LL. Junior a temetőből, élő videóban jelentkezett be, hogy üzenjen elhunyt gyermeke anyjának

ugytudjuk.hu
2019. szeptember 4. szerda, 09:30
Csillát hibáztatja Dávidka haláláért.

Tegnap számoltunk be a hírről, miszerint LL Junior volt feleségét hibáztatja közös gyermekük haláláért. Hétvégén történt a tragédia, amelyben kisebbik fiúkat, Dávidkát halálra gázolta egy autó Zuglóban. A gázoló autóban egy 76 éves nagypapa ült a feleségével, teljesen szabályosan közlekedtek az útvonalon. A kisgyermek egyik pillanatról a másikra kitépte a kezét Csilla szorításából, majd a piros lámpánál a zebrára szaladt. Az idős férfi már nem tudott időben megállni, a kisfiút nem lehetett megmenteni.

 

Az eset után a zenész ügyvédje a Blikknek azt nyilatkozta, ügyfele ideiglenes hatályú elhelyezést kér, szeretné, ha nagyobbik fia, Lacika vele lakna. Junior pedig gyermekétől búcsúzó Instagram-posztban írta le: ügyvédjével jogi lépéseket fontolgatnak.

 

Ezek után Csilla - aki ismerősei szerint sokkos állapotban van a tragédia óta - sem bírta tovább és kemény posztban reagált volt férje szavaira. 

 

"Kérdezem én,mint anya ,aki látta meghalni a gyermekét?!Kérdezem én ,mint szülő ,tőled L.L.Junior !Kérdezem én ,mint érző ember,aki egy ilyen tragédia után nem ismer szavakat,mert nincs.Hol voltál?Hol voltál az utóbbi 4 évben?Csak Lacika miatt veszek levegőt.Én nem a vádaskodásban és pusztításban a nyilvánosságban élem a gyászom,hanem a lelkem és teljes valómban.Milyen ember ,apa ,szülő vagy te,hogy még azt sem hagyod ,hogy gyászoljak,hogy fájjon,hogy megélhessem a kínok kínját békében,harcra kényszerítesz a fiamért?!"

 

 

Hopp Csilla

Nyílt levél Kérdezem én,mint anya ,aki látta meghalni a gyermekét?!Kérdezem én ,mint szülő ,tőled L.L.Junior !Kérdezem én ,mint érző ember,aki egy ilyen tragédia után nem ismer szavakat,mert...

 

Aztán elszabadultak az indulatok. Csilla posztja után nem sokkal LL. Junior a temetőből jelentkezett be egy élő Facebook-videóban, melyben elcsukló, dühtől fűtött hangon elmondja: épp a fia temetését intézi és bár nem szeretett volna ezzel foglalkozni, most mégis reagálnia kell volt felesége szavaira. Az előzőekkel ellentétben azt is mondta, hogy nem akarja elvenni Lacikát az anyjától, hanem közös felügyeletet szeretne. Közölte, nem fog visszamocskolódni, de ő is tudna cifra dolgokat mondani az anyáról, ha akarna. Aztán mondott is pár dolgot. 

 

Erdei Attila - LL JUNIOR êlő bejelentkezése, egyben...

LL JUNIOR êlő bejelentkezése, egyben Csillának az üzenete

 

 

Mivel sokan ízléstelennek tartották, hogy a temetőből élőzik a közösségi oldalán, LL Junior nem sokkal később törölte a videót, majd feltett egy újat, melyben bocsánatot kért és belátta, nem volt jó ötlet erről a helyszínről bejelentkezni. Volt feleségétők azt kérte, rendezzék békésen a dolgokat, majd rövid időre rá ezt a videót is letörölte a Facebook-oldaláról.

 

 

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás