Pá-pá szombathelyi útfelújítások!

Farkas Bazsi
2018. október 8. hétfő, 19:39
Újvilág utcai, Ernuszt Kelemen, Márton Áron, Sugár út, Vépi út, Jókai út és a Dózsa György utcai lakók, szokjátok még a zötykölődést.

A fent említett utcákat újította volna fel a szombathelyi önkormányzat, a múlt hét végén azonban kiderült, hogy  érvénytelenek a közbeszerzések, így egyelőre ezek a beruházások csúszni fognak.

 

Az Éljen Szombathely! frakció egyébként szinte minden utóbbi közgyűlésen feltette a kérdést, hogy hogyan állnak az utcafelújítások közbeszerzései, a városvezetés azonban nem adott választ egyszer sem. 

 

Most Balassa Péter, a Jobbik önkormányzati képviselője is szóvá tette, hogy pénteken bizony elbuktak az utcafelújítások közbeszerzései.

 

Péter Balassa

Természetesen a hírekben ez sehol nem fog szerepelni Szombathelyen lassan minden közbeszerzés elbukik? - Útfelújítás elnapolva A sokadik közbeszerzési buktát generálja a Fidesz Szombathelyen: a...

 


Még mielőtt valaki ujjal mutogatnak a Rohonci útra, hogy bezzeg, az milyen szépen készül, annak emlékeztetőül írom, a Rohonci úti felújítást nem az önkormányzat, hanem a magyar állam finanszírozza. 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás