HIRDETÉS

NBA Crushers néven folytatja az amerikai focit a szombathelyi csapat

Nagy Donát
2020. január 13. hétfő, 12:35
Névadó főszponzorral kezdik a 2020-as évet, a város is örül az egyesület sikerének.

Ma egy sajtótájékoztatón jelentették be a csapat és a biztosítási alkusz közti partnerséget, amellyel a Szombathely Crushers Amerikai Football Egyesület új, és egyben első névadó szponzorát köszönthetjük.

 

Az egyesület szeretett volna magasabb osztályba kerülni, ehhez azonban hiába teljesítettek jól a pályán, nem voltak meg a szükséges anyagi lehetőségek. 

 

Az új szerződés egy évre szól, de a szponzor már most több év távlatában gondolkodik.

 

Májer László, a Szombathely Crushers Amerikai Football Egyesület elnöke örül, hogy találtak olyan támogatót a piacon, aki szeretne részt venni a helyi közösség sikerében.

 

Horváth Attila (Éljen Szombathely!) alpolgármester elmondta, hogy a megállapodás szerint amennyiben a csapat képes a piacról támogatót behozni, úgy a város is segíteni fog a jövőben. Hiszen az önkormányzat szemében így tekinthető egy egyesület igazi partnernek. Majd hozzátette, azok a vállalkozások, akik hajlandóak a tényleges szerepvállalásra a helyi közösségek életében, a jövőben is nyitott ajtókat fognak találni a városházán. 

 

László Győző (Éljen Szombathely!) alpolgármester csak ajánlani tudja a mérkőzéseket, hiszen egy olyan újszerű légkört tapasztalhat meg a szurkoló, amivel méltán lehetünk büszkék a szombathelyi csapat teljesítményére.

 

Az NBA Crushers egyébként jelenleg pályagondokkal küzd, de az új városvezetés igyekszik segítséget nyújtani a kérdésben, és megoldást találni a problémára.

 

Talán megoldódik a szombathelyi csapat pályagondja, de egyelőre nem lehetnek nyugodtak a szurkolók

Biztos nincs elég focipálya Szombathelyen. A tavaly és idén is divízió 1-es magyar bajnok Szombathely Crushers százakat mozgat meg egy-egy mérkőzésével annak ellenére, hogy egy teljesen amatőr, önfenntartó csapatról van szó, mégis olyan gondokkal küzd jó ideje, hogy az már-már kínos. Na nem rájuk nézve, bár ők isszák meg a levét.

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás