Fotó: police.hu

VIDEÓ - Sugárzó mosollyal érkezett a bíróságra a bérgyilkos Dér Csaba

ugytudjuk.hu
2019. június 6. csütörtök, 09:58
Valószínűleg Magyarországnak fogják kiadni Dér Csabát, akinek kiadatását több ország is kéri. Az Alo napilap cikke szerint a csantavéri származású bérgyilkos mosolyogva érkezett a prágai bíróságra, az újságíróknak integetett és azt mondogatta, hogy szereti Csehországot.

A cseh média arról számolt be, hogy Dér Csabát megjelenése és viselkedése megdöbbentette a jelenlévőket. Mint írják, Dér egész idő alatt nevetett és integetett, láthatóan jó pár kilót felszedett, szakállal és hajjal jelent meg. A sajtó képviselői mellett elhaladva, Dér az újságíróknak integetett és azt mondogatta, hogy jól van, és szereti Csehországot.

 

Dér Csaba jelenleg a prágai börtönben van, az ottani bíróság május 28-án úgy döntött, hogy kiadható Magyarországnak, de a következő napokban még mérlegelni fogják Szerbia kérését is, amely szintén követeli kiadatását.

 

„Egyetértek a kiadatással. Magyarországra akarok menni, ott van a családom“

 

 – mondta Dér a bíróság előtt, majd hozzátette, hogy nem szeretné, ha  Szerbiának kiadnák.

 

„Ügyfelemnek jó oka van arra, hogy miért nem akarja, hogy kiadják Szerbiának, de most nem fogok erről beszélni“

 

 – nyilatkozta Dér Csaba ügyvédje.

 

 

Mint ismeretes, Dér Csaba ellen több gyilkosság miatt folyt a hajtóvadászat, tavaly egy vállalkozót ölt meg Budapesten, majd januárban a nyílt utcán lőtt le egy édesapát Belgrádban. A 38 éves férfi Amszterdamban egy étteremben lőtt le egy maffiózót, ezért a holland rendőség csaknem 7 millió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek. Végül Prágában fogták el március elején.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás