HIRDETÉS

Fotó: Dézsi Csaba András Facebook

Ungár: Dézsi csendben asszisztált ahhoz, hogy Borkai kifossza a győrieket

Farkas Bazsi
2020. január 10. péntek, 16:12
Hányszor szavazott Dézsi Borkaival szemben? - teszi fel a kérdést a képviselő.

Közleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz, Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője. Ezt most változtatás nélkül közöljük:

 

Dézsi Csaba András mai nyilatkozatában azt állítja, hogy a Borkai-ügy kirobbanása után döbbent rá, hogy mit művelt az egykori polgármester a városban, hiszen ő a korábbi 12 évben „háttérbe húzódott". Magyarán csöndben asszisztált ahhoz, hogy Borkai és köre kifossza a győrieket. A városnak olyan polgármesterre van szüksége, aki végre nem néhány helyi ügyvéd, hanem a győriek érdekében irányítja a várost: Dézsi az elmúlt években bizonyította, hogy nem ilyen.

 


Dézsi Csaba András most Borkai legfőbb ellenfeleként állítja be magát, miközben az elmúlt években egyszer sem emelte fel a szavát a volt polgármester ügyei miatt. Ha bizonyítani akarja állítását, akkor mondja meg, hogy az elmúlt években hányszor szavazott szemben a polgármesterrel, hányszor emelte fel a szavát a közgyűlésben a nyilvánvaló lenyúlásokkal szemben.

 


Láthatóan azonban sem Dézsi, sem a Fidesz nem értette meg az önkormányzati választások üzenetét, és továbbra is az az egyetlen állításuk a kampányban, hogy nem kap majd fejlesztési forrást az a város, ahol nem kormánypárti a polgármester. Erre azonban pont Győr az egyik ellenpélda, ahol 1998 és 2002 között Balogh József felvirágoztatta a várost, odacsábította többek között az Audit, úgy, hogy Dézsi Csaba András volt az egyik alpolgármester.

 

Ungár Péter résztulajdonos az Ugytudjuk.hu-t kiadó gazdasági társaságban.

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás