Marton Zsolt 2014-ben alpolgármesterként dr. Puskás Tivadar mellett / Fotó: szombathely.hu

Marton Zsolt szerint Hende hiúsága miatt omlott össze a szombathelyi Fidesz

ugytudjuk.hu
2019. augusztus 7. szerda, 09:31
A volt alpolgármester elmondása szerint azt is megtudta, miért fordult szembe Hende Koczkával.

Tegnap Koczka Tibor bejelentette, hogy nem csak független képviselőjelöltként indul el a jelenlegi körzetén (Herény-Kámon-Minerva), de polgármester jelöltként is megméretteti magát. A dolog pikantériája, hogy míg ő továbbra is a Fidesz tagja, addig a kormánypárt hivatalos jelöltje, Balázsy Péter párton kívüli. Koczka így magát tekinti az igazi Fideszes jelöltnek. Az Azonnali.hu-nak adott tegnapi interjújában azt nyilatkozta, hogy végsőkig kitart pártja mellett. 

 

Koczka bejelentése után Facebook posztban szólalt meg Marton Zsolt. 

 

 


Az előző ciklus kormánypárti alpolgármestere szerint Hende azért fordult szembe Koczkával, mert egy választókerületi rendezvényre nem a szombathelyi országgyűlési képviselőt, hanem egy államtitkárt hívott el. Marton szerint, aki nemrég azt is jelezte, hogy szívesen segítené a Pro Savaria kampányát, azért is hihető a fenti történet, mert vele is egy hasonló fajsúlyú ügy miatt veszett össze Hende anno.

 

A jelenlegi alpolgármester polgármesteri indulása nehéz helyzetbe hozta a jobboldalt. A Népszava szerint Szombathelyen úgy csinálja ki magát a Fidesz, ahogy régen az ellenzék csinálta, a 168óra pedig egyenesen arról ír, hogy az ellenzék nyerhető helyzetbe került Koczka döntése miatt.
Hogy hogyan értékeli a jelenlegi helyzetet Marton Zsolt, azt hamarosan közvetlenül tőle is megtudhatjuk, hiszen most pénteken, a Facebook-oldalunkon futó Puskapor című sajtóklubunk videóadásában őt látjuk vendégül.
 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás