Fotó: 9am.hu

A volt feleségét hibáztatja L.L. Junior a gyermekük haláláért

ugytudjuk.hu
2019. szeptember 3. kedd, 09:32
El akarja perelni tőle a nagyobbik fiúkat.

Szombaton délután gázolták el L.L. Junior kisebbik fiát Zuglóban. A nyomozás során kiderült, hogy a gázoló autóban egy 76 éves nagypapa ült a feleségével, teljesen szabályosan közlekedtek az útvonalon. A tragédiát azonban nem tudták elkerülni, hiszen a kisgyermek kitépte a kezét az anyja szorításából, majd a piros lámpánál a zebrára szaladt. Az idős férfi már nem tudott időben megállni.

 

L.L. Junior másnap egy Instagram-posztban búcsúzott el a gyermekétől, a kép mellé azonban leírta, hogy az ügyvédjével jogi lépéseket fontolgatnak. Sokan azt gondolták, hogy a 76 éves sofőrt akarják majd beperelni, de a Bors most azt írja, hogy a rapper a volt feleségét, Hopp Csillát akarja bíróság elé vinni. Az is kiderült, hogy nagyobbik fiúkat, Lacikát már magához is vette, nem is akarja visszaadni őt az egykori párjának. 

 

A Bors azt is leírja, hogy az egykori pár között néhány hónapja megromlott a viszony, Junior módosítani akarta a láthatás körülményeit is. Ekkor közös felügyeletben egyeztek meg, de a gondozás az édesanya feladata maradt. Csillát már értesítették arról, hogy az egykori párja a bíróságra akarja terelni az ügyet, ám a hozzá közel állók szerint a jelenlegi állapotában talán fel sem fogja, hogy ez mit is jelent.

 

A rendőrség közben tovább nyomoz az ügyben. A baleset helyszínéhez közel egy rendezvény volt, rengetegen jártak az útszakaszon, negyven ember volt szemtanúja a tragédiának. Mentőt azonban egyikük sem hívott, viszont többen videózni kezdtek az ütközés után. A mentőket végül egy közeli panelház tizedik emeletéről hívták. A rendőrség egyelőre nem talált felelőst, büntetőeljárás keretében vizsgálják a történteket.

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás