Németh Zsolt, a sárvári ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje Strasbourgban tárgyalt a város jövőjéről

Fehér Buda
2019. szeptember 17. kedd, 17:49
Európai Parlamenti képviselőkkel, külföldi politikusokkal, szövetségek vezetőivel és lobbistákkal is találkozott a polgármesterjelölt. 

Németh Zsolt, a sárvári ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje az elmúlt napokban Strasbourgban folytatott tárgyalásokat, valamint több Európai Parlamenti képviselővel, külföldi politikusokkal, szövetségek vezetőivel és lobbistákkal is találkozott.  Németh erről az Ugytudjuknak egy sajtóközleményben számolt be, amit változtatás nélkül közlünk:

 

Németh Zsolt dr. Ujhelyi István EP képviselő meghívására érkezett Strasbourgba. A tárgyalásokon túl megvitatták többek között a magyarországi demokrácia, EU-s forrásbevonások, és a kialakult média jelenlegi helyzetét is. A találkozó során a DK részéről Dobrev Klára, a Momentum részéről Cseh Katalin és Donáth Anna, továbbá az MSZP részéről Ujhelyi István egyértelműen támogatásukról és további segítségadásról biztosították a polgármesterjelöltet a jövőbeni munkája kapcsán. 

 

 

Sárváron már régóta elmondható, hogy teljeskörű, töretlen és szilárd az ellenzéki pártok együttműködése. De azáltal, hogy az EP képviselők szakmai és politikai támogatásukról biztosították a polgármesterjelöltet, még erőteljesebbé vált az a tény, hogy Sárvár a továbbiakban is jelentős fejlődésen tud keresztülmenni. 

 

 

A leendő fejlesztésekről Németh Zsolt a francia Christian de Barrinnal beszélgetett, aki egyébként az EU-s szálloda, turizmus, vendéglátás szövetség elnöke. Barrin megfogalmazta, hogy a magánerős beruházások vonatkozásában jelentősen tudja, és kívánja támogatni mindazon városokat, akik arra érdemesek, és a jövőben ilyen irányú tervekkel rendelkeznek. Barrint ezután a polgármesterjelölt meghívta egy sárvári szakmai látogatásra. 

 

 

A polgármesterjelölt tárgyalt még a görög turizmusért felelős egykori miniszterasszonnyal, Elena Kountourával is, akivel ugyancsak fejlesztési lehetőségekről egyeztettek. Habár a beszélgetésük teoretikus volt, hiszen a miniszterasszony nem járt még Magyarországon, de nagyon sokat hallott az országunkról, és Németh ajándék könyvei alapján nagyon megtetszett neki Sárvár, és annak látványa. 

 

 

Nagyon fontos tudni, hogy a politikusokon túl különböző szervezetek által lobbisták is dolgoznak különböző ügyek sikeréért. Közülük Németh Zsolt az energetikai, a környezetvédelmi és iparfejlesztési lobbisták képviselőivel is folytatott megbeszéléseket. A tárgyalássorozatot egy nyilvános tévébeszélgetés zárta Ujhelyi István EP-képviselővel, amelynek egy rövid összefoglalóját az alábbiakban tekinthetik meg:

 

Ujhelyi István és Németh Zsolt beszélgetése Strasbourgban

Uploaded by ugytudjuk on 2019-09-17.


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás