Olyan brutál varázstrükköt vett a fiának egy nő az interneten, hogy majdnem a szeme bánta

ugytudjuk.hu 2020-01-04 10:14:00
Akár még tragédiát is okozhatott volna az ajándék.

A 44 éves Clarissa Clary a Facebookon osztotta meg, hogy mit tett vele a fia karácsonyi ajándéka. Clarissa gyermeke ugyanis él-hal a varázstrükkökért, ezért a nő úgy döntött, hogy az Ebayről rendel valamit a fiának. Talált is egy varázsbotot, amit az eladó játékként jelölt meg, így a nő mit sem sejtve megrendelte a rudat.

A csomag aztán meg is érkezett, Clarissa ekkor jött rá, hogy egy kicsit veszélyesebbre sikerült az ajándék mint tervezte. A botot ugyanis egy rugó tartja egyben, ha ezt eltávolítja a használója, akkor egy szempillantás alatt másfél méteres rúddá ugrik szét a szerkezet. A nő ki is próbálta a játékot, amitől elsőre megijedt, úgyhogy úgy döntött, mégsem adja oda a gyermekének. 

A rudat jó nagy erőlködés árán sikerült csak visszanyomni az eredeti állapotába. A nő vissza is csomagolta a dobozba a veszélyes játékszert, ám ekkor kioldott a szerkezet és

a fém rúd arcon csapta Clarissát.

A nőnek azonban iszonyú szerencséje volt, néhány centin múlt, hogy fél szemére megvakuljon. Azért a kórházba így is sikerült beutalnia magát, az ápolói azt mondták, hogy csoda, hogy nem szenvedett el maradandó agysérülést az ütést követően. A bot ugyanis olyan erővel ugrott szét, hogy Clarissát a földre döntötte, egy hatalmas vágást ejtett a szemöldöke mellett, és még egy durvább agyrázkódást is okozott neki.

A nő végül akkor döntött úgy, hogy megosztja a történetét, amikor hazaengedték a kórházból. A posztja több ezer emberhez jutott el, sok kommentelő azt írta a képek alá, hogy ők is hasonló játékot akartak venni a gyermekeiknek, de Clarissa története után inkább meggondolták magukat.

(TheSun)

Szólj hozzá!

A gyermekek elhelyezése a házasság vagy életközösség megszűnésekor nagyon fontos kérdés

Napjainkban sajnos gyakori, hogy egy házasság válással végződik.

Győr 650 millióval tartozik a Volánnak

„Az ország legnagyobb bliccelői” között emlegette Győrt Lázár János miniszter.

Szomszédját zaklató idős sárvári nőnek kell bíróság elé állnia

Trágár szavak mellett kavicsokat dobált, és több vödör vizet öntött az udvarára.

Álőstermelőket szűrt ki a Nébih Győrben is

Átfogó ellenőrzést tartottak több városban.

Téged is bosszantanak a kis, apró “bogarak”, amik ellepik a lakást, és még csípnek is?

Egy amerikai poloskafaj terjedt el Magyarországon, és éppen a kánikulában érzi legjobban magát.

A professzionális jégkészítő gépek karbantartása

Ahogy a nyarak melegebbé és melegebbé válnak, egyre komolyabb szerep jut az éttermek és bárok üzletmenetében a nagykonyhai jégkészítő berendezéseknek, melyek meghibásodása komoly fennakadást okozhat mind a vendéglátó-ipari egység, mind a hőség elleni enyhülésre vágyó vendégek életében.

Fekete Dávid: A Fidesz-KDNP megnyerte a választást Győrben

Együttműködésre készül Pintér Bencével a Fidesz győri frakcióvezetője.

Az év legforróbb napja jöhet kedden

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 35 és 42 fok között várható.

Kerékpáron is teljesítenek szolgálatot a szombathelyi rendőrök

A turisztikai szezon végéig lehet találkozni velük.

Illegális "Dacia Clubot" számolt fel a NAV Győr mellett

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy Győr melletti faluban tartott akció során tetten érték azt az illegálisan tevékenykedő autószerelőt, aki különös érdeklődést mutatott az illegális Dacia szoftverek és autódiagnosztikai eszközök iránt.

Telt ház lesz vasárnap a Forma-1 Magyar Nagydíjon

Ismét Herendi porcelánt kapnak a dobogósok.

Betartandó szabályok VISUMAX típusú lézeres szemműtét után

A VISUMAX típusú kétlézeres szemműtét az egyik legkorszerűbb látáskorrekciós eljárás, amely precízen formálja át a szaruhártyát, ezzel jelentős mértékben javítva a látás minőségét.

Nyaralás autóval? Így készítsünk fel az autót indulás előtt!

Megérkezett a nyár, sokan pedig már alig várják, hogy útra keljenek, és a megérdemelt pihenésüket élvezhessék. Rengetegen indulnak el nyaralni autóval, viszont sokan vannak, akik az autó felkészítése alatt csak a csomagok bepakolását értik. Pedig ennél lényegesen többről van szó. 

Az újraszámolás után is Karácsony Gergely maradt a főpolgármester

293 szavazattal kapott többet, mint Vitézy Dávid.

Környezetbarát és energiahatékony fűtés kondenzációs kazánnal

Ahogy távolodunk a szezontól, egyre kevésbé lesz központi kérdés, hogy milyen fűtési technológiával a tudunk leghatékonyabban meleget teremteni otthonunkban. Ilyenkor már a napsugarak kellemes hőfokot teremtenek a lakásban, így kisebb gondunk is nagyobb annál, hogy a fűtőtestek működését figyeljük. 

Hamis vagyonőri igazolvánnyal sefteltek Sárváron

De hát az éjjeliőr is megbukhat nappal.