Szerdán mindenki otthon hagyta a jogsiját

Farkas Bazsi
2018. november 8. csütörtök, 09:34
A vasi rendőrök persze résen voltak, el is csípték a szabálytalankodókat.

Sokszor, mint például ma reggel is, megdöbbentő olvasgatni a police.hu vasi híreit. Kb mióta az eszemet tudom, azóta sulykolják a sofőrökbe, hogy piásan, ittasan, szeszelve, pimpóssan, töltikézve ne üljön már be a volán mögé. Úgy tűnik, ez sok esetben még mindig falrahányt borsó. Na részletezem:

 

A rendőrök 2018. november 7-én egy motorost igazoltattak Szombathelyen. A rendőri intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a helyi férfi alkohol fogyasztását követően vett részt járművével a közúti forgalomban, amit a későbbi vizsgálatok eredményei is igazoltak. Munkatársaink megállapították, hogy a sofőr a vezetői engedélyét sem tartotta magánál, ezért vele szemben – előállítását követően – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás, engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési eljárás indult.

 

A járőrök 2018. november 7-én egy motorral közlekedő helyi lakost igazoltattak Rábapaty belterületén. Az intézkedés során munkatársaink megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel és eltiltás hatálya alatt vett részt járművével a közúti forgalomban, ezért a Sárvári Rendőrkapitányságra előállították. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.


Szintén nem rendelkezett vezetői engedéllyel és eltiltás hatálya alatt vett részt járművével a közúti forgalomban az a helyi férfi is, akit 2018. november 7-én igazoltattak a járőrök Sárvár belterületén. A sofőrt a rendőrök előállították és vele szemben – őrizetbe vétele mellett – járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt a Sárvári Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás