Felírják Sárváron annak a házszámát, aki nem írják alá a STOP Gyurcsány, STOP Karácsony petíciót

Fehér Buda 2021-10-12 14:48:00
Klimits István képviselő nyílt levéllel fordult a Fidesz sárvári szervezetének elnökéhez.

Nyílt levelet osztott meg a 9600 Facebook-oldalon Klimits István, sárvári független képviselő. Klimits a levelet dr. Máhr Tivadarnak, a város alpolgármesterének és a Fidesz sárvári szervezete elnökének címezte, benne pedig arról ír, hogy 

felírják Sárváron annak a házszámát, akik nem írják alá a STOP Gyurcsány, STOP Karácsony petíciót.

Klimits felidézi, hogy az elmúlt hetekben a városban is nagy intenzitással indult meg az aláírásgyűjtés a STOP Gyurcsány, STOP Karácsony petícióhoz. A képviselő szerint a fideszes városvezetők viszont mindig azt hangsúlyozták, hogy Sárváron nincs, és nem is lesz jelen az országos politika, ennek ellenére már Kondora István polgármester is személyesen gyűjtötte az aláírásokat a Hild-parkban. 

 

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

 

A független képviselő szerint azonban a városban ennél már egyel tovább mennek a petíció támogatói, Klimits ugyanis arról számol be, hogy már nem csak Sárvár közterein gyűjtenek aláírást, hanem a sárvári lakosokat otthonukban is felkeresik.

A képviselő szerint ezzel még nem is lenne akkora probléma, viszont "nagyon sok kertvárosi lakosnál és személyesen nálam is nagy felháborodást váltott ki, hogy felírják azon sárvári polgárok házszámát, akik nem írják alá a petíciót, és nem szimpatizálnak a kormánypárttal" - írja a levélben Klimits. 

A képviselő a levélben végül több kérdést is feltesz Máhrnak, például azt, hogy erkölcsös-e szamon tartani, hogy ki nem írta alá a petíciót, milyen rendszerbe kerülnek ezek az adatok, valamint azt, hogy hátrányos helyzetbe kerülhetnek-e a jövőben azok, akik nem írták alá az ívet.

Frissítés:

Az ügyben mi is megkerestük az alpolgármestert, ő a kérdéseinkre ezt a választ adta:

"A Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíció célja, hogy egy erős üzenetet küldjünk a baloldalnak, hogy sokan vagyunk, akik emlékezünk még a 2010 előtti kudarcos Gyurcsány-korszakra, és nem akarjuk, hogy visszatérjen a múlt. Az a cél, hogy itt Vas megyében is mindenki csatlakozni tudjon, aki egyetért velünk ebben."

Arra is rákérdeztünk, hogy valóban felkeresik-e az embereket az otthonaiknál, valamint, hogy számíthatnak-e retorzióra azok, akik nem írják alá a petíciót:

"Az embereket felkeressük, a petícióhoz a csatlakozás önkéntes, az utolsó kérdésnek még a felvetése is rosszindulatú."

Szólj hozzá!

Telt ház lesz vasárnap a Forma-1 Magyar Nagydíjon

Ismét Herendi porcelánt kapnak a dobogósok.

Betartandó szabályok VISUMAX típusú lézeres szemműtét után

A VISUMAX típusú kétlézeres szemműtét az egyik legkorszerűbb látáskorrekciós eljárás, amely precízen formálja át a szaruhártyát, ezzel jelentős mértékben javítva a látás minőségét.

Nyaralás autóval? Így készítsünk fel az autót indulás előtt!

Megérkezett a nyár, sokan pedig már alig várják, hogy útra keljenek, és a megérdemelt pihenésüket élvezhessék. Rengetegen indulnak el nyaralni autóval, viszont sokan vannak, akik az autó felkészítése alatt csak a csomagok bepakolását értik. Pedig ennél lényegesen többről van szó. 

Az újraszámolás után is Karácsony Gergely maradt a főpolgármester

293 szavazattal kapott többet, mint Vitézy Dávid.

Környezetbarát és energiahatékony fűtés kondenzációs kazánnal

Ahogy távolodunk a szezontól, egyre kevésbé lesz központi kérdés, hogy milyen fűtési technológiával a tudunk leghatékonyabban meleget teremteni otthonunkban. Ilyenkor már a napsugarak kellemes hőfokot teremtenek a lakásban, így kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a fűtőtestek működését figyeljük. 

Hamis vagyonőri igazolvánnyal sefteltek Sárváron

De hát az éjjeliőr is megbukhat nappal.

Mentőautó karambolozott Szombathelyen

A Thököly utcában kell fennakadásra számítani.

Danka Lajos lett a Mi Hazánk Mozgalom szombathelyi szervezetének elnöke

Már a 2026-os választásokra készül a párt helyi sejtje.

Marvin Clark visszatért a Falcoba!

A kosárlabdázó egy éves szerződést írt alá.

Háztartási gépek vásárlása cégek számára: kisokos a garanciával kapcsolatban

Amennyiben cég számára vásárolunk háztartási berendezést, abban az esetben nem feledhetjük el, hogy ilyenkor nem érvényes a gyári garancia.

Rendszeresen verte párját egy szombathelyi férfi

Féltékenysége miatt a párját személyi szabadságában is gyakran korlátozta, nem engedte elmenni otthonról, megakadályozta, hogy a családjához elutazzon vagy orvosi ellátást vegyen igénybe.

LMP: kezdődhet az aláírásgyűjtés a kiemelt beruházások ellen

Ez nem pártügy, ez nemzeti ügy - hangsúlyozta Csárdi Antal, a párt parlamenti képviselője.

A hőség miatt a legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adták ki tizenkét vármegyére csütörtökre

Győr-Moson-Sopronban és Vasban másodfokú figyelmeztetés lesz érvényben.

A húsételeken túl is van élet!

A céges és családi rendezvényeken megszokott és elvárt a különféle húsféleségeket tartalmazó hidegtálak rendelése, pedig ma már arra is van lehetőség, hogy a fenntarthatóság és az egészséges életmód igényeinek megfelelően húsmentes finomságokat rendeljünk.