HIRDETÉS

Fotó: Virágos rétet akarunk újabb fociakadémia helyett Facebook-oldal

Mint hal a szatyorban, úgy nézett Balázsy arra a kérdésre, hogy miért nem válaszolt a szombathelyi rét szanálásával kapcsolatban

ugytudjuk.hu
2019. augusztus 10. szombat, 16:05
A Fidesz polgármesterjelöltje alig tud megszólalni.

Dr. Szendrő-Németh Tamás civil aktivista élő videóban faggatta Balázsy Péter fideszes polgármesterjelöltet arról, hogy miért nem válaszolt eddig több hivatalos levelére sem, amit a séi virágos rét megszüntetésével kapcsolatban írt a megyei jegyzőnek.

 

A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje csak hebegett-habogott, meg sem tudott szólalni.

 

 

Mondhatni, nézett, mint hal a szatyorban.

 

Ahogy mi is beszámoltunk róla, egy 6 milliárd forintból felhúzott fociakadémiát kap a város egy olyan virágos réten, ahonnét már most több tucat fát vágtak ki az építkezések kezdetekor.

 

A tényen, hogy a beruházást egyébként Mészáros Lőrinc cége, a ZÁÉV nyerte meg és, hogy a labdarúgópályák miatt eltűnik a Szombathely és Sé közötti rét egy nagy szelete, a helyi lakosság jó része húzta fel magát.

 

Emiatt lett volna fontos valamilyen magyarázat a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjétől, amit meg is tehetett volna élő egyenes adásban a Facebookon, de hát erre nyilván nem készítette fel a stábja, nem írták meg előre a szöveget, így meg sem tudott mukkanni. Arra sem reagált, hogy miért nem válaszolt dr. Szendrő-Németh több hivatalos levelére.

 

Érdekes amúgy az is, hogy Balázsy a videó elején azt állítja: nem közszereplő. Segítünk: közszereplő az a személy, aki közhatalmat gyakorol, gyakorolt vagy közhatalom gyakorlásával járó tisztségre jelölték, illetve aki a politikai közvéleményt feladatszerűen alakítja vagy alakította.

 

Balázsy Péter, megyei jegyző és polgármesterjelölt közszereplő. Csak ezzel nincs tisztában,

 

kérdésekre pedig nem válaszol,

 

csupán azt mantrázta, hogy

 

ő most itt kerékpárutat jött avatni. 

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás