Fotó: Polícia Slovenskej republiky Facebook-oldal

VIDEÓ - Óriási balhé Pozsonyban: fociszurkolók törtek-zúztak a belvárosban

Vágvölgyi Bálint
2019. július 11. csütörtök, 14:30
Legalább 80 embert vettek őrizetbe.

FIZETETT POLITIKAI HIRDETÉS
MEGRENDELŐ: MOMENTUM MOZGALOM

A Bajnokok Ligája-selejtező első körében a Slovan Bratislava fogadta a montenegrói Sutjeska csapatát. A szlovákok a 82. percben szerzett góllal közel jártak a győzelemhez, a vendégek az utolsó utáni pillanatokban kiegyenlítettek, így 1-1-ről folytatódik a párharc. Holman Dávid a 64. percben állt be hazai oldalon, a szombathelyi Guzmics Richárd nem játszott - írja a Rangadó.

 

A szlovák sajtó azonban nem a mérkőzésen történtekről ír, hanem az azt követő városban történtekről. Az este során több szurkolói csoport balhézott össze egymással a belvárosban, a parameter.sk cikke szerint a lengyel Cracovia Kraków és a holland Ajax drukkeri együttesen léptek fel a bolgár Levszki Szófia csoportja ellen. Felmerülhet a kérdés, hogy ezek a csoportok mit kerestek Pozsonyban. A Cracovia Dunaszerdahelyen, a Levszki Rózsahegyen játszik csütörtökön, az Európa Liga selejtezőjében.

 

Cracovia&Ajax vs. Levski Sofia fight in Bratyslawa

Cracovia jutro rozgrywa swój mecz w Dunajskiej Stredzie, Levski Sovia natomiast w Rużomberku. Obie ekipy spotkały się dzisiaj podczas zwiedzania Bratysławy. Po stronie Pasów obecni również kibole Ajaxu. WIĘCEJ TUTAJ: https://stadionowioprawcy.net/news/awantura-w-bratyslawie/ _____________________________________ SUBSKRYBUJ KANAŁ JEŚLI CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO! _____________________________________ https://www.StadionowiOprawcy.net Sprawdź nasze social media: FACEBOOK: https://www.facebook.com/StadionowiOp... INSTAGRAM: https://www.instagram.com/stadionowio...

 

A lap azt írja, hogy törtek-zúztak a belvárosban, de az aktuality.sk szerint két robbanást is hallani lehetett. Egy időre le kellett zárni az óváros nagy részét és rengeteg mentőautót kellett a helyszínre küldeni.

 

Legalább 80 embert őrizetbe vettek.

 

„Nem értem azokat az embereket, akik a sportot és a szórakozást összekapcsolják az erőszakkal és a rombolással. Nem szeretnék találgatni azzal kapcsolatban, hogy valaki alulértékelte volna a szituációt, vagy elvesztette volna az irányítást. Most főként a sajnálatomat fejezem ki a tönkretett vagyon miatt, és remélem, hogy nem sérültek meg ártatlan emberek, akik mit sem sejtve érkeztek a városba, hogy élvezzék a kellemes nyári estét“ – idézi a parameter.sk Matúš Vallót, Pozsony főpolgármesterét.

 

mshumanov on Twitter

Here's a video footage of tonight's mass fight between ultras of Cracovia and Levski Sofia in the old town of Bratislava. Warning: the video contains disturbing images https://t.co/mTJ3phQkE6


comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás