Fotó: Maszol.ro

Sokkoló látvány: kiugrott egy testvérpár az ötödikről, egyikük szörnyethalt

ugytudjuk.hu
2019. szeptember 22. vasárnap, 15:49
A két fiatalnak több kifizetetlen számlája volt, ez vezethetett a tragédiához.
Két testvér kiesett nagybányai, ötödik emeleten levő lakásuk ablakán, egyikük a helyszínen meghalt, a másikat pedig több sérüléssel, súlyos állapotban szállították kórházba, tájékoztatott vasárnap a Máramaros Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség. A felügyelőség szerint a zuhanást túlélő áldozat súlyos állapotban van, a nagybányai sürgősségi kórházba vitték. A két testvér egyik szomszédja a sajtónak elmondta, hogy a fiatalok egyedül laktak a lakásban, és a Nagybánya szélén szervezett heti autópiacon eladott tárgyak árából éltek. Szüleik már nem élnek. A szomszéd azt is elmondta, hogy a két fiatalnak több kifizetetlen számlája volt, és lehet, hogy emiatt kétségbeesett lépésre szánták rá magukat. Pontos életkorukról egyelőre nincsenek információk. A nagybányai rendőrség vizsgálatot indított az ügyben. - a Maszol.ro portálról

Két testvér kiesett nagybányai, ötödik emeleten levő lakásuk ablakán, egyikük a helyszínen meghalt, a másikat pedig több sérüléssel, súlyos állapotban szállították kórházba, tájékoztatott vasárnap a Máramaros Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség.

 

A felügyelőség szerint a zuhanást túlélő áldozat súlyos állapotban van, a nagybányai sürgősségi kórházba vitték.

 

A két testvér egyik szomszédja a sajtónak elmondta, hogy a fiatalok egyedül laktak a lakásban, és a Nagybánya szélén szervezett heti autópiacon eladott tárgyak árából éltek. Szüleik már nem élnek. A szomszéd azt is elmondta, hogy a két fiatalnak több kifizetetlen számlája volt, és lehet, hogy emiatt kétségbeesett lépésre szánták rá magukat.

 

Pontos életkorukról egyelőre nincsenek információk. A Maszol azt írta: nagybányai rendőrség vizsgálatot indított az ügyben.

 

Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

 

comments powered by Disqus
Twitter megosztás Google+ megosztás