Grafika: Vágvölgyi Bálint

Úgy néz ki eldőlt, hogy ki lesz a Fidesz polgármesterjelöltje Szombathelyen az őszi választásokon

Farkas Bazsi
2019. február 19. kedd, 06:21
A párt saját mérésen nézte meg, ki a lesz a legesélyesebb a posztra.

Pár napja írtunk róla, hogy tudomásunk szerint három potenciális jelölt volt versenyben a szombathelyi Fidesznél, hogy az őszi önkormányzati választásokon polgármester jelöltként szerepeljen. Akkor a jelenlegi polgármestert, Puskás Tivadar, az alpolgármestert, Illés Károlyt, és a megyei főjegyzőt, Balázsy Pétert látták esélyesnek forrásaink.

 

Úgy néz ki, máris eldőlt, hogy ki lesz a befutó. 

 

Több forrásból úgy értesültünk, hogy a Fidesz Illés Károlyt látja alkalmasnak a polgármesterjelölti posztra. 

 

Sőt, a Fidesz egy mérést is rendelt, ahol azt nézték meg, a választók mennyire tartják őt alkalmasnak. Ez azt mutatta, hogy Illésben van elég potenciál a választásokra. 

 

Amúgy Illés az utóbbi időben a korábban tapasztaltakhoz képest többet szerepel. A szombathelyi Fidesz nemrég egy videót posztolt vele, ahol épp a szombathelyi megújuló buszvárókról beszél. Mondjuk azt elfelejti megemlíteni, hogy a helyi buszközlekedést biztosító ÉNYKK buszainak 14 év az átlagéletkora.

 

Szombathelyi Fidesz

Szombathely fejlődik! Megújulnak a buszváróink. (Kérjük, a videó hangját kapcsolja be.)


Szombaton pedig ott volt Győrben a Szolnok-Falco férfi kosárlabda Magyar Kupa döntőn is. Pedig Illés állítólag többször hangoztatta, hogy sem a sport, sem pedig a kultúra nem a szíve csücske.

 


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás