Fotó: Dr Szendrő-Németh Tamás blogja

VIDEÓ - Szabályszegéshez asszisztált a Fidesz szombathelyi polgármesterjelöltje, aki egyébként jegyzőként a törvényesség őre

Farkas Bazsi
2019. október 11. péntek, 17:41
A jegyző ultimátumot kapott, vagy ő tesz feljelentést az ügyben, vagy a szemtanú teszi ezt meg.

Olvasónk, Szendrő-Németh Tamás írta ma arról blogjában, hogy a szombathelyi Széll Kálmán utcában csípte el, amint a Fidesz polgármesterjelöltje és csapata a megállni tilos tábla tövébe parkoltak le, hogy ki tudják helyezni a plakátjaikat.

 

 


Szendrő azt írja, hogy a Team Balázsy azon felül, hogy szabályt szegett még a forgalmat is akadályozta, nem egy közlekedő hangos dudálással fejezte ki nemtetszését.

 

Az esetről fotók és videó is készült. A képeken az látszik, hogy még szabad parkolóhely is volt az út szélén, Balázsyék mégsem ott, inkább a sárga vonallal is jelzett, megállni tilos zónában állították le kocsijukat. 

 

 

Security Check Required

null

 


Az ügyvéd ultimátumot adott a jegyzőnek:

 

“Akkor most adok neked egy lehetőséget Petike, hogy vagy-e olyan tökös gyerek, és beballagsz-e a rendőrségre feljelentést tenni, ha már egyszer te vagy a megyében a törvényesség őre, mert én nem szeretek feljelentgetni, de ha megint nem végzed el a munkádat, akkor szívesen megteszem helyetted! Szóval 48 órát kapsz, és legjobban teszed, ha büszkén kiposztolod a feljelentést az oldaladra, hogy milyen rendes törvénytisztelő polgár vagy!”
 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás