Fotó: Bonyhádi Zoltán

Ungár Péter: A Fidesz összeomlott Szombathelyen

Farkas Bazsi
2019. július 24. szerda, 16:31
Az LMP-s politikus azt javasolta a Fidesznek, hogyha valakit kritizálni akarnak, akkor az Hende Csaba legyen, aki ebben a ciklusban egyszer sem szólalt fel saját Szombathely érdekében.

Igazi közlemény háború van kialakulóban Ungár Péter, LMP-s országgyűlési képviselő és a szombathelyi Fidesz között. Ungár a nap elején egy közleményt küldött, amiben azt írta a Fidesz polgármesterjelöltje annyira nem bízik saját sikerében, hogy nem hajlandó lemondani a jegyzői állásáról.  Fidesz erre lemondásra szólította fel Ungárt. A képviselő most újabb közleményben reagált. 

 

Reagálás a Fidesz szombathelyi szervezetének közleményére 

 

Balázsy Péter nem a törvényt, hanem a szombathelyi embereket sérti meg akkor, amikor annyira nem veszi komolyan a jelöltségét és saját hitelességét, hogy lemondjon a jegyzői posztról, ha már pártpolitikai karrierbe kezdett. 

 

A Fidesz legfontosabb célja mára az lett, hogy Balázsy Péter legalább a startvonalra felálljon, és ne kelljen már augusztusban elismerni, amit Szombathelyen mindenki tud: a Fidesz összeomlott a városban. Ezért veszik védelmükbe Balázsy Péter teljesen vállalhatatlan döntését. 

 

Ha pedig a kormánypárt kritizálni szeretne egy országgyűlési képviselőt, akkor ajánlom figyelmükbe Hende Csabát, aki egyéni képviselőként konkrétan egyszer sem szólalt fel szombathelyi ügyekben ebben a ciklusban, az így felszabaduló idejét pedig jól láthatóan arra fordította, hogy önkormányzati szinten is tönkre tegye a Fideszt.
 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás