sajtótájékoztatón Pődör Zoltán ügyvezető-elnök, valamint Hende Csaba országgyűlési képviselő vesz részt - ez a meghívó landolt tegnap szerkesztőségünk email fiókjában.

Ma délután Pődör Zoltán, a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia ügyvezető elnöke hivatalosan is bejelentette azt, amit az Ugytudjuk.hu már délelőtt megírt:

Hende Csaba lett az SZKKA társadalmi elnöke.

Az elhangzottak szerint Hendét a szülői munkaközösség javasolta erre a tisztségre. Amit azért, a politikus elmondása szerint alaposan megfontolt, hogy elfogadjon-e. Ám mivel tapasztalatunk szerint a szerénység nem az ő kenyere, így végül bátran elfogadta.

Hende megemlékezett arról, hogy Czeglédy Csaba, az összellenzék képviselőjelöltje, független önkormányzati képviselő, az Éljen Szombathely! Egyesület és a Pro Savaria nyilatkozott arról a napokban szüksége van a helyi kézilabdának egy edzőteremre. Ezt pedig ő maga is támogatja.

A városnak rendelkezésére áll egy telek a zanati városrész közelében, ami ideális helyszín lenne a csarnoknak. A jelenlegi TAO rendszer pedig abban segítene, hogy a vállalkozók bevonásával, az ő pénzükből megépüljön a létesítmény.

A fideszes országgyűlési képviselő azt mondta, ebben kell neki majd még segítséget nyújtania. Ám mivel az általa felvázolt rendszer alapján mi nem értettük, hogy hol is van az ő szerepe, így megkérdeztük, hogy miben is tud majd ő segíteni?

Majd meglátja - válaszolta Hende, aki szerint még nincsen itt ideje, hogy erről beszéljünk.

Amikor visszakérdeztünk, hogy ezek szerint még ő sem tudja ezt pontosan a válasz az volt, hogy:

Nem kívánok erről most részletesen nyilatkozni - zárta le a témát.

Hendét arról is kérdeztük, hogy akkor is tapasztalta-e a terem problémákat, amikor 2019 tavaszán a Fidesz városi elnökségi tagja lehetetlen időpontot adott az SZKKA edzéseire, akkor azt válaszolt, hogy a saját magunk által kitalált álhíreknek ne dőljünk be.

A politikus azt is hangsúlyozta, hogy ahogy az a Haladás Sportkomplexum esetében is történt el kell érni, hogy a városi telekre, az állam közreműködésével felépüljön és üzemelni tudjon egy új létesítmény. 

A képviselő egyetértett azzal a felvetésünkkel, hogy a Sportkomplexum esetében az adófizetők adták össze az építkezés és a jelenlegi fenntartás költségét is. 

Hende Csaba a sajtótájékoztató előtt megtekintette az NB I-es csapat edzését. Arra kértük szakmailag értékelje a látottakat.

Nagyon ügyesek voltak, jól mozogtak, az edző határozott kézzel irányítja őket. Jó esély van az iránt, hogy a holnapi mérkőzést meg fogjuk nyerni - foglalta össze a szakember. 

Szólj hozzá!

Szúnyogok: Győrben kiterjedt biológiai gyérítés egyelőre nem szükséges

A Győr-Szol Zrt. már megtette az előkészületeket a szúnyoggyérítési munkálatok megkezdéséhez.

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.

Pedofil fotós is dolgozott a Little Miss Hungary gyermekszépségversenyen

A gyerekszépségverseny szervezője csalás miatt áll bíróság elé.

A szakember szerint nem indokolt a szúnyoggyérítés Győrben

Hiába jelentek meg a szúnyogok, az élő vizeinkben még nem kezdtek el növekedni a lárvák

Kalapáccsal verte fejbe kutyáját az ittas sárvári férfi

Az állatnak különös szenvedést okozott, és alkalmas volt arra is, hogy a pusztulását okozza.

Megérkezett a balkonszezon

Itt a tavasz, a jó idő, a melegedő időjárás, ideje feldíszíteni az erkélyt. A cikkel ehhez a feladathoz szeretnénk hasznos tippeket adni. Összeszedtük a legfontosabb teendőket, valamint minden hasznos tudnivalót, és eláruljuk, hogy melyek a nélkülözhetetlen szerszámok. 

Havazott az Írott-kőn

Nyárból a télbe.