Meglepetés lvl 9700: Balázsy Péter nem megy vitázni

Farkas Bazsi
2019. október 7. hétfő, 13:42
Szerinte politikai hangulatkeltés folyik Szombathelyen.

Sajtótájékoztatót tartott ma a fideszes szombathelyi polgármesterjelölt, Balázsy Péter. Ezt onnan tudtuk meg, hogy éppen a Megyeháza előtt sétáltunk el, amikor figyelmesek lettünk az öltönyös politikusra és a kollégák gyűrűjére.

 


Balázsy elmondta, hogy ami jelenleg a polgármesterjelölti vita kapcsán történik, az nem más, mint az ellenzék politikai hangulatkeltése, ezért ő ebben a formában nem kíván részt venni benne.

 

Elsőként augusztus végén próbált meg vitát szervezni a Pro Savaria, akkor Balázsy azt mondta, hogy mivel nem egy jelölttel szemben kell vitáznia, így nem megy el.

 

Aztán múlt héten kedden szervezett a tévé vitát, Balázsy oda sem ment el, mert szerinte a Szombathelyi TV nem pártatlan és cenzúrázott. Helyette egyébként a kampánnyal átitatott Mága koncertre ült be.

 

Kedden ő maga kezdeményezett vitát erre a hétre. Találkoztak is Nemény Andrással, az Éljen Szombathely! polgármesterjelöltjével, állítólag meg is állapodtak jó néhány dologban, ám végül Nemény szerint ezt Balázsy mind felrúgta. Hogy a jövőben ez ki legyen küszöbölve, Nemény sajtó nyilvános megbeszélésre hívta a feleket ma délutánra.

 

Balázsy erre reagált ma, amikor azt mondta, ennek így nincs értelme, ő nem megy vitázni. 


 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás