Szenvedélyes videóklippel robbant be Zséda

ugytudjuk.hu
2019. szeptember 18. szerda, 10:47
A gyönyörű Zsédényi Adrienn újdonságában szokásához híven nem csak szépségével, hanem káprázatos hangjával is levesz a lábunkról.

A LaLaLaLa (Tandemugrás) című felvételt valóságos álomcsapattal, Malek Miklós zeneszerzővel és Tariska Szabolcs szövegíróval közösen készítette.

 

„Mikor Szabolcs szövegét elolvastam, rögtön tudtam, hogy egy koncertklipet szeretnék a dalhoz, mert nekem ilyen minden fellépés: közös zuhanás, repülés a közönséggel. Ezt az érzést szeretnénk átadni a klippel, amit a turnézárón forgattunk. Úgy érzem, minden benne van: a könnyedség, a lazaság, a szenvedély, és a lendület varázslatos elegye." – mesélte Zséda.

 

A hangulatot tetézi, hogy a szerzemény Zséda legújabb lemezének előfutára, az énekesnő ugyanis az elmúlt évet hetedik stúdióalbumának munkálataira szánta, amiről hamarosan többet is elárul a rajongóknak.

 

Zséda - LaLaLaLa (Tandemugrás)

Zséda-LaLaLaLa (Tandemugrás) Zene/Szöveg Ifj. Malek Miklós (Malek Music - SESAC), Savannah Lynx (BMI) Magyar Szöveg: Tariska Szabolcs Zenei Producer, Hangszerelő, Programozás, Gitár, Mix, Master: Ifj. Malek Miklós Énekfelvétel: Rakonczai Viktor Video: Czoller Bence, Temesi Ádám Vágó: Nagy Botond A felvételek a Várkert Bazárban készültek 2019. július 26-án. http://www.zseda.hu/ https://m.facebook.com/zsedaofficialf...

comments powered by Disqus
Van még itt cikk a témában:
Twitter megosztás Google+ megosztás