Nem a nagyot potyázó Rózsa Dániel fog védeni a Haliban a Debrecen ellen

ugytudjuk.hu 2018-12-13 10:05:00
Király visszatér?

Azt lehet mondani, hogy az idei szezonban a Szombathelyi Haladásnál kapuskérdés (is) van. Az első fordulókban még Király Gábor védett, a 108-szoros válogatott játékos azonban nem játszott kiegyensúlyozottan, helyét Rózsa Dániel vette át. Akinek eddig elég felemás a szereplése, a Fradi ellen például tizenegyest védett, az MTK ellen viszont óriási potyát kapott. A Nemzeti Sport szólaltatta meg a szombathelyiek kapusedzőjét, Borsos Vilmost.

"Kétségtelen, finoman szólva sem teljesítenek fantasztikusan a kapusaink a szezonban" - mondta a sportnapilapnak Borsos. - "Kicsit olyan érzésem van, mint amikor ’kilencvenháromban Újpesten védtem, s nagyon gyengén ment a csapatnak - vagyis az alapképességekkel nincs nagy gond, de valami nem stimmel. Az edzéseken minden rendben megy, parádés munkát végeznek a futballisták, aztán következik a meccs, és a játékosok harminc-negyven százalékot mutatnak abból, mint amit hét közben látunk tőlük. Kétségtelen, rosszul nézett ki, amikor Dani lába között elment a labda... Nem mentem fel, hiszen ilyen gólt nem lehet kapni!

Ráadásul a meccs hajrájában megsérült, a térdét fájlalta, s valószínűleg a Debrecen elleni meccsen nem is játszhat szombaton. Hogy ki véd majd? Azt nem szeretném elárulni…"

A kapusedző ezek után arról beszélt, kellett-e az MTK meccs után a bakizó kapus lelkét ápolni.

"Persze, érthetően nagyon megviselte Danit ez a gól - ettől független nem ekkor, a harmadik kapott gólnál ment el a meccs, hiszen gyengén futballoztunk, a hazaiak lényegesen jobbnak bizonyultak. De hangsúlyozom, nem akarom én felmenteni Danit, ez sajnos benne van a pakliban. Ráadásul a bemelegítésnél is éreztük, hogy az MTK pályáján, a hibrid gyepszőnyegen a labda olykor másképp viselkedik, ráadásul fel is locsolták a pályát - amikor lőttem Daninak, sokszor beszitált a labda. Hangsúlyozom, ez nem kifogás, hiszen potyagólra nincs mentség, csak szeretném érzékeltetni, lehet, több tényezőn is múlt, hogy ilyen gólt kapott. Jó lenne, ha végre kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanának a kapusaink - mert így, hogy egyik héten kis túlzással tízesre védenek, pár nappal később meg hármasra, az sajnos nagyon nem ideális... De nem adjuk fel, tudom, hogy az elvégzett munkának meglesz a gyümölcse, nem csak a kapusaink, hanem az együttes többi tagja is kilábal a gödörből. Nem csak sablonduma, hogy a szurkolók előtt le a kalappal, akik elkísértek minket a fővárosba is, s nem szidtak minket - nyilván ők is érzik, hogy megyünk, hajtunk, edzünk, csináljuk a dolgunkat, de egyelőre semmi sem sikerül."

A Loki ellen nyerni kell szombaton, s bár az utolsó helyről akkor sem lépnénk el, lehet, közelebb kerülhetünk a bennmaradáshoz.

Szólj hozzá!

Félmillió forintot loptak el egy idős, beteg embertől a soproni vasútállomáson

Az elkövetők megszerezték a bácsi bankkártyáját és annak PIN kódját.

Továbbra is rejtély, hogy miért nem vállalja fel szombathelyi címét Lenkai Nóra

Megszólalt albérlete ügyében a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

Fellökte haragosát egy férfi Kőszegen

Egy szórakozóhelyen szólaltak össze.

Tudd meg, mire jó a praktikus kefés ajtószigetelő!

A kefés ajtószigetelővel ellátott szúnyoghálók praktikus kiegészítői az ajtóknak, hiszen megakadályozzák nemcsak a repülő és mászó rovarok, hanem a por és a zajok bejutását is a lakóterekbe, továbbá a huzatot, így biztosítják a nyugalmunkat és a kényelmünket.

6 szervezet állított megyei listát Vas megyében

A Fidesz-KDNP, az LMP, a DK, a Követ, a Momentum és az MSZP jelöltjeire lehet voksolni.

Végrehajtást jegyeztek be a Dreiszker és Társai Kft.-re

A NAV követelése jelent meg a cégjegyzékben.

Nyilvános vitára hívja jelölt társait Czeglédy Csaba

A szombathelyi Derkovits-lakótelep képviselője nem csak kihívóit, de a jelölő szervezetek szociális területért felelős politikusait is bemutatkozásra.

Leállt a távfűtés Győrben, de kérhető egyedi fűtésindítás

A kedvező időjárási körülményeket és a meteorológiai előrejelzéseket figyelembe véve 2024. április 29-én Győrben leállt az általános távfűtési szolgáltatás.

Nagyot esett az Audi üzemi eredménye

Logisztikai okokból nem tudtak elég hat- és nyolchengeres motorral szerelt autót legyártani.

Szombathelyi rendőrség: Vissza fogunk menni, és megint ellenőrizni fogjuk a Kenderesi utcában az autós forgalmat

Az utcában jelenleg "Mindkét irányból behajtani tilos" jelző táblát helyeztek ki.

Demokratikus Koalíció: Megtudtuk, hogy Kaposvár egyik fideszes alpolgármestere a hvg.hu által bemutatott szexuális bántalmazó

A Demokratikus Koalíció információi szerint a Fidesz egyik kaposvári alpolgármestere az az önkormányzati képviselő, aki a hvg.hu szerint szexuálisan zaklathatta 2009 -ben a Fidelitas, akkor még csak 15 éves tagját.