HIRDETÉS

Forrás: 112Press YouTube-videó

Rengetegen gyászolják Magdit, a Zanati úti baleset halálos áldozatát

ugytudjuk.hu
2019. október 7. hétfő, 08:56
Egy ittas sofőr utasa volt a 47 éves asszony.

Ahogy mi is megírtuk, tragikus baleset történt Szombathelyen, vasárnap hajnalban: villanyoszlopnak csapódott egy autó a Zanati úton, a kocsi utasa nem élte túl az ütközést, a sofőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

 

A police.hu információi szerint a KIA vezetője ittas volt, a hátsó ülésen utazó 47 éves nő pedig nem volt bekötve. Büntetőeljárás keretén belül vizsgálják a baleset körülményeit.

 

Egy szemtanú azt mondta a 112Press-nek, hogy az asszony az ütközéskor becsúszott az ülések közé és súlyos sérüléseket szenvedett. Őt szombathelyi tűzoltók szabadították ki a roncsból. A mentők újraélesztették, de sajnos a kórházban életét veszítette.

 

Oszlopnak ütközött az ittas sofőr KIA-ja, meghalt az utasa Szombathelyen

2019.10.06., Szombathely A KIA a Zanati úton tartott a belváros felé, amikor eddig tisztázatlan okból villanyoszlopnak csapódott. A sofőr ittas volt. Az utasát a helyszínen újraélesztették, de a kórházban belehalt a sérüléseibe.

 

A 47 éves Magdit most rengetegen gyászolják a közösségi oldalakon. Húga egy fotóval búcsúzott, barátja pedig a következőket írta:

 

"Van, akinek az a sorsa, hogy örökké a szívedben maradjon, még ha távozik is az életedből."

 

Nyugodjék békében, őszinte részvétünk a családnak és a hozzátartozóknak!

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás