Visszafelé sült el a fideszesek feljelentése a sárvári ellenzéki összefogással szemben

ugytudjuk.hu 2019-10-13 17:56:00
Azután jelentették fel az összefogást, miután a Győri Ítélőtábla kimondta, a Sárvári Média a fideszes képviselőket favorizálja.

Már többször írtunk arról, hogy milyen nehézségeket okozott a sárvári ellenzéki összefogásnak az, hogy nem tudtak bekerülni a sárvári közmédia termékeibe. Nemrég a Győri Ítélőtábla kimondta, hogy a Sárvári Média Kft. törvényt sértett akkor, amikor nem biztosította az ellenzéki politikusok megjelenését a Sárvári Hírlapban és a Sárvári televízióban. A fideszes képviselőknek azonban teret adtak, nem volt ritka az sem, hogy az újság minden oldalán egy-egy kormánypárti képviselő jelent meg.

Németh Zsolt, az összefogás polgármesterjelöltje most egy sajtóközleményben tájékoztatott minket arról, hogy a Győri Ítélőtábla döntése után Gagyi Levente, fideszes politikus, feljelentette a Pénteken nevű hirdetési újságot, közismertebb nevén a Zöld Újságot, amiért nem kerültek bele a kormánypárti képviselők a kiadványba. Gagyi feljelentésének részben helyt adott a Sárvári Helyi Választási Bizottság, Németh ezután fellebbezéssel élt a Vas Megyei Területi Választási Bizottság felé, akik egyöntetűen elutasították Gagyi kifogását.  A teljes közleményt a továbbiakban közöljük:

Gagyi Levente, mint általános feljelentő ember, több alkalommal is feljelentést intézett a sárvári összefogás felé. Valójában nem tudjuk, hogy mi vezérelte őt. Azt viszont látjuk, hogy a helyi választási bizottság Sárváron teljesen Fidesz-orientált, merthogy Gagyi feljelentésének helyt adott. Később,  amikor a szakemberek konkrétan és objektíven megvizsgálták a feljelentés tényét, akkor Gagyi minden esetben elbukott. 

Nemrégen a Győri Ítélőtábla megfellebbezhetetlen döntést hozott arról, hogy a Sárvári Média Kft. a Fidesz irányába elfogultan, egyoldalúan tájékoztatott, és ezáltal befolyásolta a választás eredményét Sárváron. (Erről bővebben ide kattintva olvashatnak – a szerk.) Ezáltal a Sárvári Média Kft.-nek papírja lett az elfogultságról, Gagyiéknak pedig az erődemonstráció sikertelenségéről. 

Egy következő körben Gagyi ismét feljelentést tett, melynek a Helyi Választási Bizottság már csak részben adott helyt. Viszont az a rész, amelyben helyt adott, később szintén nem állta meg a helyét a Területi Választási Bizottságnál. Merthogy a területiek 7-0 arányban, tehát még a Fideszhez köthető szakemberek is, egyértelműen arról szavaztak, hogy a feljelentés jogtalan, és az ellenzék szabályosan viselkedik. 

Mindezek után azzal a kéréssel fordulok Gagyi Leventéhez, hogy a jövőben ne álszent módon viselkedjen, és a különböző hírportálokon ne az legyen a politikai szervezete részéről a fontos, hogy hogyan lehet lejáratni másokat! Helyette mindig őszintén, tisztelettel, konstruktívan és szeretetteljes módon próbáljon közelíteni az élet dolgaihoz, és más személyekhez! Mi is ezt tesszük.
 

Szólj hozzá!

Frontális karambol történt a 82-esen, Győrújbarátnál

A baleset miatt teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

DK: A győri megyei közgyűlés járjon el a sugárterápiás gépek javításának érdekében!

Ha arra volt pénz, hogy a megyei önkormányzat 100 millió forintért bérelje a győri Csónakházat, amelynek a fenntartása azóta is milliókat emészt fel, akkor a sugárterápiás gépekre is legyen! - véli a párt.

Újranyit az oladi posta Szombathelyen

Február, március környékén kezdheti meg működését. Nem a Posta fogja üzemeltetni.

Megint nincs fizetés a Haladás VSE-ben

Hova lesz az évi 250 millió forintos minisztériumi támogatás?

Nem ismerte el bűnösségét a kiskorú veszélyeztetésével vádolt szombathelyi sportegyesületi edző

Az egyik sértett az edzőtáborban elszenvedett bántalmazás miatt nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket is elszenvedett, és kórházi ellátásra szorult.

Így változik meg az üzleti környezet a NIS2 irányelv hatálybalépésével

Komoly időszakban vagyunk, ami az üzleti környezetet illeti, mert a NIS2 irányelv hatálybalépésével sok minden megváltozik a nagyvállalati szférában. Ennek nyomán egy nagyon komplex kibervédelmi környezet alakul ki, ami az Európai Unión belül kap teret.

Félpucérra vetkőzve akart egy férfi lopni Győrben

Barkácsgépeket takart el a levetett ruhájával.

CDP, CRM, DMP - mi a különbség?

Jellemzően több webáruház még mindig CRM szoftvert alkalmaz, ritkább esetekben Data Management Platformot (DMP). A cikkben bemutatjuk a CRM szoftverek hiányosságait, és azt is eláruljuk, hogy ezeket hogyan oldja meg a CDP. 

Ezért fontos, hogy megfelelő olaj- és levegőszűrőt válasszunk motorkerékpárunkhoz

A motorkerékpár megbízható működése és élettartama nagyban függ attól, hogy milyen alkatrészeket használunk. Az olaj- és levegőszűrők cseréje fontos a megfelelő működés érdekében, és nem elhanyagolható szempont a megfelelő alkatrész kiválasztása.

Magyar Klipszemle: Pogány Induló videója kapta a fődíjat

Pogány Induló Úgy hiszem című dalához készült kisfilm kapta a fődíjat a 8. Magyar Klipszemle-gálán. A nyertesek között van Azahriah, a Carson Coma és Krúbi is.

Prostitúció Szentgotthárdon

Élettársát kényszerítette testének árulására egy férfi.

Megbüntette a Médiatanács a Győr+ Rádiót

Nem sugároztak elegendő közszolgálati műsort.