Videó: leszúrta a saját testvérét egy mórahalmi férfi, majd rágyújtotta a családi házat

ugytudjuk.hu
2020. január 5. vasárnap, 13:04
A rendőrök 12 óra alatt elkapták a gyanúsítottat.

Testvére gyilkolta meg azt a mórahalmi férfit, akinek holttestét egy leégett családi házban találták meg szombaton a homokháti kisvárosban - tájékoztatta  a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense vasárnap az MTI-t.

 

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül hetven négyzetméter alapterületű családi ház és a mintegy huszonöt négyzetméteres melléképülete szombaton Mórahalmon, a Cinke dűlőben. A tűzeset oltási munkálatai után a katasztrófavédelem munkatársai egy holttestet találtak a helyszínen. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a férfi halálát gyilkosság okozta - közölte Deák Sándor.

 

Megölte a testvérét

Megölte testvérét egy helybeli férfi Mórahalmon. A rendőrök a feltételezett elkövetőt rövid időn belül elfogták, előállították, majd őrizetbe vették.

 

A nyomozók a bejelentéstől számított 12 órán belül azonosították, elfogták, előállították, majd őrizetbe vették a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A megalapozott gyanú szerint a húszéves férfi egy vitát követően leszúrta a testvérét, majd rágyújtotta a házat. Kihallgatása során a gyanúsított beismerő vallomást tett, ellene emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás - tudatta a sajtóreferens.

 

A nyomozók kezdeményezték a férfi letartóztatását.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás