Meztelen nőn tálalták a tortáját egy hevesi polgármesternek, nagyon megy a szekér

ugytudjuk.hu 2021-03-16 08:28:00
A férfi azt mondja, lottón nyeri a pénzeket, és nem a közbeszerzések vannak megmókolva.

Egy sportöltöző miatt áll a bál az ország egyik legmegosztottabb falvában, ahol a polgármestert hosszú évek óta bírálják feltűnően jó anyagi helyzete miatt - írja a Blikk

A cikk szerint a kompolti öltözőfelújításra 38 millió forint közpénzt utaltak át, a helyiek közül sokan azt gyanítják azonban, hogy nem költöttek rá ennyit, mivel nagyon rossz minőségű anyagokat használtak fel. Az ügyben ismeretlen tettes ellen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-magyarországi Bűnügyi Igazgatósága is nyomoz.

Nem értem, hogy egy kisebb épület hogyan kerülhet 38 millió forintba, pláne ha rendelkezik alappal. Az is érdekes, hogy valamiért mindig ugyanazok kapják meg itt ezeket a megbízásokat

- fakadt ki a lapnak egy helyi, nyugdíjas polgárőr.

A Heves megyei falu polgármestere egy ideje drága autókkal kezdett járni, és a falubeliek szerint az életvitelét is kirívóan éli. Máig kering az interneten az a fotó, amelyen az látszik, amikor egy meztelen nőn tálalják fel a születésnapi tortáját a település első embere számára.

A kép bal oldalán látható kislány is vendége volt a polgármester bulijának.

Fotó: Facebook

Balázs Zoltán (független) polgármestert ugyanakkor nehezen lehet elérni a falu és a térség problémáival kapcsolatban. A Blikknek ugyanakkor sikerült megszólaltatnia.

Balázs leszögezte, soha egyetlen fillért nem vett ki a közösből, a támadások mögött pedig egy „minden fejlesztést támadó szűk kör” áll.

A skandináv lottón háromszor volt hatosom, az ötös lottón kétszer négyesem, és sikerült már a Joker-telitalálat is. Tavaly több tíz millió forintot nyertem

- mesélte a polgármester, aki elmondása szerint „megérzés alapján” játszik. Szerinte soha nem lopott közpénzt, az új BMW-jét egy korábbi házeladásból fizette ki.

2014-ben mindössze egyetlen szavazattal győzte le kihívóját Balázs. Később vádat emeltek a polgármester ellen, mert azt gyanították, szavazatvásárlással próbálkozott. Végül a hét vádpontból három miatt megrovásban részesítették, további négy vádpontban pedig bizonyítottság hiányában felmentették.

Szólj hozzá!

Legyen egy szuper okosóra a legújabb kiegészítőd

Gondoltál már arra, hogy beszerezz egy páratlan okosórát? Ha eddig halogattad a döntést, akkor ezt most tekintsd egy jelnek és üdvözölj a gyűjteményedben egy efféle újdonságot. Nemcsak dekoratív kiegészítő, hanem számtalan előnnyel is bír.

Quentin Tarantino mégsem filmkritikusról forgatja utolsó filmjét

A rendező várhatóan tizedik filmje elkészítése után is folytatja a kreatív munkát. Korábban többször célzott rá, hogy minisorozatok és színdarabok rendezése is érdekli.

A performance marketing jelentősége a vállalkozások életében

Minden vállalkozás számára alapvető fontosságú, hogy folyamatosan, méghozzá profitábilisan termeljen új ügyfeleket, vásárlókat. A performance marketing elengedhetetlen a sikerhez, egy laikus számára azonban rengeteg nehézséget okozhat a fizetett hirdetések nyereséges menedzselése, éppen ezért sok esetben a legjobb döntés szakértőket segítségül hívni.

Ütötte, rúgta ismerősét egy körmendi férfi

Még a mobilját is földhöz vágta.

Milyen tényezőket vegyünk figyelembe, ha bútorkárpitot választunk?

A különféle anyagokkal bevont, párnázott bútorok esetében a kárpit színe, textúrája meghatározó jelentőségű az enteriőr stílusa, valamint a tartósság és a tisztíthatóság szempontjából, ezért a választásnál körültekintőnek kell lenni.

Azonnali hatállyal rúgta ki a Vas Népe az újságíróját, miután bejelentette, hogy civilként elindul képviselőnek

Tóth Judit Körmenden szerezne mandátumot. Frissítve a Vas Népe közleményével!

Sulyok Tamás jáki látogatása miatt komoly biztonsági intézkedésekre lehet számítani

A vasárnapi avatón ingyen lehet megtekinteni a templomot és templomkertet is.

Egy győzelemre az elődöntőtől a Falco

Lemosták a Honvédet a pályáról

Már a bíróságon is kamuzik Mirkóczki Ádám, Eger polgármestere

Nem csak adatokat nem adna ki, hanem tényleg nem ad ki.

Pedofil fotós is dolgozott a Little Miss Hungary gyermekszépségversenyen

A gyerekszépségverseny szervezője csalás miatt áll bíróság elé.

A szakember szerint nem indokolt a szúnyoggyérítés Győrben

Hiába jelentek meg a szúnyogok, az élő vizeinkben még nem kezdtek el növekedni a lárvák

Kalapáccsal verte fejbe kutyáját az ittas sárvári férfi

Az állatnak különös szenvedést okozott, és alkalmas volt arra is, hogy a pusztulását okozza.

Megérkezett a balkonszezon

Itt a tavasz, a jó idő, a melegedő időjárás, ideje feldíszíteni az erkélyt. A cikkel ehhez a feladathoz szeretnénk hasznos tippeket adni. Összeszedtük a legfontosabb teendőket, valamint minden hasznos tudnivalót, és eláruljuk, hogy melyek a nélkülözhetetlen szerszámok. 

Havazott az Írott-kőn

Nyárból a télbe.

Megállapodtak a bérekről az Audiban

650 ezer forintos egyszeri kifizetésben is megegyeztek a gyár és a szakszervezet képviselői.