A börtönből indított kannabiszüzletet Joe Exotic

Fehér Buda 2021-06-24 07:21:00
A Tiger King sztárja a rácsok mögött sem unatkozik.

Joe Exotic, a Tiger King sztárja a börtönben sem unatkozik, most éppen egy kannabiszüzlettel állt elő a botrányhőz. Exotic, aki éppen a 22 éves büntetését tölti, amiért megpróbált felbérelni egy bérgyilkost, hogy elintézze a riválisát, Carole Baskin a Twitteren jelentette be, hogy hamarosan az ő nevével fémjelzett kannabiszt is lehet majd venni az USA egyes államaiban. A dolog érdekessége, hogy Exotic a börtönben nem férhet hozzá a Twitter-fiókjához, helyette egy egész csapatot bérelt fel, hogy intézzék helyette a PR ügyeket.

Egy szőke, bundesliga frizurás, pisztolyos alakért rajong most a világ

Idén mutatta be a Netflix a Tiger King minisorozatot, amiről elsőre sokan azt hihetnék, hogy nem más, mint egy orlandói állatkert/állatmenhely mindennapjait bemutató reality. De, ahogy azt közhelyesen mondani szokták, az élet a legjobb forgatókönyvíró, és ez a sorozat aztán maximálisan ráerősít erre.

A bejegyzésben Exotic azt mondja, többfajta terméket is piacra dobnak, egyelőre Colorado, Kalifornia és Oklahoma államokban. A termékek között kannabisszal megcsapott csokit, de több kannabiszfajtát is árulnak majd a Joe Exotic brand alatt. Exotic ügyvédje azt mondja, a védence nem a semmiből kapta a kannabiszüzlet ötletét, Joe már tavaly nyáron belevágott a márka kiépítésébe. Azt egyelőre nem lehet tudni, mikor dobják majd piacra a Tiger King hősének füvét, írja a Metro.

Az 58 éves botrányhősnek egyébként nincs túl jó sorsa a börtönben, Exotic nemrég osztotta meg a világgal, hogy prosztatarákkal diagnosztizálták a rácsok mögött. A hír megosztása után Joe azt kérte a rajongóitól, hogy segítsenek eljuttatni a hírt Joe Bidennek, az USA elnökének, és Kamala Harrisnek, az ország alelnökének, mivel a Tiger King sztárja azt akarja elérni, hogy idő előtt kiengedjék a börtönből. JoeA a szabadulásért már Trumpnál is lobbizott, ám akkor hoppon maradt.

Exotic szerint a prosztatarák miatt elég kemény tünetei jelentkeztek, a saját elmondása szerint rengeteg súlyt adott le az elmúlt időszakban, a szájában fájdalmas sebek jelentek meg, míg a botrányhős szerint többször hányik egy nap, mint ahányszor ételhez nyúl. A jelenlegi helyzet szerint Exotic 2037-ben szabadulhat.

Szólj hozzá!

Videó - Büntetőfékezés az M85-ösön

Csüccs vissza és mennyé' már!

Ittasan csattant a betonhídfőnek egy sofőr Körmendnél

Könnyű sérülésekkel úszta meg az esetet.

LMP: A magyar kormány meddig szolgáltatja ki a magyar munkavállalókat a távol-keleti multiknak?

A párt szerint a munkavállalói jogok korlátozása Dél-Koreában lehetséges, hogy elfogadott, de Magyarországon ez elfogadhatatlan.

Hatodikas lány késelt a bőnyi iskolában

Túl van az életveszélyen az a lány, akit tanulótársa szúrt meg a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában hétfőn.

Nőt futtatott, négy és fél év börtönt kapott a körmendi férfi

A férfi a helyszín biztosításával és a neki dolgozó nő szállításában való közreműködéssel teremtette meg a prostitúciós tevékenység feltételeit.

LMP: A DK olyan dolgokkal támadja Vitézyt, amelyek Karácsonyra is igazak

„Érdemes lenne a DK-nak olyan érveket találnia Vitézy Dávid ellen, amelyek nem igazak Karácsony Gergelyre” – írta az LMP.

Napos, meleg hétfővel indul a hét

A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható.

Elkötelezte magát a felügyelő bizottság felállításában az SZKKA

Legkorábban május végén, június elején kezdheti meg működését a FEB. 55 millió forint sorsa lóg a levegőben.

Kiss & Go táblákat tesznek ki több győri óvoda és bölcsőde közelébe

Reggel és délután pár percig parkolójegy váltása nélkül lehet várakozni.

1,4 millióval kopasztották meg, pedig elsőre nem hitte el a csalók meséjét

Az elkövető első telefonhívását megszakította, másodjára azonban a tettesek mégis meg tudták győzni arról, hogy bankszámláját támadás érte.

Kihelyezett hulladékudvar lesz Gyirmóton szombaton

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges.

Szétverte a börtöncellát egy férfi a szombathelyi börtönben

Cselekményével közel 200 ezer forint kárt okozott.

Napos, gomolyfelhős idő várható pénteken

A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Bebes István, körmendi polgármester feljelentést tesz, mert közadatokat jelentetett meg az Ugytudjuk.hu

A város első embere szerint üzleti titok egy közpénzből felújított, nemzeti vagyonnak minősülő épület üzemeltetésére tett pályázati ajánlat.