Fotó: Shutterstock

Tüskés szexjátékkal ölte meg a feleségét egy férfi, de nem kell börtönbe vonulnia

ugytudjuk.hu
2019. július 19. péntek, 11:48
A nő egy 48 órás maratoni együttlét után halt meg.

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott egy német férfi, akinek a felesége egy maratoni hosszúságú, 48 órás együttlét után halt meg. Az 52 éves Ralph Jankus véletlenül megsebesítette a 49 éves feleségét, amikor behelyezett neki egy tüskés szexjátékot. A manőver során valami félrement, a férfi átszúrta a nő beleit, ez okozta a halálát.

 

A Metro azt írja, hogy a házaspár egy Wartenberg kereket használt a szex közben, ami igazából egy orvosi segédeszköz. A kereket eredetileg arra használják, hogy megnézzék, mennyire érzékenyek egy-egy beteg idegvégződései, ezzel diagnosztizálhatják például azt is, ha valakinek lebénult egy végtagja. 

 

Jankus a német rendőröknek azt mondja, hogy már 30 éve foglalkozik szadomazo szexszel, és a feleségével úgy döntöttek, hogy az esküvőjük után nászút helyett inkább két napot töltenek az ágyban. A nőnek volt egy fia is, ő azt mondta a rendőröknek, hogy szerinte az anyja könnyen befolyásolható volt, Jankus pedig kihasználta ezt.

 

Jankusnak végül azért kellett bíróság elé állnia, mert a szexsmafu után a felesége négy napon keresztül szenvedett, ám ő nem volt hajlandó orvoshoz vinni. A bíró azt mondta, hogy a nő kellő orvosi segítséggel túlélhette volna a történteket, ezért 18 hónap felfüggesztett börtönt adott az 52 éves férfinek. 

 

A nő fia egyáltalán nem örül a döntésnek, szerinte a nevelőapjának a börtönben a helyet. Azt is elmondta, hogy az anyja 2011 óta volt együtt Jankussal, aki néhány éve úgy megverte a nőt, hogy el kellett menekülnie otthonról. A nő végül mégis visszatért hozzá, a fia szerint ezután azonban nem hagyhatta el a házat, csak akkor, amikor Jankus megengedte neki. Olyan is előfordult, hogy Jankus megverte a nőt, amiért az engedélye nélkül ment fodrászhoz. 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás