Fotó: rabakalman.blog.hu

Nem kapnak új parkolót a kőszegi lakótelepen élők

ugytudjuk.hu
2019. április 21. vasárnap, 07:59
A fideszes képviselők márciusban megszavazták az új parkolók építésének elhalasztását.

A kőszegi lakótelepen huzamosabb ideje fennálló problémát jelent a parkolóhelyek hiánya, írja Rába Kálmán, a város jobbikos képviselője a blogján. A politikus hozzáteszi, hogy a sofőrök sokszor a legextrémebb helyeken tudnak csak parkolni, amiért folyamatosan megbüntetik őket. 

 

A városban már egy ideje téma a parkolóhelyek bővítése, Kőszeg város önkormányzata két ütemben tervezte ezt megvalósítani. Rába azt írja, hogy az első ütemben már épült néhány parkoló, viszont a második ütemben tervezett 26 új parkoló megépítésének elhalasztották, az erről szóló határozatot márciusban szavazta meg a kőszegi fideszes többség. A parkolók megépítéséhez szükséges tizenhárommillió forintos forrást pedig  a TOP-os projektek előkészítését segítő kerethez csoportosították át a városatyák.  

  

Rába Kálmán még hozzáteszi, hogy szerinte az új parkolóhelyek megépítésének elhalasztásával a Kiss János lakótelepen és környékén élő autósokba „rúgtak” bele, akiknek továbbra sem maradt más, mint a körülményes parkolóvadászat és a büntetések befizetése.

           

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás