Tóth Vera pincérnőnek áll, hogy legyen megoldása a megélhetési problémáira

ugytudjuk.hu 2020-05-05 08:41:00
A kétkezi munkával amúgy sincs baja, ezért teljes munkaidőben felszolgálni fog.

Tóth Vera instagram posztban jelentette be, hogy a koronavírus miatt hónapok óta nem tud énekesnőként dolgozni, és mivel ez még hónapokig így marad, ezért pincérnőnek áll a PalKonyhán, párja éttermében. 

Mint írja, jelenleg nincs megoldás a megélhetési problémáira, így lépnie kell. 

"Fél év munkakiesés és nulla bevétel, az már nagyon nem vicc. Nem várom a csodát, nem számítok mentőcsomagra, támogatásra, mert azt a veszteséget, ami ért minket, senki sem tudja és nem fogja kárpótolni."

 

Én is, mint minden művésztársam, hosszú időre munkanélküli lettem. Jelenleg nincs megoldás a megélhetési problémáinkra, így lépnem kell. Fél év munkakiesés és nulla bevétel az már nagyon nem vicc. Nem várom a csodát, nem számítok mentőcsomagra, támogatásra, mert azt a veszteséget, ami ért minket, senki sem tudja és nem fogja kárpótolni. Volt "A" "B" tervem is, de a vírushelyzet miatt ezek is bedőltek és úgy döntöttem, én is beállok a nem saját szakmában dolgozók táborába. A kétkezi munkával nincs bajom, ezért jövő héttől, teljes mellszélességben és munkaidőben (mikor nyitva vagyunk) felszolgálok a kedvesem portáján. Aki látni akarja, hogy töröm össze magam egy tálca borospohárral, vagy azt szeretné, hogy főzzek neki kv-t, vagy azt, hogy kitöltsek egy finom pezsgőt egy jó (párom és általam készített) házi ravioli, vagy isteni kovásztésztás pizza mellé, jöjjön hozzánk jövő hétvégén. Óvatosan, minden szabályt betartva, nyitjuk a teraszt Palkonyán. Olasz kaják lesznek, amiket volt idő tesztelgetni a karantén alatt és láthattatok is róla tuti képeket, amiket megosztottunk veletek az elmúlt hetekben. Részleteket nemsokára írok. Foglalni mindenképpen kell majd asztalt. Ehhez kapcsolódó infókat is hamarosan publikáljuk a @palkonyha @paulizoli oldalán és itt, a bioban is. Lényeg, hogy május 9 lesz a napja a nyitásnak. Légy résen, mert nem tudunk sok embert fogadni egyelőre (a szabályok miatt, de kellemes, családias hangulatban töltjük el azt a napot heveredéssel, kényelmesen, jó kajákkal, jó borokkal, pezsivel, koktéllal, szeretettel. Gyertek:-)

5,456 Likes, 141 Comments - Tóth Vera (@tothveraofficial) on Instagram: "Én is, mint minden művésztársam, hosszú időre munkanélküli lettem. Jelenleg nincs megoldás a..."

Szólj hozzá!

Győri polgármesterjelölti vita: Pintér Bence igent, Dézsi és Borkai nemet mondott

A Partizán szervezett volna polgármesterjelölti vitát Győrben.

Szombathely rendezi a jövő évi lacrosse Eb-t

Jövő nyáron Szombathelyen kerül sor a lacrosse Európa-bajnokságra.

Félmillió forintot loptak el egy idős, beteg embertől a soproni vasútállomáson

Az elkövetők megszerezték a bácsi bankkártyáját és annak PIN kódját.

Továbbra is rejtély, hogy miért nem vállalja fel szombathelyi címét Lenkai Nóra

Megszólalt albérlete ügyében a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

Fellökte haragosát egy férfi Kőszegen

Egy szórakozóhelyen szólaltak össze.

Tudd meg, mire jó a praktikus kefés ajtószigetelő!

A kefés ajtószigetelővel ellátott szúnyoghálók praktikus kiegészítői az ajtóknak, hiszen megakadályozzák nemcsak a repülő és mászó rovarok, hanem a por és a zajok bejutását is a lakóterekbe, továbbá a huzatot, így biztosítják a nyugalmunkat és a kényelmünket.

6 szervezet állított megyei listát Vas megyében

A Fidesz-KDNP, az LMP, a DK, a Követ, a Momentum és az MSZP jelöltjeire lehet voksolni.

Végrehajtást jegyeztek be a Dreiszker és Társai Kft.-re

A NAV követelése jelent meg a cégjegyzékben.

Nyilvános vitára hívja jelölt társait Czeglédy Csaba

A szombathelyi Derkovits-lakótelep képviselője nem csak kihívóit, de a jelölő szervezetek szociális területért felelős politikusait is bemutatkozásra.

Leállt a távfűtés Győrben, de kérhető egyedi fűtésindítás

A kedvező időjárási körülményeket és a meteorológiai előrejelzéseket figyelembe véve 2024. április 29-én Győrben leállt az általános távfűtési szolgáltatás.

Nagyot esett az Audi üzemi eredménye

Logisztikai okokból nem tudtak elég hat- és nyolchengeres motorral szerelt autót legyártani.