Nemény András: felszólítjuk Puskás Tivadart, hogy azonnal állítsa le a lámpák cseréjét!

ugytudjuk.hu
2019. február 3. vasárnap, 13:41
Azt akarják elérni, hogy független szakértők adjanak javaslatot a kármentésre, és a polgármester hozza nyilvánosságra a szerződést.

Az összefogás polgármesterjelöltje a szombathelyi lámpacserékkel kapcsolatban fogalmazott meg nyílt levelet Puskás Tivadarnak címezve:

 

Tisztelt Polgármester Úr!

Szombathelyen megkezdték a közterületi lámpák cseréjét. A lakosság azonnal jelezte, hogy nagy baj van, az új lámpák rendkívül rosszul világítanak, óriási minőségi romlás állt be. Ennek következtében az új lámpák környéke sötétben nem biztonságos, az amúgy is töredezett járdák – különösen az idősebbek számára - még balesetveszélyesebbé váltak. A meg nem világított helyekre biztonsági okokból nem tanácsos bemenni a fiataloknak sem.

Ezért a minősíthetetlen munkáért Szombathely 1400 millió forintot fizet. Mindezt hitelből. Annak ellenére, hogy Ön a napokban közölte, nincs hitele a városnak.

Tudjuk, hogy a „megtérülő beruházás" egy szűk fideszes érdekkör számára térül csak meg, miközben a városlakók veszítenek. Míg a Haladás Stadion füve rengeteg pénzből éjjel-nappal fényt kap, addig Szombathely sötét város lesz Önök miatt!

Ezúton felszólítjuk Puskás Tivadart, hogy azonnal állítsa le a lámpák cseréjét, bízzon meg független szakértői csapatot, hogy adjanak javaslatot a kármentésre, és hozza nyilvánosságra a szerződést! 

Ellenkező esetben rendkívüli közgyűlést kezdeményezünk, melyben „veszélyben Szombathely biztonsága" lesz a megnevezett ok. Ha ez az ok sem lesz elég Önnek összehívni a közgyűlést, akkor a polgármester maga jelent veszélyt a városára. 


dr Nemény András

frakcióvezető

Éljen Szombathely! frakció

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás