Egyelőre még nem cserélt gazdát a Szombathelyi Haladás

Farkas Bazsi 2021-12-07 14:14:41
Az októberi városi közgyűlés döntött arról, hogy jóváhagyja a tőkeemelést, a cég taggyűlése azonban még nem ült össze.

Az októberi szombathelyi közgyűlés döntött arról, hogy jóváhagyja a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sport Kft. tőkeemelését azzal, hogy az emelést maga az önkormányzat is leköveti. 

Az terek szerint a többségi tulajdon így az Illés Sportalapítványtól a Haladás Marketing Kft.-hez kerül át, oly módon, hogy a Vasútvill Kft. a Marketing Kft.-n keresztül fizet be 35 millió 630 ezer 500 forintot a kasszába. 

Illéstől Sélleihez kerülne a Hali többségi tulajdona

Törzstőke emelést hajtanának végre a Szombathelyi Haladás labdarúgó csapatát működtető Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft.-nél - derül ki az októberi közgyűlésre összeállított anyagból. A javaslat szerint a társaság törzstőkéje a jelenlegi 5 millió forintról 40 millió 630 ezer 500 forintra emelkedne.

Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás Kft. ügyvezetője korábban úgy nyilatkozott, hogy a Vasútvill ezt a pénzt szponzori szerződéssel fizetné ki. Elmondása szerint korábban is volt már hasonló konstrukció.

Több, mint egy hónap telt el az októberi közgyűlés óta, azt pedig, mind az önkormányzat, mind pedig Séllei elmondás alapján tudjuk, hogy a cég taggyűlése egyelőre nem ült össze. Ez az a grémium, ami véglegesen dönthet majd a cég tulajdoni viszonyának átrendeződéséről.

Séllei az Ugytudjuk.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy ez egy hosszabb folyamat, amin folyamatosan dolgoznak. Amint minden készen áll arra, hogy a taggyűlést összehívják, úgy rendkívüli ülést fognak tartani és pont kerül a tulajdonviszonyok átrendeződése. Az ügyvezető úgy nyilatkozott, hogy karácsonyig egészen biztos, hogy megtörténik a többségi tulajdonos váltás. 

Szólj hozzá!

Betartandó szabályok VISUMAX típusú lézeres szemműtét után

A VISUMAX típusú kétlézeres szemműtét az egyik legkorszerűbb látáskorrekciós eljárás, amely precízen formálja át a szaruhártyát, ezzel jelentős mértékben javítva a látás minőségét.

Nyaralás autóval? Így készítsünk fel az autót indulás előtt!

Megérkezett a nyár, sokan pedig már alig várják, hogy útra keljenek, és a megérdemelt pihenésüket élvezhessék. Rengetegen indulnak el nyaralni autóval, viszont sokan vannak, akik az autó felkészítése alatt csak a csomagok bepakolását értik. Pedig ennél lényegesen többről van szó. 

Az újraszámolás után is Karácsony Gergely maradt a főpolgármester

293 szavazattal kapott többet, mint Vitézy Dávid.

Környezetbarát és energiahatékony fűtés kondenzációs kazánnal

Ahogy távolodunk a szezontól, egyre kevésbé lesz központi kérdés, hogy milyen fűtési technológiával a tudunk leghatékonyabban meleget teremteni otthonunkban. Ilyenkor már a napsugarak kellemes hőfokot teremtenek a lakásban, így kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a fűtőtestek működését figyeljük. 

Hamis vagyonőri igazolvánnyal sefteltek Sárváron

De hát az éjjeliőr is megbukhat nappal.

Mentőautó karambolozott Szombathelyen

A Thököly utcában kell fennakadásra számítani.

Danka Lajos lett a Mi Hazánk Mozgalom szombathelyi szervezetének elnöke

Már a 2026-os választásokra készül a párt helyi sejtje.

Marvin Clark visszatért a Falcoba!

A kosárlabdázó egy éves szerződést írt alá.

Háztartási gépek vásárlása cégek számára: kisokos a garanciával kapcsolatban

Amennyiben cég számára vásárolunk háztartási berendezést, abban az esetben nem feledhetjük el, hogy ilyenkor nem érvényes a gyári garancia.

Rendszeresen verte párját egy szombathelyi férfi

Féltékenysége miatt a párját személyi szabadságában is gyakran korlátozta, nem engedte elmenni otthonról, megakadályozta, hogy a családjához elutazzon vagy orvosi ellátást vegyen igénybe.

LMP: kezdődhet az aláírásgyűjtés a kiemelt beruházások ellen

Ez nem pártügy, ez nemzeti ügy - hangsúlyozta Csárdi Antal, a párt parlamenti képviselője.

A hőség miatt a legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adták ki tizenkét vármegyére csütörtökre

Győr-Moson-Sopronban és Vasban másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben.

A húsételeken túl is van élet!

A céges és családi rendezvényeken megszokott és elvárt a különféle húsféleségeket tartalmazó hidegtálak rendelése, pedig ma már arra is van lehetőség, hogy a fenntarthatóság és az egészséges életmód igényeinek megfelelően húsmentes finomságokat rendeljünk.

Fülön csíptek egy férfit, aki letörte egy szombathelyi autó visszapillantóját

A rendszeresen vandálkodó vandál 400 ezer forint kárt okozott.

Új igazolás érkezett a Haladás VSE focicsapatába

Megkezdte a felkészülést a megye 1-es együttes. Minden hétvégén edzőmeccset játszanak a zöld-fehérek.