A körmendi rendőrkapitány fia és a barátja rodeózhatott a szombathelyi Zanati úton

Farkas Bazsi
2018. szeptember 5. szerda, 12:18
B. Bencét tavaly dizájner droggal való visszaélés gyanúja miatt tartóztatták le. 

Vasárnap került fel a Jobbik Szombathelyi Ifjúsági Szervezetének Facebook-oldalára az a videó, amin egy fiatalember vezet a szombathelyi Zanati úton úgy, hogy közben áttért a szemközti sávba és azt mondja, hogy “Forma-1, gyerekek én annak születtem!” 

 

Jobbik Szombathelyi Ifjúsági Tagozat

Az elmúlt hetekben, napokban több fiatal is életét vesztette megyénk útjain. Sokszor önhibájukon kívül veszítik életüket fiatalok, gyermekek, családok, az olyan felelőtlen sofőröknek köszönhetően,...

 

Mellette egy másik, a hangjából ítélve szintén fiatalember, pedig bár nevet a sofőr produkcióján azt ordítja, hogy “Lassíts!”, közben pedig videóra veszi az egészet.

 

Vasárnap óta kiderült, hogy a videó alapján a Szombathelyi Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés gyanújával nyomozást indított az ügyben. 

 

 

Már a felvételt nyilvánosságra hozó Facebook-oldalon is kommenteltek arról, hogy a videót készítő, azon ugyan nem látható, de jól hallható fiatalember nem más, mint B. Bence a körmendi rendőrkapitány fia. Ezt az információt azóta az Ugytudjuk.hu-nak más források is megerősítették.

 

B.B. tavaly került a rendőrség látókörébe, amikor szeptember 15-én a szombathelyi Szűrcsapó utcában rajtaütés során őt és barátnőjét is előállították. A rendőrség tájékoztatása szerint dizájner drogokkal való visszaélés miatt indítottak a gyanúsítottak ellen nyomozást. 

 

Bár a gyanúsítottakat időközben kiengedték az előzetes letartóztatásból, a nyomozás még nem ért véget. Hogy ebben az ügyben lesz-e vádemelés egyelőre nem tudni. Kérdéseinket megküldtük az ügyészségnek, mivel jelenleg ők vizsgálják a megküldött dokumentumokat. 


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás