Kép: Youtube

Ahogy azt mi is megírtuk, Viktorija Marinova bolgár oknyomozó újságírót megerőszakolták, brutálisan megkínozták, majd végeztek vele. Szinte felismerhetetlenségig roncsolódott holttestét a Duna partján fekvő Ruszében találták meg. Marinova riporterként dolgozott a legnézettebb bolgár televíziós csatornánál, a kereskedelmi bTV-nél, ahol korrupciós ügyeket leplezett le, lehetséges, hogy ennek is köze van a halálához, bár ezt  egyelőre még nem erősítették meg.

 

A bolgár rendőrség most őrizetbe vett egy gyanúsítottat - közölte kedden egy a nyomozásra rálátással bíró kormányzati forrás.

 

A névtelenül nyilatkozó bolgár tisztségviselő részletekbe nem bocsátkozott. A bolgár közszolgálati rádió tudni véli, hogy egy román-moldovai kettősállampolgárról van szó. Teodor Atanaszov, a bolgár belügyi tárca regionális igazgatóságának vezetője ugyanakkor a BTA hírügynökséggel közölte, hogy jelenleg egy román útlevéllel rendelkező ukrán állampolgárt hallgatnak ki a gyilkossági üggyel kapcsolatban. 

 

A szófiai belügyminisztérium szóvivője nem cáfolta, de nem is erősítette meg ezeket a híreket. Hozzátette: a tárca a nap folyamán közleményt adhat ki az üggyel kapcsolatban.

comments powered by Disqus

Továbbra is az SZKKA vezeti a női kézilabdabajnokság második osztályának nyugati csoportját.

Meg úgy nagyjából az egész országban.

Azért nem vették észre a vonatot, mert egy tűzijátékot néztek.

Az MLSZ elkészítette a 14-18. forduló pontos programját.

Hasznos, oszd meg a szomszéddal is!

Már a szeptemberi, szombathelyi világkupaversenyen sem indulhatott.

Egy több mint 100 éves, a Havi-hegy csúcsán álló mandulafa a nyertes.

Mondjuk még így is elég drága.

Barátságos meccset játszik a Crushers.

2011-ben és 2013-ban molesztálta a tizennyolcadik életévét benem töltöttgyereket.

Twitter megosztás Google+ megosztás